×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 13:51
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Ce zice Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei a lui Cumpănașu
Curtea Constituţională face jocul Rusiei

Asociația pentru Implementarea Democraţie insinuează că Decizia Curții Constituționale a României privind interceptările exprimă interesele Rusiei.

În opinia Asociaţiei, hotărârea Curţii Constituţionale a României privind interceptările "nu are doar o miză internă, ci este şi o mişcare decisivă a Rusiei şi a partenerilor săi pe tabla de şah din regiune".


"Într-un context de securitate european și global extrem de tulbure, alunecos și primejdios, credem că hotărârea Curții Constituționale a României (CCR) nu are doar o miză internă, ci este și o mișcare decisivă a Rusiei și a partenerilor săi pe tabla de șah din regiune.
La nivel local sunt DOAR razboaie personale, interese directe ale diversilor actori, precum și multe orgolii, însă România trebuie să fie extrem de vigilentă în ceea ce privește securitatea: NU distrugi securitatea în aceste vremuri, ci întărești pârghiile de control și verificare.
Astfel, propunem, sau cel puțin sperăm, ca Prim-ministrul Dacian Cioloș să readucă astăzi România pe harta euroatlantică", spune asociația într-un comunicat.


"Solicităm Parlamentului României întărirea controlului civil asupra Serviciului Român de Informații (SRI) printr-o comisie parlamentară comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI formată din 21 de membri, nu din numai 9 membri cum este în prezent, membri care să nu aiba voie la al doilea mandat, nicidecum la peste 20 de ani de când au calitatea de membri!! În ceea ce priveste componența CCR, solicităm schimbarea modalității de nominalizare a membrilor CCR astfel încât să evităm deciziile influențate politic ale CCR, având în vedere rolul esențial al CCR în democrație. Astfel, implicarea politicului în nominalizarea membrilor trebuie interzisa", se mai spune în comunicat.Publicat Vineri, 11 martie 2016
4795
 | 2
 | 80
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
pintea
+6
Ba cumpanasule tradator de tara si maimutoi cumparat! Iti plac banii care iti intra in buzunare degeaba numai ca sa latri! Mars in Grota penibilule.
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
Santa Klaus
+10
Cat de prost sa fii? Cat de ciumete iresponsabil sa fii sa afirmi asemenea lucruri ??
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
vasile
+10
ei asata i das tot rasu..cu ce i gandit bre inainte sa emiti teorema...ce sda mai ieie rusii d acilea ca ce o avut da luat a luat ccu concursu colateral a fameliei basescu ..adica, legasl, pi fata si la re vedere...
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
omu'
+13
cumpanasu asta habar n-am pe ce ia banii de la servicii..emisiuni tv de toata jena,activitati partinitoare in ong..arivist maroniu rau
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
Jenel @ omu'
+12
Omul a invatat democrati de acasa de la el, adica din familie, adica de la tat-su.Fost sef la Cenzura, pentru ai mai tineri.
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
Zoe
+15
Ietete domne ce inseamna democratia, au ajuns pana si hoardele de tragloditi sa se organizeze in ONG-uri cu nume sforaitoare! Si ziceti ca cimpanzeul cumpanas este simbolul democratiei? Cimpanzeii astia isi implementeaza democratia pe unde-i mananca mai tare.
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
Ileana Rollason
+5
@Nasha Kamanda Igraet Harasho : ai umor, numai ca eu nu stiu toate cuvintele, igraet stiu ca vine de la verbul Igrati, numai ca nu mai stiu ca-nseamna ... "igrati", a merge, sau a se juca ? ps râzi, tu, râzi, numai ca-ntre Europa si Asia nu-i nici un ocean, nici o mare, pâna una, alta, sunt vecine, si e mai usor sa faci comert cu Asia, decât cu SUA ... plus ca-n SUA se poarta arme de foc, si se mai poarta si mafia care se ataca la familiile presedintior alesi (indirect, fiindca votul popular, în ultima instanta, nu conteaza, conteaza cum se pronunta Marii Electori, nealesi. Populatia cu drept de vot îsi desemneaza numai delegatii la conventiile partidelor respective, care desemneaza niste candidati, dar care, în ciuda votului din noiembrie, sunt proclamati de un grup neales, de Marii Electori, care poate sa nu tina seama de rezultatul voturilor multe, si unul mai intermediar de cât altul. Aud ca madam Clinton are promisiuni din partea a vreo 500 de delegati din cei aproape 3000 care vor fi prezenti la Conventia democrata, fata de Bernie Sanders, care-ar avea mai putini, abia vreo 300-350, desi, în privinta votului popular, care-i în curs în state, printre cetatenii cu drept de vot, tipii ar fi la egalitate ... si sa presupunem c-ajungem în noiembrie, si ca madam Clinton, favorita sistemului, desi a pierdut votul popular, sa fie proclamata presedinte de catre Marii Electori. La fel si privindu-i pe Republicani, unde, însa, mi se pare ca Trump n-are concurenti. Numai ca-n ciuda, sa zicem, voturilor exprimate-n noiembrie, si pe care Trump sa le câstige, Marii Electori s-o proclame presedinte pe madam Clinton, care-i o belea.
Publicat Vineri, 11 martie 2016
+Răspunde
Zoe @ Ileana Rollason
+9
Pai daca nici alegerile nu sunt democratice in SUA, atunci in ce consta democratia lor? We were double crossed by the americans.
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
alex Platon @ Ileana Rollason
+4
To Zoe@. "What is the American democraty ?"is a question without answer or, difficult to find!!
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
jorje
+22
Farsantii astia care cica implementeaza democratia-Pai ma FARSANTIILOR unde ati fost cand Wiesel mincinosul farsant v-o bagat pe gat legea antilegionara sau Dragnea dorea sa va bage pe gat legea defaimarii?Tot Rusii o fost de vina.Cand acuma se incalca Constitutia prin colonizarea Romaniei cu invadatori voi marii implementori ai democratiei unde santeti.
Publicat Vineri, 11 martie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+17
ESTI O NULITATE CUMPANASULE ESTI UN ZERO BARAT CU IQ PUTIN PESTE 10 CU IQ AI MANCAT MILIOANE CU ORGANIZATIA AIA A DE PE LANGA MAI AID PARCA II ZICEA PANA T I S A TAIAT MACAROANA SI ACUM INFATUATULE TE AI ANGAJAT CU SOTIA LA REALITATEA TV !!!!!! SEMNEAZA UN CET RO GET BEGET DEMN SI CURAJOS NU CA TINE PENSIONAR ROMAN CARE STIE MULTE DESPRE TINE INFATUATULE !!!!!! TRAIASCA RO LIBERA SI INDEPENDENTA DAR NU CA ACUM !!!!!
Publicat Vineri, 11 martie 2016
+Răspunde
Vadim
+18
esti prost, mai Cumpanasu, sau te faci ? ai idei fixe cu rusii ca numai de ei vorbesti ? I-a distanta, ca se vede de la o posta de-al cui esti tu.
Publicat Vineri, 11 martie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+20
Cumpanasu asta e un mare BOU ! Iar asociatia sa (pe modelul "asociere in vederea comiterii de infractiuni") s-ar numi mai bine "Asociatia pentru Implementarea Fondurilor Europene in Buzunarele Proprii" !
Publicat Vineri, 11 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017