×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 24 noiembrie 2017, 14:52
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Mesajul premierului în exercițiu cu prilejul Anului Nou
Cioloș: România este după chipul și asemănarea noastră

Premierul în exercițiu Dacian Cioloș afirmă într-un mesaj în care le transmite urări românilor cu prilejul Anului Nou, "România este după chipul și asemănarea noastră".

"Mâine anul se înnoiește și tragem brazdă adâncă pentru un an 2017 prosper și bun. Doresc românilor de pretutindeni, doresc fiecăruia dintre noi, mai mult zâmbet, mai multe bucurii, mai multă încredere și forța de a recunoaște că prosperitatea ne împlinește atunci când este construită cu onestitate și muncă cinstită, că schimbarea care ne face mai buni vine din convingere și că numai împreună putem împlini sentimentul de acasă. România este după chipul si asemănarea noastră. Dacă ne-o dorim mai bună, mai prosperă, mai curată, mai respectată, vă urez tuturor să aveți încredere că putem, fiecare dintre noi și toți împreună, să fim astfel.
La Mulți Ani cu sănătate și dragoste în mijlocul familiei și alături de cei dragi!", a scris Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
5150
 | 5
 | 50
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
IQ100
+4
pana acum imi stricau sarbatorile doar matrozul si Plavanul. A iesit si Uriah Heep ( Ch Dickens) la interval.Nu am nevoie de urarile lui, poate sa si le tina.
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
un roman
+7
"2017 prosper și bun", dar fara tehnoratatii tai si individul de la Cotroceni care ne-au distrus un an de zile! Dupa ce scapam de voi, atunci putem spera la un an "prosper si bun"!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Magdin
+7
Si un cantec vesel sa cantam, "De ce m-ati luat de langa boi?" Altfel, intelegem ca s-a terminat cu Romania urata.sa fie intr-un ceas bun!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
gura pacatosului
+13
cine au fost /sunt admiratorii acestor NULITATI ? salamul,pnl,usr,pmp acelasi chip si asemanare cu ,,tehnocratii Z E R O " !
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
CONTESTATARUL
+5
IN general AI dreptate cu CE au facut LIFTELE ( NU numai sovietice ...) cu UNII Oameni de VALOARE ai ROMANIEI. DAR : 1. NU neaparat TOTI Saracii din Romania de dinainte de 1944 erau analfabetzi, putori, hoti. Nici macar marea parte din ei, erau inainte de orice SARACI in Tara bogata, dar RAU condusa, indiferent de Sistem "Politic". Din SARACIE ies toate RELELE Firii Umane ... Saraceste o Tzara, ca se tembelizeaza singuri ! Si, de peste 2000 de ani LIFTELE Invadatoare NE au saracit si ucis, cestie care continua ...
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Bubulina
+12
Mai EDITAT, Romania e frumoasa! Poate judetul Salaj sa fie ciupit de molii, restul nu. Tu semeni cu " cumintenia pamantului ", parca-ai fi facut la betie!
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
nicu cohen
+17
Hai dute si cânta la alta masa sluga corporatista vinzator de frati si tara ! ROMANIA INC . este dupa chipul si asemanarea Corporatiei USA .. dar nu va mai fi pentru mult timp , pentru ca romanii au descoperit escrocheria . Li s-a furat tara de sub picioare prin contracte frauduloase care nu valabilitate , fiind create cu rea intentie deci cad in nulitate .
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Moser
+4
@Ithaca interesant siii inspirat ..m am amuzat si am reflecat...la multi ani ..
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
CONTESTATARUL
+6
CONTINUARE 2. “ELITELE” Romanesti (BOIERII) au inceput sa se degradeze moral inca de la Marea TRADARE fatza de Vlad Tzepesh, care il gonise pe Mehmet “El Fata” la 1462 si au continuat lent si continuu in acest trend. TOATE soiurile de “BOIERI” Romani, chiar daca au mai facut si Lucruri BUNE, le-au facut numai si numai dup ace si-au asigurat MATZUL lor GROS, pe seama Boboulenilor. Daca pana la 1859 au mai avut scuze, datorita Istoriei CRANCENE de pana atunci, DUPA 1859 NU au avut nici un fel de scuza. Le-a convenit sa fie “BOIERI” cu aprobare de la LIFTELE Imperiale din jur. Le-a convenit sa NU avem ARMATA bine inzestrata si bine condusa. Ultima oara cand am avut ARMATA asa cum era necesar AICI a fost in Anii Razboiului ANTI-Otoman al lui Mihai Viteazul si Radu Serban, succesorul lui … Si DISTRUGERILE din W W 1 ai W W @ au foast pe masura PROSTIEI, Lacomieie si TRADARII - cu rare exceptzii a “ELITELOR” … Ashtia de acum sunt la fel … Indiferent sa sunt urmasii Saracanilor Comunisti, SISTEMUL impus de LIFTELE Externe ii formeaza LA FEL ca pe Vechii BOIERI …
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
nu de-a valma @ CONTESTATARUL
0
Nu e semn de egalitate intre boierii tradatori din timpul lui Vlad Tepes si cei din timpul WW 1. Atunci aproape a disparut acesta subtire patura sociala. Ofiterii, tineri sau maturi, erau in proportie covarsitoare din randul acestora si au murit mai toti pe front sau in urma ranilor primite, dar cum noi nu am avut un Lev Tolstoi sa scrie despre ei , adevarul s-a pierde repede, nici nu a fost interes sa se stie.Statul roman a pregatit ulterior in scolile militare fii de profesori, invatatori si preoti.Ei au fost ofiterii din WW 2.Nu lovi in elite sau nu folosi termenul chiar intre ghilimele, se formeaza tot mai greu si sunt intotdeauna fragile, nu lovi in armata, d-ta scrii despre altcineva, despre imbogatiti de razboi sau de tranzitie.Ar trebui sa asculti corul barbatesc din Finteusul Mare : ''Stiu bine ca am sa mor/Langa-o tufa de mohor/Langa-o tufa de stejar/ Langa domnul capitan'.Indiferent cine l-a mai preluat, e un cantec patriotic din popor din 1918.
