×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 24 noiembrie 2017, 14:50
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Mesaj pe Facebook
"Binecuvântarea" lui Dragnea de Anul Nou

Liderul PSD Liviu Dragnea "binecuvântează" România într-un mesaj pe Facebook, afirmând că 2016 a fost un an "agitat", "greu" în care el a reușit să evite "ca țara să fie aruncată într-o criză politică". În ce privește noul an, Dragnea spune că își dorește să fie unul al reconstrucției și al creșterii economice "care să se simtă în buzunarele românilor".

"Sunt multe de spus despre 2016. Un an agitat, cu multă muncă... Un an greu, în care tot ce am urmărit a fost interesul nostru, al românilor, de a avea stabilitate politică și economică, de a avea un guvern legitim care să înceapă să pună în practică ce am promis în campanie, sub sloganul #indraznestesacrezi în România!

Am făcut tot ce a depins de mine pentru ca țara să nu fie aruncată într-o criză politică. Cu greu, în final, am reușit!

Îmi doresc ca #2017 să fie un An al reconstrucției, un An al creșterii economice care să se simtă în buzunarele românilor, un An în care cetățeanul să simtă mai mult respect din partea statului!

La mulți ani, români! Dumnezeu să binecuvânteze #România!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
5906
 | 5
 | 28
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ce dea patrioti,nene
0
of, altul cu "interesu national"
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Margelatu
-2
Au trecut alti ani in care PSD=ciuma rosie a sadit intoleranta fata de etnici, fata de UE si USA, a otravit aerul, televiziunile de propaganda si siturile de socializare, a semanat ura, vrajba si dusmanie intre segmente ale populatiei, intre partide, intre cetateni, intre bugetari si nebugetari, intre cei din tara si cei din afara. A creat falii de nereconciliat pentru categorii de alegatori aruncand pe piata prin instrumentele de propaganda fantose ca ciolos marioneta Bruxelles, USR si ONG-uri, marioneta lui Soros, au facut patimi si spume din a critica pe presedinte, fantosa USA si UE, binomul, DNA, LCK, etc. Au fost ani in care PSD=ciuma rosie si televiziunile de propaganda s-au intrecut in intoleranta. Trahanache de teleorman incepand cu ziua in care PSD a castigat alegerile parlamentare pe fondul intolerantei si aruncarii in spatiul public a fantoselor, a inceput si campania pentru castigarea prezidentialelor din 2019. In aceasta logica se inscrie si urarea facuta de Trahanache de teleorman, a lui gagamita de gorj, etc. Trahanache de Teleorman ca singurul candidat al PSD va deveni tot mai vizibil pe televiziunile de propaganda, va continua invrajbirea populatiei, distrugerea imaginii presedintelui, manipularea si spalarea creierelor populatiei, va transmite tot mai des mesaje populatiei, il va inlocui in mentalul colectiv pe presedinte, pe fondul absentei acestuia din spatiul public. Pe fondul deteriorarii accentuate a statului de drept si a democratiei promovate de PSD=ciuma rosie, Trahanache de teleorman se va erija in salvatorul '' de la patria'', va da cetatenilor paine si circ, pentru a masca adevaratele intentii, legi care vor sapa la temelia statului de drept.
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Dascaloiul din Grinda
-3
Cu alte cuvinte dom.Sovinvestu,are nostalgia epocii de aur cu mici modificari,adica mult iubitul si stimatul Nicu Ceasca a fost inlocuit cu drag-n-ul Liviu,ceausul din Teleorman...eu asa inteleg...
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
EVA
-1
Stiti bancul cu DRAGNEA? DRAG NE-A fost, dar ne-a trecut, dupa ce Lista Guvernului, ai facut. Glumesc, dar nu strica sa te gandesti sa pui Omul Potrivit, la locul potrivit, ca santem cu ochii pe tine si pe PROGRAM. Sa nu vad , mediocrii in Guvern ! Am vazut pe la TV. olista cu persoane, pe care nu le-as pune nici SEFI DE SCARA, la BLOC.
