×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 20 noiembrie 2017, 11:58
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Gorghiu: Voi sunteți PNL și voi puteți câștiga alegerile
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Președintele PNL, Alina Gorghiu, le-a transmis liberalilor o scrisoare în care le transmite că trebuie să câștige alegerile parlamentare.

"Mai sunt două zile din campania electorală, iar tot ceea ce ați făcut până acum trebuie intensificat la maximum în timpul rămas. Voi sunteți PNL și voi puteți câștiga alegerile din 11 decembrie pentru PNL și pentru România! (...) Trebuie să câștigăm alegerile parlamentare și să guvernăm eficient și cinstit în folosul oamenilor", afirmă Gorghiu în scrisoarea adresată membrilor de partid, potrivit Agerpres.

Ea susține că PSD folosește cercetări sociologice contrafăcute.

"Suntem sub asaltul unui război psihologic în care propaganda PSD se folosește de cercetări sociologice contrafăcute. Ei își închipuie că astfel îi vor determina pe cei care cred în PNL să nu se prezinte la vot, să se descurajeze și să se resemneze. De ce? Pentru că ei nu mai pot lua voturi în plus. Dar PNL poate! Aduceți-vă aminte de 16 noiembrie 2014 și nu uitați că victoria e a celui care crede în ea", subliniază liderul liberalilor.

Alina Gorghiu susține că PSD este "un pericol pentru viitorul țării".

"Spuneți-le românilor că vrem o Românie a românilor cinstiți! Nu o Românie a celor care o iubesc în gura mare în timp ce o jefuiesc în tăcere! Țara nu poate merge înainte cu cei care mereu au căutat să-i pună piedici. Vrem o Românie care se poate ridica deasupra răului și deasupra resemnării, care poate câștiga bătălia pentru viitor", conchide președintele PNL.