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
CONTESTATARUL @ CONTESTATARUL
+1
As vrea sa iti raspund pe indelete, serios, dar ... 1. NU am spatiu AICI, inainte scriam la www.ziare.com - unde aveam mult spatiu - dar am dat prea tare in slugile LIFTELOR si m-au "taiat " ... :) 2. DTA, ca multi Romani ai PARERI, NU INFORMATIE. CITESTE cu atentie Istoria Romanilor si MULTE despre Fenomenul Romanesc si ai sa afli suficient ca sa putem DISCUTA eficient, candva ... Corul Barbatesc din oricare sat ROMAN-esc poate fi realmente inaltzator ... DAR, sa trimiti pe TINERII Tarani - dupa ce au cantat inaltzator, desigur - la "ATAC la Baioneta" contra MITRALIERELOR Germane in W W 1 pentru ca nu ai inzestrat Armata cu TUNURI si Mitraliere si alte scule ucigase necesare si Ofiterii Romani - PATRIOTI desigur, fie BOIERI Vechi, fie Boieri NOI, fie Saracani - sa fie crescuti in "Vitejia" UCIGASA gen Penes Curcanul, slavita de Alecsandri din LINISTEA Conacului de la Mirecesti si care NU STIU sa fi dat ceva pentru armata din 1877 - intre altele sa fi militat pentru inzestrarea Armatei Romane cu TUNURI - cu care sa fi tocat redutele tucilor SI cu Carabine WINCHESTER - asa cum aveau Turcii, care ii vanau ca pe iepuri pe Dorobantzii Romani plecatzi la atac cu TOATE pe ei si cu un puscoci in mana, puscoci care se incarca din lateral, pe cand alde WIONCHESTER se incarcau RAPIF in plan vertical, cu o frecventa de foc aproape ca la carabinele semi automate de azi, sa intri in Razboi in W W 2 cu Armata FURATA la inzestrare de Regele GOLAN, sa sacrifici numai la Asediul ODESSEI circa 20 000 de Tineri ROMANI, numai ca sa devii TU, Ion Antonescu MARESAL, sa te DUCI peste Nistru (NU ca Nu ar fi meritat Rusii ...) si sa SACRFICI sute de mii de Tineri ROMANI, slabind BAZA Biologica a Neamului Romanesc , etc., etc. TOATE aceste si multe altele numai Iubire de Tara REALA NU inseamna ...
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
lili
-19
Nu vreau să-i ridic statuie. Nu cred că a fost o guvernare fără de greșeală. Cât a fost premier, l-am criticat în permanență. Dar am sentimentul că a fost cel mai corect șef de Guvern pe care l-a avut această țară din 1990 până azi. Probabil, cel mai cinstit. Și mă tem că, mulți ani de acum înainte, România nu va găsi altul la fel. Nu pentru că nu ar exista alții mai buni decât el, ci fiindcă această clasă politică nu va dori să repete experimentul guvernării tehnocrate. Nu este obiceiul meu să laud oameni politici și nu aș fi scris acest comentariu dacă nu aș fi văzut, în ultimele zile, cum sar la gâtul lui D. Cioloș toate fosilele corupte din PNL, după ce i-a dus în spate tot anul 2016 și i-a lăsat să se folosească de imaginea sa. I-a rugat cumva Cioloș pe liberali să îl pună prim-ministru? I-a implorat să-i mai ofere un mandat? Nu cred. Dimpotrivă, tot felul de figuri sinistre, unse cu toate alifiile, au trecut alegerile în cârca sa. Uitați-vă la rânjetul fericit al lui Florin Alexe, „prietenul” primarului PSD Robert Negoiță, care n-a avut nicio rușine să-și facă afișe cu D. Cioloș. De fapt, toată vechea clasă politică se bucură că a scăpat de „tehnocrați”. Am învățat în aceste zile să trec peste diferențele ideologice și să constat ceea ce cred că este mai important: Cioloș și majoritatea celor din jurul său au fost oameni cinstiți. De la 11 decembrie, România a intrat în regimul unui infractor și cred că nu va trece mult timp până când vom vedea ce important a fost să avem un premier onest. Au fost 13 luni în care guvernarea a fost exercitată de oameni normali, adică cinstiți, așa cum sunt majoritatea românilor. De aceea, ni s-a părut un regim banal și adesea am cârtit. Îmi este teamă că vor trece mulți ani până când țara aceasta va avea din nou șansa de a fi condusă de un guvern atât de decent precum cel al lui D. Cioloș.
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
emi @ lili
+7
De ce plagiezi,Lili?Este articolul lui M.Marian ,din Romania libera pe care il scrii ca fiind al tau!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
un roman @ lili
+5
Auzi, tu mai ai ceva in tartacutza pe care o porti pe umeri? Nu cred! Cred ca e goala-golutza!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
@Un roman @ lili
+3
Are un vid dureros.
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017