×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 13:55
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Dosarul "Ferma Băneasa"
Remus Truică rămâne în arest la domiciliu

Curtea de Apel Brașov a respins, sâmbătă, propunerea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive, cerută joi de procurorii DNA pentru Remus Truică, potrivit Agerpres.

Magistraţii au admis propunerea de prelungire a arestului la domiciliu cu încă 30 de zile pentru cei trei inculpați, Remus Truică, Prințul Paul și avocatul Robert Roșu, cercetați în dosarul Ferma Băneasa, a precizat purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecătorul Răzvan Dicu.

"Mai stăm încă 30 de zile acasă. Aș fi vrut să fiu liber", a declarat, la ieșirea din sediul Curții de Apel, Remus Truică.

La rândul său, avocatul Prințului Paul a declarat că acesta a făcut contestație la măsura preventivă de prelungire cu încă 30 de zile a arestului la domiciliu.

"Prințul Paul a făcut contestație. Urmează să vedem ce va spune Curtea Supremă de Justiție", a spus avocatul.

Remus Truică, Prințul Paul și avocatul Robert Roșu au fost audiați vineri, timp de trei ore, la Curtea de Apel Brașov, toți aflându-se din luna decembrie în arest la domiciliu.

Julieta TârnovanPublicat Sâmbătă, 05 martie 2016
1640
 | 0
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Hamurabi
+2
Ha.ha.ha.ha.ha....ha.La sedinta cu activul Gestapoului DNA prezidat de Deutsche Volksgruppenfuhrerul im Rumanien Kiolannis Voda baschetbalista justitiara aduna prejudiciul astora la MARETELE RIALIZARI.Si Voda aplauda si era cum se spune ...preocupat urmarind chiar cu mare atentie.Toate sumele raportate de gestapovista sunt iluzorii ca si acest prejudiciu.Pana si judecatorilor SSistului Koldea le-a fost jena sa-i bage iar la zdup dupa probele prezentate de gestapovista baschetbalista.
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
maidan
+4
pentru prejuduciienorma arest la domiciliu pentru sume derizorii arest preventiv halal justitie ( vezi si cazul Olteanu acuzat ca a primit 600.000 euro mita si e liber merci iar Sova pentru 100.000 a facut puscarie si cu greu a fost condamnat cu arest la domiciliu
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+5
MAI AM O INTREBARE CINE ESTE ACEST PAUL UN OM AL STRAZII SAU A VENIT IN ROMANIA SA FURE CA ULTIMUL EDITAT SI SA I BOTEZE COPILUL BASE MATRAFOX !!!!!CREDEA SAU NU DAR ROATA ESTE ROTUNDA DE MULT TIMP SI EL VEDE ASTA ACUM CA I SE FACE RAU DE CATE ORI MERGE LA DNA !!!!!!
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
Nasty @ SOBOLANU
+4
Raspunsul este la bolsevikul-kgb nea nelu ilici iliescu, ala care a stat 5 ani la rusi si la bolsevikul-securist matelotul base chioru-matrafoxatu! Din pacate pentru noi si tara, neispravitzi astia doi au fost alesi si realesi!
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
0
3 DERBEDEI CARE VOR AJUNGE DATORITA ADEVARATEI JUSTITII SPER DIN TOATA INIMA LA BECIUL DOMNESC SI AVEREA COMPLET CONFISCATA DAR TOATA PANA LA ULTIMUL FIR DE ATA !!!!!! FELICITARI DNA !!!!!! DECIZIA JUSTITIEI MAI MUL NU O COMENTEZ ASA ESTE NORMAL INTR UN STAT DE DREPT SA I ZICEM ROMANIA !!!!!!!!!!
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
anado tauriga
0
contra unei şpăgi rezonabile, arestul la domiţil poate fi chiar plăcut....
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
Sova
+4
Banul subtire la domiciliu se tine!
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
Herr Odott
0
Serviciile ..:))))si mai zic uuuuu
Publicat Sâmbătă, 05 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017