×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 04:34
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Scandalul E.coli continuă
Ce norme susține Ministerul Agriculturii că ar fi respectat în cazul Brădet
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării rurale precizează într-un comunicat de presă că anunțul făcut de Irimescu este în conformitate cu prevederile europene şi naţionale
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării rurale precizează într-un comunicat de presă că anunțul făcut de Irimescu este în conformitate cu prevederile europene şi naţionale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării rurale precizează într-un comunicat de presă că anunțul făcut de Irimescu este în conformitate cu prevederile europene şi naţionale, conform b1TV.

Reprezentanții ministerului menționează că „pe măsură ce incidentul evoluează, este, de obicei, necesar să se iniţieze intervenţii pentru protejarea sănătăţii publice, prin limitarea şi controlul distribuţiei de produse alimentare afectate. Împiedicarea distribuţiei produselor alimentare contaminate, retragerea şi rechemarea produselor alimentare, precum şi închiderea unităţilor din sectorul alimentar trebuie considerate drept măsuri adecvate şi trebuie întreprinse atunci când este necesar”.

Mia TudosePublicat Joi, 03 martie 2016
2491
 | 0
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
anado tauriga
0
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării rurale precizează într-un comunicat de presă că anunțul făcut de Irimescu este în conformitate cu prevederile europene şi naţionale privind denigrarea fara acoperire, in special a firmelor romanesti. Prevederile mentionate sunt supuse unui continuu proces de perfectionare....
Publicat Vineri, 04 martie 2016
+Răspunde
Zx
-1
Imaginile prezentate de televiziuni de la fabrica in cauza,arata mai degraba un tarc cu tancuri de colectare a laptelui protejate de un gard din plasa .Sa-mi fie iertata suspiciunea,dar nu arata prea bine si nu stiu cat de respectate sunt normele acolo,improvizatia parand a fi la ea acasa.Pe interior poate o fi altfel,insa exteriorul prezentat arata mai repede a garaj,decat a fabrica de prelucrare a laptelui !
Publicat Vineri, 04 martie 2016
+Răspunde
babes -boala
-1
nu stiu daca un fragment de plastic se poate compara cu un bacil.
Publicat Vineri, 04 martie 2016
+Răspunde
Alexandru
+1
Cred ca este o minciuna si o inscenare premeditata. Actiuni similare bazate pe cazuri similare au avut loc si in alte tari in ultimii 2 ani cu aceeasi desfasurare. Tinta fiind producatorii autohtoni. Cei care se isterizeaza avand in vedere ca s-au pierdut vieti: Dati un "zoom-out". Dracu e chiar mai negru dect vi se pare. Si da! Chiar e cazul de ridicat tonul, dar vedeti de unde se trage intai, nu orbeste, ca va ia sistemul din oala. Ca pe legume.
Publicat Vineri, 04 martie 2016
+Răspunde
escu
+4
Tehnocratul imberb, Aghiuță, mă rog, Achim Irimescu, face declarații iresponsabile. Nu-i spune nimeni că nu poți arunca vini fără să ai documentația necesară? Sau este făcută din răzbunare politică? Și totuși, adevărul se ascunde. Nu se dorește să fie deranjeze marile companii farmaceutice și distribuitorii de vaccinuri? România a devenit un poligon de încercare al Europei? Ni se impune un Guvern, nevalidat de popor. Se impun vaccinuri și campanii de vaccinare pentru orice le trece prin cap unora sau altora etc.
Publicat Vineri, 04 martie 2016
+Răspunde
Dd
+1
Cand am scris "omul a grsit", m-am referit la dl. ministru.
Publicat Vineri, 04 martie 2016
+Răspunde
innobo
-6
La copii sau la cei care au consumat nenorocirea ,nu va ginditi.Sa va stea in git atunci si sa nimeriti si voi ,niste bucati grase de sobolan sau niste par cret ca tare va place sa pupati dorsale ....unii ....nu toti.:-) :-) :-) :-) :-)
Publicat Vineri, 04 martie 2016
+Răspunde
Dd@Cc;Impartial
+2
Fiind un produs vrac, trebuia in primul rand inchis magazinul, pentru ca posibilitatile de infectare sunt multiple, drept dovada ca la fabrica si furnizorii ei nu s-a gasit nimic. Asa ca n-o mai aburiti, omul a gresit (sper ca fara intentie) si cu asta basta.
Publicat Vineri, 04 martie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+5
copil de tata min agriculturii a bagat in negura firma bradet !!! trebuie firma sa l dea in judecata neaparat !!!!eu maine imi caut branza de bradet !!!amatorism de cea mai joasa spete !!!!!!!
Publicat Joi, 03 martie 2016
+Răspunde
ana
+13
Ba, sunteti penibili, adevarul e ca trebuie o alta organizare, tot ce tine de analizele facute la animale, vegetale, umane trebuiesc puse sub aceeasi caciula si o singura coordonare. Nu exista o mai mare brambureala atunci cand 7 directii cerceteaza separat si nu se ajunge la o concluzie finala. Rad toti prostii de voi, nu va sincronizati cu evenimentele si cand scoateti ceva pe gusa produceti panica, isterie, pagube materiale, haos administrativ etc. Sunteti buni de comici ai ecranului, pacat ca PATRARU nu incepe sa faca seriale cu voi precum cele cu Hitler.
Publicat Joi, 03 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017