Paul DumitrescuPublicat Miercuri, 07 decembrie 2016
1502
 | 0
 | 13
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
lili
0
Madam Gorghiu, nu mai merge cu minciunile si cu aburelile! Ne-am convins ca PNL e aceeasi mizerie cu PSD, ati uitat maretul USL cand va pupati in bot cu PSDul lui V Ponta?! Iar azi va pupati in bot cu fostii PDListi de care am sperat sa scapam defintiv, de exemplu: ce cauta Roberta Anastase pe un loc eligibil pe listele PNL?! Ce marete realizari o recomanda pe aceasta analfabeta care nu stie sa numere CORECT?! Noi nu am uitat toate astea! Daca tu poti, ca orice politruc roman, sa spui una azi si maine alta, noi NU uitam! Ati ridicat in slavi maretul USL si asa v-au votat romanii, dar v-au votat doar ca sa scape de guvernmarea Boc a lui T Basescu!(iar voi o aduceti iar in Parlament pe Roberta si pe ceilalti "basisti"!!) In 2012 cand a castigat USL, NU a fost vot pentru voi, a fost vot ANTI-Basescu, stim bine ca sunteti aceeasi mizerie! La fel, in 2014 NU a castigat Johannis, ci a PIERDUT Ponta arogantul si mincinosul si plagiatorul! Milioanele de romani care au votat in 2014 erau ingroziti de venirea lui Ponta la Cotroceni! NU va mai impaunati cu "victoria din 2014" de la prezidentiiale, NU este deloc datorata voua, este strigatul de disperare al romanilor satui de mizeria politica damboviteaza! Au votat iar "raul cel mai mic", asa cum din nenorocire pentru acest popor, votam de 26 de ani! Sunteti o adunatura de hoti, incompetenti si mincinosi! TOTI! Sictir!
Publicat Joi, 08 decembrie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea
+9
Corect. Fatuca are dreptate. Penalistii-PDL-istii pot cistiga alegerile de la penitenciarele Gherla ,Rahova, Popa Sapca ,Vacaresti, Jilava, Poarta Alba etc.... Alegerile din libertate, din afara acestor stabilimente , le pot cistiga doar daca votantii lor voteaza fiecare de atitea ori cite degete au la miini si la picioare, numarul total al degetelor ridicat la puterea 4-a.
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
RĂZVRĂTITUL
+14
Dnă. Gorghiu, presupun că încă nu v-ați dat seama, că partidul la cârma căruia vă aflați, nu are nici o legătură cu România. Forțându-mi imaginația, nu cine știe cât, fostele personalități ale PNL - dintre cele două războaie mondiale - nu au parte de liniște, pentru odihna veșnică, atunci când ,,văd” ,,minunățiile” de care este capabil PNL actual. Intenționați să vă aliați cu UDMR? Vreți să vă aliați cu cei mai feroce dușmani ai neamului dvs. și al țării în care trăiți? D-na Gorghiu, chiar v-ați pierdut, minimul respect pentru români și România? Dna. Gorghiu, vă mai rabdă pământul românesc și poporul românesc. Oricine, votează cu PNL este un trădător de ȚARĂ ROMÂNEASCĂ. Români! Votați partidele naționaliste românești! Români, nu îngăduiți, prin votul vostru, ajungerea la putere a unor asemenea antiromâni.
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
Gogu
-13
Mie nu-mi place Alina Gorghiu. Discursul insa da ! Este profesionist si sper sa prinda,ar fi bine sa se faca guvern fara Basescu,fara Dragnea ,fara Tariceanu deci fara senatoarea Anghel sau Liliana Minca !La finalul mandatului de presedinte Basescu zicea ca merge la pensie sa vada de nepoti,a uitat?toti sunt uituci, dar noi nu trebuie sa uitam !Nu votati elementele de mai sus !
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
vrem o Românie a românilor cinstiți
+9
Cristisn David, Tudor Chiuariu, Relu Fenechiu, Daniel George Tudor, Doina Anca Tudor, Cosmin Ion Ilina, Cristinel Bigiu, George Scutaru, Uioreanu, Dobritoiu, Dan Motreanu, Titi Holban, George Becali, toti pentru o Romanie supercinstita !
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea @ vrem o Românie a românilor cinstiți
+7
Lista dumitale este mult mai lunga, ca mii de ani i-ar trebui, luminii s-o ajunga...la capat.
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
Patachina
+17
Asta n,are simtul ridicolului.Ea tine cu tot dinadinsul sa se faca de ras in fiecare zi.Separat de faptul ca s,au unit cu apatrizii din PDl,"bratianca"asta a dus partidul la vale cu micimea ei congenitala ,lipsa de caracter si de schepsis.
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
E Vita Peron
+16
Un fel de "curaj gaina, ca te tai !". Panarama asta vad ca a inceput sa recurga la autosugestie, la fel cum in fiecare dimineata se aseaza in fața oglinzii si, dupa ritualicul "Oglinda oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara ?", incepe sa se autohipnotizeze : "Sint desteapta ... sint desteapta ... sint desteapta ..."
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
QX
+15
Nici nu mai trebuie ca romanii sa-si aminteasca de Anastase - cum numara voturile la legea pensiilor, su nici de gasca pedeleprelor (devenite liberale) taietoare de salarii si pensii si mari crescatoare de TVA si a tuturor impozitelor - pentru a avea buget de unde sa se indoape, nici macar de micuta Dei mare afacerista de kilowati, ori de mega afacerile ANRP, sanatate si Microsoft in care au fost inculpati si condamnati marea majoritate a liderilor liberali, ca Romania oamenilor cinstiti - e gata de votat. ASH!
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
parerea mea
+22
1) Problema este ca "voi NU sunteti PNL" ci "PDL deghizati in PNL", un cal troian in asteptarea unui bou traian care sa va preia. 2) Alegerile nu aveti cum sa le castigati, pentru ca romanii au o mare calitate: 'mintea cea de pe urma" ! Cine s-a ars cu Klauss, sufla si in Julien ! 3) Udrishtina mica, nu fii trista: dupa ce pedeleii te vor da jos in suturi din jiltul Bratienilor, ai oricum asigurat postul caldut de consilier la Cotroceni. Cat o mai fi si Klauss pe acolo... prin mare mila stapanilor sai.
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
EVA
+22
Doamne, nu am mai vazut asa ceva! Care PNL? Eu il vad pe FINUL lui BASESCU, FALCA, care urla ca disperatul, crezand ca e la BOTEZUL PENTICOSTAL. Apoi, ii vad pe ANASTASE, hoata de pensii, VASS, regina retrocedarilor, care spunea: SANTEM niste timpiti, daca nu taiem si pensiile. Deci, Voi santeti PDL! , cei care au dat ROMANIA inapoi in EVUL MEDIU. Regret doar ca, ati compromis un GENIU ca D-l academician Leon Danaila, care nu va primi cum ar merita MIN. CERCETARII.
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017