×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 24 noiembrie 2017, 14:54
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Coaforul partidului
Ioan Vieru
Ioan Vieru

Un lider de paie al opoziției, ajuns șef de partid, de parcă entitate politică în fruntea căreia a fost plasat ar fi o filială de pe vremea defunctului PCR, califică ieșirea în stradă a nemulțumiților drept atentat la siguranță și stabilitate. Așa o fi, pentru D. Sa, însă asemenea afirmații venite de la un lider politic îl pot trimite pe acesta acasă. Democrația noastră originală, puternic ampretată de impostori, fraude și înțelepți ai statului mafiot, începe a da noile probe de criminalitate politică. Acest lider instalat în fruntea principalului partid de opoziție direct de pe scaunul stiliștilor de tot felul, nu face simple vocalize. Spune răspicat ce trebuie și ce nu trebuie să facă un alt partid. Este plină România de odrasle securisto-comuniste, că din familii prigonite în Bărăgan nu provin, în mod garantat, dispuse să se alinieze tuturor celor care, la o adică, n-ar ezita aplicarea celor mai aberante măsuri. Siguranța noastră publică și socială a fost în ultimele decenii amenințată, distrusă de aceste slugi în esența lor asimilabile ideatic aparatului represiv al regimului comunis. Înțelegerea politicii, în continuare, ca pe un domeniu militarizat se resimte acut în ieșirile publice ale unor lideri legați de fostul sistem totalitar, cât și la cei aflați în subordinea lor. Ierarhizarea politică nu poate anula responsabilitățile curente ale nimănui. Dacă un partid vrea să scoată lumea în stradă, este dreptul său constituțional. Strada este a tuturor și așa trebuie să rămână în mod manifest. Încălcarea legii, aspect riguros, punctual, reprezintă un aspect care nu poate anula drepturile civile prin interpretările unor politicieni care vor să câștige capital electoral prin deficitul absolut în care ei înșiși se află. Prin asemenea prestații, de pe pozițiile autorității, statul democratic, libertatea publică se află sub amenințare directă. Încercarea de confiscare a statului reprezintă principala preocupare permanentă a grupurilor infracționale lipsite de vocație politică și reformistă. Stafia statului securistic bântuie manevrele politicianiste, sperând în crearea și recompunerea unei conjucturi favorabile acestui centru de putere ilegitim. Instituții nereformate, obscure, implicate în dereglări ale vieții publice livrează , în continuare, personaje principale vieții politice într-o contradicție și o falimentare acută a societății. Principii sacrosancte apar spre a spori protecția sistemului ajuns în totalitatea lui o chestiune privată. In acest blocaj național identic unui ambuteiaj între Comarnic și Brașov, pe o distanță de peste 50 de km ! , apare din când în cand cineva, proaspăt ieșit de la coafor, care spune că statul pe loc depășește viteza sunetului și drept urmare trebuie sancționați participanții la trafic.

Ieșirea în stradă, legală, organizată a rămas singura soluție a societății românești. Amenințarea celor care vor să militeze pentru drepturi și împotriva nedreptăților încalcă toate principiile democrației și legile României. Liberalismul care condamnă ieșirea în stradă arată sfârșitul unui partid maimuțărit, o mascaradă care a defilat constant spre inducerea în eroare în contextul neototalitarismului și susținerea social- democrației securiste. Cei cărora asemenea voci li se par responsabile ar trebui să nu își mai găsească locul nicăieri în mediul instituțional și decizional. In fruntea partidelor, oamenii cu vocație pentru democrație, drepturi, legalitate ar trebui să se afle printr-un sentiment recuperatoriu. A miza pe hidoasele slugi, aceasta este fața totalitarismului în proiect.

