×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 10:22
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Navigăm în ape tulburi
Jacob Rothschild: Trăim cel mai mare experiment de politică monetară din istoria lumii

Toate fondurile de investiţii ar dori să ajungă să fie gestionate de un o echipă cu un pedigree impresionant, iar una dintre acestea estea cea de la Rothschild Investment Trust. În Raportul oferit clienţilor actuali şi potenţiali la jumătatea anului 2016, preşedintele Jacob Rothschild trage un semnal de alarmă.

Tranzacţiile de pe pieţele financiare sunt la cele mai mari niveluri înregistrate vreodată, marile averi cresc de la un an la altul, iar băncile centrale încearcă să reducă temerile din piaţă, însă aceasta pare să fie o falsa realitate daca este să ne uitam la modul în care lordul Jacob Rothschild a caracterizat ultimele evenimente majore din economia mondială.

“În cele şase luni care au făcut obiectul evaluării, bancherii centrali au continuat ceea ce este cu siguranţă cel mai mare experiment de politică monetară din istoria lumii. Navigăm în ape necunoscute din acest motiv şi este imposibil să prevedem consecinţele nedorite ale ratei foarte mici a dobânzilor, cu circa 30% din datoria mondială având randamente negative, la care se adaugă şi relaxarea cantitativă la o scară masivă.

Până acum, cel puţin în termeni bursieri, politica a fost una reuşită, căci pieţele au atins cote înalte iar volatilitatea a rămas, în mare, una redusă. Aproape toate categoriile de investiţii au crescut că urmare a acestei politici monetare. În paralel însă, creşterea economică este anemică, cu o cerere slabă şi deflaţie în multe părţi ale lumii civilizate.

Rămân multe dintre riscurile pe care le subliniam în comunicarea mea din 2015. Situaţia geopolitică s-a deteriorat in Marea Britanie, care a votat pentru părăsirea UE, iar alegerile prezidenţiale din noiembrie din SUA vor fi cel mai probabil neobişnuit de tensionate, în timp ce situaţia din China rămâne opacă iar scăderea treptată a creşterii economice va duce cu siguranţă la probleme. Conflictul din Orientul Mijlociu continuă şi este puţin probabil să fie reglementat în următorii mulţi ani. Am văzut deja consecinţele lui în Franţa, Germania şi în atacurile teroriste din Statele Unite.

În vremuri ca acestea un obiectiv important este prezervarea capitalului. Este motivul pentru care ne-am redus expunerea de la 55% la 44%. Expunerea la lira sterlină a fost redusă semnificativ la 34%, iar acum a ajuns la aproximativ 25%. Am sporit rezerva de aur şi metale preţioase la 8% pâna la finalul lui iunie”.

