×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 18:08
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Direcția Națională Anticorupție
Decizia procurorilor referitoare la patru foști șefi ai Romgaz
Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz
Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz

Procurorii anticorupție din Târgu Mureș au trimis în judecată patru foști șefi Romgaz, pentru abuz în serviciu, conform b1TV. Este vorba despre Pantelimon Avram, la data faptei directorul sucursalei Târgu Mureș a SNGN Romgaz, Ioan Ștefan, la data faptei director tehnic, Emil Valentin Mincan, la data faptei șef Secție de producție, și Ioan Tiberiu Olaru, la data faptei șef Serviciu proiectare, funcții deținute în cadrul sucursalei Târgu Mureș a SNGN Romgaz.

Stelian CorneaPublicat Luni, 21 martie 2016
3937
 | 2
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
DUDU2
+4
Asadar , sa lucram cu materialul clientului: deci DNA-ul considera ca pentru a construi un CARTIER DE LOCUINTE nu exista motive "tehnico-economice" ca sa abati traseul unei conducte, cauzand cheltuieli suplimentare de aductiune (ei le numesc "prejudicii") de cca 36.000 de euro (!??!) [DECI CEL MULT CAT O MASINA CU CARE SE PLIMBA SEFA DNA (ea da, are voie; insa seful sau direct - procurorul general al Romaniei, Nitu - nu; el a trebuit sa-si dea demisia; e-adevarat, avea si antemergatori, ceea ce e un abuz pentru un procuror general , nu?!? Cum sa-si permita un amarat de procuror general al unei tari sa aiba antemergatori?! Inadmisibil!! Trebuie demis!!! :)) ). Bun, revenind, eu cred ca sefa DNA incearca aici sa faca o diversiune: avand in vedere ca s-a "varsat" in presa ca frate-su` incaseaza 116 milioane vechi de la Transgaz Medias ca director adjunct , fiind propulsat acolo de prietenu lu taica-su si al lui Blaga, Florin Muntean ( care a si fost numit candva, politic, mare sef peste TransGaz si care e de fapt "miezul" numirii ei ca procuror general in 2006), incearca acuma sa arate cum ancheteaza DNA-ul pe sefii plini si adjuncti ai unei firme de gaze transilvane (dar care nu e Transgaz unde lucreaza frate-su si unde corpul de control al guvernului a gasit o mare risipa, ce depaseste cu mult derizoria suma de 36.000 eur destinata aparitiei unui cartier de locuinte). Ca dup-aia sa apara triumfatoare la cine stie ce video-chat TV "plin de audientza" si sa se laude ca l-au arestat pe INSUSI fratele chiorului cand chioru` era-n functie, deci EI SUNT INDEPENDENTI (a uitat sa spuna ca daca nu difuza Antena3 caseta cu "mormanul", dosarul lui Mircea Bas era si azi la sertar, din motive de "independentza", deh!) ... D-na Kovesi, n-ati vrea Dvs. sa mergeti si sa participati la un concurs pentru postul asta de sef pe care vi-l da pe tava sluga lu Macovei, madam Pruna?
Publicat Marţi, 22 martie 2016
+Răspunde
anado tauriga
+5
rog pe aceasta cale, ca sri si dna sa se autosesizezein legatura cu furnizarea catre populatie a unui mix de gaze cu aer ( fifty-fifty ). Deci, noua ni se vinde aer la pret de gaz ( de sonda, sau natural, ce-o fi ). Flacara de la acest mix este rosie, pe cand gazele ard cu flacara albastra.
Publicat Luni, 21 martie 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+1
FELICITARI DNA DAR SA NU RAMANA PROCESUL IN FAZA DE ANCHETA VREM PROCESE CU HOTARARI DEFINITIVE SE RECUPERAREA PREJUDICIULUI !!!!!
Publicat Luni, 21 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017