Ioan VieruPublicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
15870
 | 58
 | 13
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Emile
0
Și uite așa subtil, în numele libertăților democratice, sugerăm lumii să se alăture unor demonstrații ale frustraților de la masa la care stau câștigătorii. Apoi organizăm un scandal între demonstranți și stradă, intervin și forțele de ordine și sunt accidentați câțiva gură cască alipiți demonstrației, apărând urlătorii cu "demisia, demisia". Urmează zgândăritul sesibilității celor fără personalitate, mulți, care nu au votat plus a turmentaților dintre cei care nu au votat cu reanimarea opoziției țipând pe toate televiziunile. După care apare norocosul Președinte și pune un guvern de paie colaborator UE. Hidoasele slugi din media pregătesc fața totalitarismului din proiect.
Publicat Luni, 02 ianuarie 2017
+Răspunde
Crocodilul
-3
De acord cu mesajul lui Laurentiu. Cu precizarea ca asta se intimpla de 26 de Ani. Nu exista si nu a existat opizitie la bolshevismul socialist. Se vorbeste cu insistenta de disparitia unor job-uri din cauza ca sunt obsolete. Cu siguranta ca un job care va dispare este politica. De mii de ani este acelasi. Nu se poate moderniza
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Nicu Olahus
+4
Iesirea in strada aranjata de Soros ? Haida de ! Soros este un demagog extrem de periculos. In Romania Soros a actionat ca un serviciu de spionaj. Cu ong-urile si "lista lui Soros"(agenti de influenta) a facut exact ce spune el despre Putin : s-a folosit de( a initiat) modelul de afaceri al companiilor media pentru a răspândi dezinformarea și știrile false, dezorientând electoratul și destabilizând democrația. Asa s-a ajuns la alegerea lui Basescu si Iohanis !
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
yala made in prc
+2
noroc cu dragnea, care a reusit sa tina oamenii prin casele lor!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
casandra de serviciu
+10
DEGRESAȚI TENUL ȘI BUCA NUMAI CU SĂPUN RALUCA! O ființă la fel de odioasă ca și Boureanul. Ambii l-au executat în parlament pe președintele TVR Valentin Nicolau, om de luminoasă amintire, pentru că așa era ordinul de la Băsescu. Distinsa doamnă Viorica Moisuc, un reputat istoric, care a fost la lucrările din comisia parlamentară mi-a spus că în viața ei n-a văzut o execuție mai jegoasă, nici măcar în perioada stalinistă. Așa a început decăderea TVR pe care Nicolau a lăsat-o pe plus, cu un cont în care erau peste 1 milion de dolari, destinați să reconstruiască blocul-turn care e varză în urma cutremurului din 1997.
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Laurentiu
+4
Distrugerea partidelor asa zise istorice si anihilarea membrilor autentici ai acestor partide este un plan al serviciilor de dinainte de '70.Disparitia pntcd,ingroparea pnl nu sunt procese naturale,este doar curatirea esichierului politic de elemente necontrolate de mutantii Homo Sovieticus.Ceea ce vedeti pe acolo = Turcan, Falca, Predoiu,Blaga, Videanu sau asa zisii lideri pntcd sunt doar nume generate de servicii pentru a umple un gol,astfel incat mascarada politicii romanesti sa aiba schema completata!Tot esichierul pollitic este produsul pcr+ securitate, cu sau fara masti, in general rodul tragicului istoriei materializat de invazia sovietica!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
dinu
+18
La mulți ani maestre !
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Poli 21
+26
Domnule Vieru, va doresc un An Nou cu multe bucurii si cu aceeasi consecventa in materialele publicate.
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
B.O.B.
+9
Este din păcate ÎNCĂ timpul de a fi far călăuzitor pentru partide, ministere şi alte dregătorii, a duducilor care în timpurile lor de glorie au odihnit în poala lor capete de epigoni celebri. Acum cănd răul a fost definitivat ele cer cu tupeu şi insistenţă: "Nene, lasă-mă şi pe mine să mă joc cu partidul". Parol !
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
EVA
+26
Asa e, PNL, a fost sabotat din interior, de a ajuns FALCA, finul lui BASESCU, sef de campanie, GORGHIU, sefa, iar acum STAFIA lui BRUCAN, venit de la MOSCOVA. BASESCU, poata sa bifeze ingroparea PNL, dupa ce a ingropat PNTCD, actiune indeplinita.De fapt, Crin Antonescu, cel atat de laudat de mediocrii din PRESA si din POLITICA, a fost cel care a inceput prin trecerea PNL, la populari, nu la LIBERALII din UE.Vreau sa-i intreb pe cei care lesina de dragul lui ANTONESCU, ce a facut acest OM pt. ROMANIA, ca eu nu l-am auzit niciodata sa propuna ceva pt. ca ROMANIA si ROMANII sa o duca mai bine, nimic!O lege, ceva care sa -i poarte NUMELE, nimic. Doar nasul PATRICIU , cel care a luat pe nimic PETROLUL ROMANIEI, el care cerea mereu , un STAT MIC, MIC, apoi, a dat altui STAT , KAZAH, iar noi, am ramas cu PAGUBA , iar nevestele, amantele, fetele ,impart miliardele, care trebuiau sa fie pt. INVATAMANT, SANATATE, INFRASTRUCTURA.Dar PRESA, ce face? Ne prezenta si azi , nevestele lui BORCEA, alt MAFIOT, cum petrec ele, ca sa vada amaratii de pensionari, care stau in frig , nu au de nici unele, unde sant banii lor. Asa PRESA, de 2 lei, nu cred ca mai e undeva, doar manelism, chiar si de ZIUA ROMANIEI, tot MANELE.
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Ionut @ EVA
+14
Antonescu a facut ceva pentru Romania, sa nu uitam, el l-a impins in fata pe Gogea Mitu Marele Plavan!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017