Călin MarchieviciPublicat Miercuri, 17 august 2016
4803
 | 5
 | 45
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
The Root of All Evil
+6
"Jacob Rothschild: Trăim cel mai mare experiment de politică monetară din istoria lumii" Ce zici sforarule ? Si cine a creat aceste inginerii/experimente sociale la nivel global, voi astia "unicii" cu mentalitati de bazar, pardon, de "bancheri" tiritura ??? Hai mars, voi astia - experti in nimic ! & DOWN ! .:.
Publicat Joi, 18 august 2016
+Răspunde
nae girimea
+5
@juju cind robotii vor prelua 95 % din activitatile umane , omenirea va fi redusa ca numar si va consta doar din poporul ales . Va fi un urias kibutz , in care profitul va fi o notiune fara sens , caci planeta cu resursele ei va fi a unui grup redus de oameni . Azi profitul e mecanismul care pune in miscare oamenii , care inmulteste oamenii , care aduc de astfel inovatia si progresul . Cind un anumit nivel al progresului va fi atins , nu va mai fi nevoie de ( atiti ) oameni. Vor trai doar alesii .
Publicat Joi, 18 august 2016
+Răspunde
Ileana Rollason
-4
@Sionel : alt analfabet care abereaza. Numele meu e CELTIC, C-R-E-T-I-N ordinar, am mai explicat, si public, si etimologic, pe larg, numai c-ai lipsit de la predare. Chiulangiu, ca de-obicei. Dar cu obrazu' gros.
Publicat Joi, 18 august 2016
+Răspunde
Sionel @ Ileana Rollason
+5
Si Patapievici si Tismaneanu tot nume celtice au....
Publicat Joi, 18 august 2016
+Răspunde
SOBOLANU
+7
CAM GREU PUTIN DE INTELES ARTICOLUL DAR NU SUNA PREA BINE, PAUPERIZAREA POPULATIEI CONTINUA SI PARCA BANCILE AU FACUT UN CARTEL NU MA REFER LA CELE DIN TARI UNDE DICTATURA MILITARA CURGE UNA DUPA ALTA FARA A BAGA AICI TR !!!!!VOM TRAI SI VOM VEDEA !!!!!!!
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
Adevărul vă va face liberi
+21
VIDEO: Cum au reușit bancherii să înșele 7 miliarde de oameni. Un documentar de 17 minute, tradus. Adevărul crud despre lumea in care traim. Crizele economice si razboaiele; capitalismul, comunismul, nazismul, marxismul cultural (multiculturalismul), invazia islamica, atacurile teroriste . . . Guvernul Marxist Mondial (globalizare). Cauzele au fost si sunt mereu aceleaşi ! "Cel mai mare păcat al oamenilor e frica, spaima de-a privi în faţă ş-a recunoaşte adevărul. El e crud, acest adevăr, dar numai el foloseşte". (Mihai Eminescu)
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
DuX @ Adevărul vă va face liberi
+4
citeste Leon de Poncins si Douglas Reed sii te lamuresti!
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
LIleana
+14
„Omul care blochează noul sistem financiar și împiedică utilizarea aurului din Asia pentru beneficiul planetei este baronul Jacob Nathaniel Rothschild, potrivit informațiilor furnizate de rudele sale apropiate, precum și de CIA. Baronul Rothschild este capul caracatiței mafiote khazare care controlează emiterea de dolari SUA, euro, yeni japonezi și multe alte valute, neincluzând, însă, între ele yuanii chinezești sau rubla rusească.Rothschild a fost cel care a stat în drum atunci când bătrânii din Asia au oferit aur la o reducere de preț de 13%, în scopul de a stabili o agenție de planificare a viitorului destinată eradicării sărăciei, stopării distrugerii mediului înconjurător, pentru a transforma în felul acesta planeta într-un paradis. Acest plan este susținut de națiunile BRICS (Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud), de Pentagon, de cele mai multe agenții și chiar și de multe dintre rudele proprii ale lui Rothschild. " ....Se pare asadar ca baronul Rothschild este "hartuit si in razboi "nevazut cu Societatea Dragonul Alb (White Dragon Society – WDS) ! Acestia stiu știm că se ascunde în fosta casă a lui Mark Rich din Zug, în Elveția, și nu în țara sa de origine, în Waddeston, Buckinghamshire, Anglia. "Nu te obosi încercând să te ascunzi, ar fi inutil!"ii transmit WDS !/ "Sursa principală de energie a khazarilor, băncile lor centrale cu capital privat"./Din "scenariile, riscurile, criticile " prezentate de nenea reptila khazara n-am priceput nimic ! De principiu fiind prevenita cu cine avem de-a face din lecturi si lamuriri anterioare , m-am lamurit si mai mult de "valoarea" acestor balmajeli . Mai multe- Departamentul Zamolxe Romania.
