×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Sâmbătă, 21 octombrie 2017, 04:10
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Alegerile din SUA
Donald Trump, învins într-un stat

Senatorul de Texas Ted Cruz a câștigat cu ușurință adunările populare (caucus) republicane desfășurate sâmbătă în statul american Wyoming, Donald Trump clasându-se pe poziția a treia după senatorul de Florida Marco Rubio, transmite AFP, citată de Agerpres.

Ted Cruz a obținut nouă dintre cei 12 delegați care erau de cucerit în acest stat din vestul SUA, cu aproximativ 60% din voturi, au informat mass-media americane.

Marco Rubio a adunat 19% din sufragii, iar Donald Trump numai 7%.

Cu toate acestea, Donald Trump păstrează un avans confortabil în număr de delegați în cursa la învestitura republicană pentru alegerile prezidențiale din noiembrie.

Cinci state mari (Florida, Illinois, Missouri, Ohio, Carolina de Nord) votează marți pentru primare, o zi considerată a doua "super marți" din cauza mizei sale importante.

Publicat Duminică, 13 martie 2016
1620
 | 0
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
SaakasBilly
+3
Din poza se vede deja marea "libertate" ricana !! E o dezinformare si minciuna pe banda nonstop !! Vreau sa demonstreze ce ?? Ca manipuleaza din greu poporenii ?? Pai cred ca nu e nici un secret !!Eu cred ca daca poporenii voteaza in shuvoaie nestavilite la unison cu acelashi candidat ,cu toate ca e putin probabil din cauza aparatului masiv de dezinformare si manipulare,dar hai sa zicem la absurd,si nu se poate manarii votul lor de programatori si shmecheri pe calea electronica de numarare ,ceea ce iarashi nu prea cred ca mai e posibil ,si tot iese un trump din asta pe care nu au reusit sa-l discrediteze cu institutziile lor speciale de discreditare si manipulare cu zeci de mii de angajati ,si nimic ,nici macar furtul meseriash al voturilor cum am zis, nu merge ,si birlicul tot iasa preshedinte ,si dupa ce i sa atras atentia ca da coltzu' daca nu se da pe brazda ca marioneta,pai in ultima instantza o sa se imbolnaveasca si o sa moara ca si Hugo Chávez,pentru ca nu are conditziile pe care le are Fidel Castro ,izolat pe o insula !! Birlicul rican e chiar la...indemana !! Sunt sigur ca il va plange toti poporenii ricani cu lacrimi de sange !! Dar stati linistiti,sansele sun zero sa se ajunga pana in stadiul asta !! In cel mai rau caz o sa i se umble putin la bani si la carcera ,si nu cred ca poate fi ceva mai dureros pentru el !! Dar el e omul sistemului ,altfel nici nu ajungea sa fie candidat de clovn ,viitoare marioneta a celor care conduc cu adevarat malformatzia malefica mondiala !!
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
GOP
+9
nu mai dezinformati,nu au fost alegeri,a fost o sedinta a unor membri ai GOP cu 700 de delegati care au votat conform cu linia partidului, de sprijinire a lui Cruz! Marti e ziua decisiva ,Trump mai ia minim 250 de delegati!
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
X-man
-7
Oare cum o fi bine , ca sa nu fie rau , pentru America ! Sa le uram si noi toate cele bune ! God Bless America !
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
mac mac @ X-man
+3
cu Donald duck presedinte, nu le va fi foarte bine. nici lor, nici noua.
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
Rica
+11
Se apropie de un final previzibil, noi , romanii, stim cel mai bine cum e cu "alegerile".
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
Mam' mare @ Rica
0
Asa e in demoncratie.
Publicat Luni, 14 martie 2016
+Răspunde
Au deunde
+5
Ce de $$ stricati!!!
Publicat Duminică, 13 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017