×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Joi, 19 octombrie 2017, 04:32
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Marș la Cluj
Motivul pentru care au cerut demisia lui Cioloș

Peste o sută de persoane, membri şi simpatizanţi ai Noii Drepte, au participat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, cu torţe aprinse, la Marşul Memorial Avram Iancu, manifestanții cerând demisia premierului Dacian Cioloş pe motiv că permite aducerea de migranţi islamişti în România.

Manifestanții s-au adunat, sâmbătă seara, în Piaţa Mihai Viteazu din Cluj-Napoca având asupra lor steaguri tricolore şi torţe pe care le-au aprins. Aceștia au scandat ”Trăiască duhul lui Iancu”, ”Trăiască şi înflorească Moldova, Ardealul şi Ţara Românească”, ”Unitate naţională”, ”Harghita, Covasna, pământ românesc”, ”Avram Iancu, erou naţional”.

Preşedintele Noii Drepte Cluj, Codrin Goia, a declarat că participanţii la marş doresc să atragă atenţia asupra pericolelor care se abat asupra României, cum sunt separatismul maghiar şi invazia islamică a migranţilor.

”Noi, aici, ne putem numi apărători ai României faţă de invazia islamică şi cerem demisia premierului Dacian Cioloş pentru că permite aducerea migranţilor şi pentru nerespectarea Constituţiei unde se spune că teritoriul ţării nu poate fi colonizat cu populaţii străine. Acest om nu mai reprezintă România, nu ne mai reprezintă pe noi, ca români”, a spus Goia.

Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
3558
 | 8
 | 13
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
nea fane
0
saupra ROMANIEI se abat mai multe pericole. mai mari si mai mici.un mare pericol pt. tara noastra este aceasta NOUA DREAPTA(stramba) de cluj. sau poate nu e periculoasa dar e DE TOT RASUL!
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
dancp
+2
eu nu sint simpatizant a noii drepte dar cer demisia lui csolos si coconetii de bruxelles pentru nerespectarea Constitutiei ROMANIEI si bataie de joc si umilire a poporului ROMAN guvernanti de 2 lei!sa ii tina ei la caselele lor din bucuresti,simleu,...si bruxelles pe imigranti/si pe banii lor
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
Gore @ dancp
0
Ar trebui sa nu le mai platim stipendiile la Bruxelles. Sa dea concurs in tara.
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
escu
+7
Parcă marșul imigranților spre libertate s-a mai oprit/diminuat, după ce lumea s-a prins despre ce este vorba. Să fim serioși, imigrația masivă a fost provocată, imigranți având rolul de a iefteni forța de muncă în state occidentale și a provoca destabilizarea UE. Cum puteau „mărșălui” fără opreliști prin Europa grupuri masive de oameni, timp în care eu dacă vreau să merg în orice stat, membru sau nemembru UE, sunt monitorizat sau verificat oriunde m-aș duce. Aducerea lor în România o să „dea roade” peste câțiva ani, când fenomenul va scăpa de sub control.
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
Mai fratilor
+5
Clujenii n-au obiceiul de a se deranja, din case ,după munca de peste zi..nu-si arboreaza ei nici Drapelul stru)de Ziua Națională, desi au primar roman neaoș..se duc ei cu torțele prin targ.....cine stie ce colectiv s-o fi aprins in sufletele cîtorva de peste vale....si fotoblitzul flash!!!eveniment!!
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
R.G.A @ Mai fratilor
+5
astia cu cenzura au sters culorile drapelului nostru..mai dragilor, voi nu stiti ca la kolojvar se poate intelege si altfel daca voi stergeti aceste insemne nationale ro...desigur ca taiatul e la voi, sa vedem ce ramane din original..
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
Tudor
-3
Supratitlul rosu trebuie schimbat in " Mars la . . . origini " .
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
basile vlaga
+17
despre genocid se spune ca este cea mai grava infractiune, ce trebuie pedepsita chiar si in intentie, dar se mai spune si ca e foarte greu de dovedit ca infractiune. Sa inchizi spitale, sa tai salarii si pensii, alte drepturi, aducand comunitati intregi in pragul disperarii, multi murind de inima neagra, multi sinucigandu-se si, si mai multi luand calea exilului pare a fi genocid. Cei care au facut asta furand si jefuind tara, sunt liberi, n-au patit nimic. DNA-ul romanesc a lui Kovesi nu i-a deranjat cu nimic, deoarece cum spuneam genocidul e greude dovedit. Dar sa aduci refugiati carora sa le dai casa , masa si peste 500 lei bani de buzunar in timp ce bolnavii cu handicap sever primesc jumatate din acesti bani, fiind practic condamnati la moarte, ACESTA NU E GENOCID CLAR , LA VEDERE CONTRA POPORULUI ROMAN? Ce poate fi mai clar decat atat. Deci conducatorii romani prefera sa comita genocid fata de propriul popor slugarind conducatorii cretini ai UE. Ciolos e lasat in ofsaid de Johannis. Sa nu creada ca mai e la Ministerul Agriculturii in cazul ICA. Ce face el ca PM acum, e genocid curat, cand in loc sa mareasca alocatiile mizerabile pentru romani, isi permite sa primeasca refugiati carora se le dea mult mai mult decat le da nevoiasilor romani
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
IQ100 @ basile vlaga
+2
corect cu o rezerva...respectivii conducatori NU SUNT romani...nici macar genetic, nici macar la nume (adaptate)....au misiunea de a distruge Ro si pe romani...asa ca ce fac e perfect coerent si corespunde unor planuri mai generale
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
silvian
-8
codrin goia?!?? un nou idiot pe harta tzarii
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
Elin
+17
Dupa care, incolonati, vor merge sa il voteze cu entuziasm pe Boc.
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
Adams
+10
Pensionari galateni,fosti militari incarcati energetic,voi cand demonstrati?Ajuns cutit os!
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
Iobag
-2
Ba fratilor stiti ce,eu nu ma tem de imigranti ! Sunt si ei oameni,sunt fugariti de bombe si de conflicte !Vai de viata lor ,asa cum noi nu suntem la fel ,asa si ei ...adica intre noi se dau multi crestini si nu stiu macar Tatal Nostru!!! Sa facem oameni buni sa scapam de corupti ca astia ne omoara nu imigrantii ! Amintiti-va ce spunea Basescu cand ii dadea cu dreptate si adevar ,tepele din piata victoriei si...au furat de au rupt,acum sunt impartiti pe la patru partide si daca reuseste unul sa se ridice iar trec toti impreuna !
Publicat Sâmbătă, 12 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017