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
Lae chioru
+11
Criminalul i'si plange victima !
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
Juju
+10
In ziua cand 70-80% din activitatile umane vor fi preluate in totalitate de masini si roboti, cum vor mai face profit toti gusterii astia lacomi? Banii vor cam disparea, notiunile de salariu si putere de cumparare vor deveni istorie. Va fi o alta lume pentru care muhaielele aste hulpave nu sunt pregatite. Economia va fi in total diferita de ceea ce cunoastem astazi. Economistii de azi nu vor mai valora nimic, poate doar contabilii. Atunci sa-i vad pe Rothschild, Soros, Rockefeller cu toate mormanele lor de bani, la ce le vor mai folosi? Daca n-ai salarii, n-ai cumparatori, si nici profit. Paradoxal, dar prin tehnologie se va ajunge exact la comunismul lui Marx si Engels, la o societate fara clase. Singura scapare: repede inapoi in feudalism!
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
tu vei disparea @ Juju
+6
inainte ca acea lume sa se impune, tu esti dintre aia destinati sa nu mai populeze inutil planeta si s-o polueze... "Guri de prisos" si "masa biologica", "fiinte inutile" - astia sunt considerati cele sapte miliarde de locuitori. Lumea de care vorbesti este un SF preluat, nici macar original.
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
De la lume adunate ... @ Juju
+8
Aveti perefcta dreptate. Nu stiu daca se va (re)numi feudalism, dar cu siguranta va avea extrem de multe puncte similare. De asta se lupta "unii "pentru "regionalizare" , concomitent cu slabirea statelor nationale. Conducatorii "regiunilor" desi pentru un teritoriu dat vor fi mai multi, vor fi mai usor de manipulat. Privatizarea excesiva a serviciilor publice si armatele private tot pentru "feudalism" sunt pregatite.
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
Juju@Tu vei disparea @ Juju
+8
Lumea de care vorbesc, evident ca nu este un concept original, l-a scornit Marx, daca aveai mintea limpede ai fi vazut ca am mentionat deja asta. Cat despre cei destinati sa dispara, cel dintai s-ar putea sa fii chiar tu, apoi altii si altii, pentru ca nimeni nu este nemuritor. Tragedia nu sta in moartea indivizilor ci in moartea civilizatiei omenesti, un organism mult mai longeviv si superior indivizilor din care este formata.
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
dacia
+18
Dar, cine face experimente pe noi si de ce? sant cumva GUVERNUL din UMBRA, de care a vorbit JFK in 1961?
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
Harry @ dacia
+6
Da. Pentru ca a semnat ordinul 11110, care lua puterea de a tipari bani din mana FED (Fed=banca privata ca si BNR) si o trecea la trezoreria americana, J.F.Kennedy a fost asasinat la Dallas. Urmarea a fost ca presedintele Johnson care i-a urmat, dand dovada de lasitate a aruncat la gunoi ordinul executiv semnat de Kennedy, iar FED a continuat sa tipareasca dolari si sa-i vanda statului sub forma unor imprumuturi cu dobanda acordate bancilor. proprietarii din umbra ai FED sunt aceiasi ca si azi: familiile Rotschild, Rockefeller si Morgan, la care se adauga insusi Stana. Dar ziua dreptatii nu este departe.
Publicat Joi, 18 august 2016
+Răspunde
Bibanul fara sluj
+19
bunicul din poza e impaiat?
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
NP @ Bibanul fara sluj
+10
Nu chiar cu paie, cu vata imbibata in formol.
Publicat Miercuri, 17 august 2016
+Răspunde
Dan @ Bibanul fara sluj
+3
Nu, e un bunic cu fata de sobolan jegos si cu mintea tulbure de a fi stapan peste oameni, adusi toti la stadiul de sclavie, problema este daca ne trezim si ii distrugem pe sobolanii astia, sau vom ajunge ce doresc ei. Si pentru asta trebui sa fortam sa inteleaga ca nu mai vrem guvernari impuse si presedinti impuși de ei, ci ceea ce dorim noi. Iar in Europa UE reprezinta un mijloc de distrugere a natiunilor si sclavizarea popoarelor pentru interesele lor.
Publicat Joi, 18 august 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017