×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 20 noiembrie 2017, 12:00
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Atac la Guvernul Cioloș
Solicitarea imperativă a judecătorilor cu privire la procesul legislativ
Cerere urgentă din partea magistraţilor pentru Dacian Cioloş
Cerere urgentă din partea magistraţilor pentru Dacian Cioloş

Cerere urgentă din partea magistraţilor pentru Dacian Cioloş. Asociația Magistraților din România (AMR) și Uniunea Națională a Judecătorilor din România (UNJR) solicită prim-ministrului ca până la instalarea noului Guvern să nu adopte niciun proiect de lege sau ordonanţă de urgenţă care să afecteze statutul magistraţilor, inclusiv în ceea ce priveşte partea salarială, informează B1 TV.

”Condamnăm categoric atitudinea Ministrului Justiţiei Raluca Prună care, după ce a refuzat constant orice dialog cu privire la problemele importante ale sistemului judiciar, motivând că mandatul său de un an este limitat şi nu doreşte, sub nicio formă, să angajeze viitorul Guvern, se grăbeşte acum, cu o săptămână înaintea alegerilor parlamentare, să promoveze modificări de substanţă ale statutului magistraţilor şi organizării judiciare. Mai mult, Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, a lansat recent un proiect al legii salarizării unice, al cărui conţinut nu a făcut obiectul niciunei consultări publice, anterioare elaborării”, se arată pe site-ul Uniunii Naționale a Judecătorilor din România.

Mia TudosePublicat Miercuri, 07 decembrie 2016
1790
 | 2
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
oana
0
buna! Judecatorii se cred deasupra unor oameni cu mult ,mult mai calificati decat ei,deasupra savantilor, deasupra cercetatorilor,deasupra medicilor de inalta performanta,deasupra tuturor. Acest corp al magistratilor e supra favorizat ,mai ales prin pensii si salarii ca sa nu mai punem la socoteala ca nu raspund pentru greselile in exercitarea meseriei ca orice alt om. Sub raport stiintific sunt cu mult,mult mai jos decat cei pomeniti mai sus,dar au salarii de 5-6 ori mai mari . Si-au facut legi pentru ei. Lacomi si imorali!. Politica salariala si pensiile speciale sunt o rusine a Romaniei!.
Publicat Joi, 08 decembrie 2016
+Răspunde
SPP
+4
Magistratii vor si mai mult. Nimic nou sub soare. N-am vazut magistrat care sa nu coboare din Mercedes cand ajunge in instanta. Iar in legatura cu felul in care impart dreptatea in fata cui raspund? Si ce pedeapsa primesc daca abuzeaza de dreptul conferit transformandu-l pe agresat in agresor? Si fara drept de apel...
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
cosmin
+1
Doar la partea salariala se gandesc......
Publicat Miercuri, 07 decembrie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017