×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 13:55
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Dosarul Carpatica Asigurări
Ilie Carabulea, fiul său, Oprea, și alți trei inculpați, arestați preventiv
Ilie Carabulea
Ilie Carabulea

Tribunalul Sibiu a decis, sâmbătă seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a omului de afaceri Ilie Carabulea, a fiului său, Oprea Carabulea, și a altor trei inculpați din dosarul Carpatica Asigurări.

Din cei șapte inculpați în dosar, doi vor sta în arest la domiciliu timp de 30 de zile.

"Azi, 05.03.2016, în dosarul nr. 576/85/2016, Tribunalul Sibiu a admis propunerea formulată de către D.I.I.C.O.T—B.T. Sibiu cu privire la luarea măsurii arestării preventive și a dispus față de cinci dintre inculpați (C.I., C.O-N, T.A., S.L.-A. și N.G.) măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Față de inculpații C.M. și C.G., instanța a respins propunerea formulată de către D.I.I.C.O.T—B.T. Sibiu cu privirea la luarea măsurii arestării preventive și a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Încheierea pronunțată de instanță a fost dată cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare cu inculpații prezenți și de la comunicare cu celelalte părți", se arată într-un comunicat.

Ilie Carabulea, fiul său Oprea și alte cinci persoane — Angela Toncescu, Liviu Stoicescu, Maria Coșa, Georgeta Crideanu și Gheorghe Nasarău sunt inculpați în dosarul Carpatica Asigurări, acuzațiile fiind constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu, evaziune fiscală și spălare de bani. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000.000 de lei.

"La data de 2 martie, procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Sibiu, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, au efectuat 13 percheziții pe raza județelor Sibiu, Ilfov și a municipiului București atât la domiciliile suspecților, cât și la sediile unei firme de asigurări", potrivit unui comunicat al DIICOT.

La sediul DIICOT — Biroul Teritorial Sibiu au fost audiate 27 de persoane.

Julieta TârnovanPublicat Duminică, 06 martie 2016
2234
 | 4
 | 6
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
SOBOLANU
+3
FELICITARI DIICOT !!!!! PREJUDICIUL SA FIE RECUPERAT IN TOTALITATE !!!!!!! ASTIA CREDEAU CA I MAI SALVEAZA BASE MATRAFOX DE MANA PARCHETULUI SI A JUSTITIEI ,HOTI NIMIC ALTCEVA CARE AU NENOROCIT SUTE DE MI DE ROMANI CU BANCA LOR SI SOCIETATEA DE ASIGURARI !!!!!!!
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
REGINA ASIGURARILOR IN CELULA
+5
Unealta lui Daniel Spaga Tudor, fosta directoare ASIROM, RAI si sefa la CSA ( pusa de Tudor ) a fost arestata. Daca asta incepe sa toarne .....Tudor e terminat definitiv.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
vasile
+2
e bine ..este bine ..pai ramasese locu liber ..dupa plecare lu cocosel..siii apropo ..undeiii cocosel?? e bolnavior /// wau poor guy ..plaia da Dumbay..?? mama lor da presedintzi...
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Unabomber
+9
Prejudiciul in cazul altei case de asigurari se ridica la 700.000.000 euro, de 45 de ori mai mare decat la Carpatica !!! Stimati domni procurori, dl. Adamescu , omologului d-lui Carabulea , se plimba liber , mai alaltaieri , prin strainataturi ca sa-si vada de sanatate, cata vreme dl. prof. Mencinicopschi , bolnav cronic , face 10 ani de temnita grea pentru un prejudiciu care exista doar in expertiza DNA iar familia i-a fost scoasa in strada.... In ce tara traim, d-lor procurori? In tzara lui Djugashvili si Beria? Sau in tzara lui McCarthy?
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
masca @ Unabomber
+8
Se stie, dar Adamescu e "prietin" cu baselu, asa ca nu se pune! Carabulea e doar prieten cu Lascu, mare diferenta! Iar apoi un dosar la DNA si celalalt la DIICOT! In privinta tzari in care traim, este clar ca e tzara procurorilor DNA!
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
masca
+8
Bine ca dosarul este la DIICOT, si nu la DNA, ca disparea, dosarul, ca magarul in ceata! Dar Lascu, tatal Lulutzei si prieten cu Carabulea, nu a fost chemat sa dea niste explicatii?
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017