×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 01:19
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
"Cabinetul tehnocrat ar putea fi demis printr-o moţiune de cenzură"
Tăriceanu: Guvernul Cioloş blochează activitatea în toate ministerele
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Cabinetul tehnocrat al lui Dacian Ciolos ar putea fi demis printr-o moţiune de cenzură. Declaraţia a fost făcută de Călin Popescu Tăriceanu, la Târgovişte. Şeful Senatului susţine că performanţa actualului Guvern nu este una bună şi acuză că zilnic ies la iveală gafe ale miniştrilor tehnocraţi, informează B1 TV.

Preşedintele Senatului este de părere că membrii Executivului nu sunt suficient pregătiţi pentru activitatea pe care o desfășoară. Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin au criticat Guvernul Cioloş, despre care a spus că blochează activitatea în toate ministerele.

"De la bun început, şi colegul meu şi eu am fost foarte critici la adresa acestei formule, pe care nu o numesc politică, pentru că nu are reprezentativitate. Toate ţările acceptă soluţia democratică prin vot. Din păcate, am avut gura păcătoasă. Performanţa Guvernului nu e bună şi vedem zilnic gafele miniştrilor. Până şi primul ministru ar trebui să îl pună la punct pe ministrul de la Agricultură, pentru gafa pe care a făcut-o", a declarat Tăriceanu, potrivit adevărul.ro.

Tăriceanu susţine că fondurile europene sunt blocate în toate ministerele, iar absobrţiile sunt zero.

"Lista e foarte lungă din păcate. Lipsa de experienţă, lipsa de pregătire se văd în modul în care gestionează lucrurile. Aceasta-i caracteristica, să zicem, formulei tehnocrate, nu îşi asumă responsabilităţi şi dacă ar fi fost un guvern instalat pentru trei luni de zile, care să pregătească alegerile, hai să zicem, dar aveam un guvern care să funcţioneze. Nu ştiu dacă o să ajungă să funcţioneze, că s-ar putea să păţească pocinogul şi să se trezească cu o moţiune de cenzură'',a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul sau, copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, i-a criticat pe guvernanţi şi în privinţa crizei bebeluşilor. Fostul ministru al Agriculturii a spus că este inadmisibil să nu existe până acum un răspuns clar în ancheta cauza infecțiilor misterioase.

Paul DumitrescuPublicat Sâmbătă, 05 martie 2016
5932
 | 15
 | 37
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
alex Platon
+2
Prin modul cum s-a numit acest guvern , ele a fost sortit sa nu aibe reprezentativitate si nici prestigiu . Este un guvern "de serviciu" si provizoriu . DIn pacate s-a intimplat ca in mandatul sau(care ?;dat de cine?) sa se iveasca situatii politice complexe , pe care nu le poate rezolva un guvern fara prestigiu si mandat , garantate de parlament .
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
alex Platon @ alex Platon
+3
cntd : Asa ca .............trebuie urgent demis, pentru binele Romaniei !!
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Sarsaila
0
Modalitatea de intrare in posesia informatiilor sigure ca Udrea si ai ei au furat aproximativ doua miliarde este neconstitutionala !!! Puneti banii furati inapoi in ultima saptamana de mandat de ministru la dezvoltare si va dau verdictul NEVINOVAT ! ...doar cinstit ,marca Basescu si ...Tariceanu si Ponta !
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Corbu
0
Daca ataci un bandit esti securist,daca ataci un sustinator al coruptilor esti securist ,daca furi si esti corupt neprins esti...democrat ca Tariceanu sau Basescu ! Aut mizerabililor !
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Eu PONTA
-5
Titlu incomplet - citat extras din context ! Sustinatorul drepturilor coruptilor Dl Tariceanu - a vrut sa zica ca " HOTZIILE sunt blocate in fiecare minister"... Acum ca v-am luminat fiti deontologi (nu asa cum va stim) si faceti corecturile de rigoare !
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Unabomber
+5
Securistii toti se-aduna si roiesc ca la un semn/ Iar in caii lor salbatici bat cu scarile de lemn/ John, Suca,Nasty,Sobolanu,Ghita Sorici,Santa Klaus, Corcodilul. Dupa nume, dupa stil , nu sunt mai mult de 2-3 habarnauti. Ce-i mana pe ei in lupta , de ce sar la beregata ultimului liberal ? Pentru ce-l numesc 'Tradiceanu'? Pe cine a tradat acesta ? Toti cei insirati sunt basisti securisti , ofticati si ofuscati in contra lui Tariceanu care nu si-a dat demisia dupa Ianuarie 2005 si nu i-a lasat drum liber Securitatii lui Pacepa sa faca varza Romania. Pe cine a tradat Tariceanu? Cumva pe Bashinescu si alianta contra naturii DA pe care mai ieri slugile lui Merkel o facura in graba? DA, raspunsul este DA !!! Ofticati pana la moarte ....
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
holaria
+2
cei ce se afla in OPOZITIE sunt NUMAI cei DOI : domnul Tariceanu si domnul Constantin ! restul fac FIGURATIE ! asa-i ,,livache"?? zoaiele platite indruga IDIOTENII specifice gaozarilor platiti !
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Hamurabi
+19
Tariceanu este singurul politician normal la cap din toata fosta Romanie.Ca despre Romania nu se mai poate vorbi decat la timpul trecut.
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
john
-22
pe edit asta de tariceanu il ia nostalgia dupa beciul domnesc,o revolutie se poate pune foarte repede pe picioare,diaspora deabia asteapta....
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
mardalle
+18
D-le Tăriceanu , din nefericire vă „bateți ” cu morile de vânt...Păcat ! trăim niște vremuri pe care nici măcar nu pot să l-e cataloghez...
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
Stoian @ mardalle
+3
Eu pot sa "t-e" cataloghez,stai foarte prost la limba romana. Si mai pot sa-l citez pe CTP,referitor la iubitul dumitale Tariceanu...O nulitate cu staif ! Descrierea perfecta,doar in doua cuvinte.
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
Antena 3 @ mardalle
+1
Nu prea ai fost pe la scoala, nu?
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Nasty
-20
Ia uite si pe asta mic a lu' varanu unul din "competentii" guvernului primturistului plagy-spaga, alaturi de alti "competentzi" cum au fost: madam usturoui, orlando-ciubuc, remus puiu-vulpi, fa' doino, smenrovana, sovinel, rus-utc, dintzarasu sef cu fetitzele, gen. izmana, etc., deci numai unul si unul!
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
Nume sandru @ Nasty
+20
intr'adevar esti nasty. nu reusesti sa iti depasesti porecla. suferi de mare complex de inferioritate. Saracul de tine, mai cauta in dictionar cuvinte noi de ocara caci cu astea ne'am obisnuit. Nimic nou sub soare, NASTY!
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017