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Caramfil
0
Ce a uitat Dragnea este ca in primul rand trebuie sa-si doreasca sa nu intre la parnaie ! In al doilea rand sa-si doreasca si sa realizeze o politica nedistructiva,pentru ca ce afacut pana acum,cel putin in ultimii opt ani asta afost .In al treilea rand sa le zica coruptilor de langa el,ca este timpul sa se opreasca din jaf si diversiuni , incepand cu el Liviu Dragnea !
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
EVA
+2
EVA@ ALIBEK, multumesc! La multi ani, tuturor oamenilor cu bune intentii! Vreau dezbatere de idei, nu mizerii. Vreau , sa ne respectam PRESEDINTELE, PRIM MINISTRU, PARLAMENTUL, GUVERNUL, asa ne respectam pe noi! Dar, mai ales, sa ne respectam TARA, CA E A NOASTRA, a TUTUROR! Eu, as da O LEGE, prin care sa se scoata din vocabularul PRESEI, CUVINTELE: bomba, incendiu, explozie, editie speciala, sa vedem ce ar mai ramane, cred nimic! Inca ceva, vreau ca PRESA, sa ne informeze ce decid PRESEDINTELE, GUVERNUL, PARLAMENTUL, nu sa faca pe PROCURORII, sa vorbeasca cu INVITATII, ca cu niste SLUGI! Presa, sa vada unde si in ce conditii , lucreaza SCLAVII ROMANIEI, in fabricile de textile si incal;taminte din ROMANIA, sa vada care sant redeventele in UE, sa vada LEGISLATIA din UE, pt. ca a sarit in sus de cate ori, un GUVERN a incercat sa dea o LEGE SOCIALA.Deci, cainele de PAZA al DEMOCRATIEI, sa latre la cei care FURA CASA, nu la cei ai casei.Eu, sant un OM LIBER, de aceea sant critica cu toti politicienii, le cer sa fie OAMENI BUNI si DREPTI, sa faca legi care sa fie drepte si bune pt. toti.DRAGNEA, santem cu ochii pe tine, nu te indeparta de popor, ca sa nu ratacesti!
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
c.g.
-3
Pt. Lili. '' Dragnea încearcă cu viclenie de țăran să videze de conținut instituția guvernamentală, transferând toată puterea acesteia într-o singură mână, a sa. Președinte de partid, președinte de cameră în parlament și premier de facto, el încalcă unul dintre principiile fundamentale ale unui stat de drept – separația puterilor '', poate sa existe si pericolul asta, dar cred ca grija dumneavoastra este ca mult barfitul, din dreapta politica,program de guvernare al aglomerarii politice PSD si '' asociatii '', castigatori ai alegerilor generale din 11.Dec.a.c. cand 39% si un pic dintre romanii cu drept de vot au catadicsit sa voteze, iar dintre acestia au votat cam 52-54 % cu social - democratii si aliatii lor ! Nu mai va aratati rautatea si parerea de rau ca PSD si '' asociatii '' au castigat, nu il mai citati pe Sorin Ovidiu Vantu cu gargara sa ieftina, Liviu Dragnea si social-democratii sunt la butoane, place, nu place, asta este realitatea necoafata, puteti sa va dati cu posteriarele de podea toti cei din dreapta in frunte cu PNL si terminand cu sotul doamnei Carmen, romanii asteapta ca programul asta de guvernare a celor din stanga sa mai indulceasca saracia din amarata asta de tara a majoritatii salariatilor si pensionarilor ! Ca reusesc sau esueaza ramane sa constatam in viitor, sper ca romanii aflatii in nevoi sa aiba parte de o ameliorare a vietii amare, chiar daca treaba asta vine de la aglomerarea politica PSD si '' asociatii ''unde '' aga '' este teleormaneanul, omul de la tara, Liviu Dragnea ! DOAMNE AJUTA, LA MULTI ANI tuturor romanilor fie chibiti politici fie apolitici !
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
lili
-4
Sorin Ovidiu Vantu il ironizeaza pe liderul PSD şi Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, conform celor scrise pe blogul sov.ro. „Asemenea eroului din drama în versuri a lui Edmond Rostand, “Cyrano de Bergerac”, Dragnea nu poate îmbrățișa adorata funcție de premier, fiind obligat să se ascundă pe după interpuși. Dacă Cyrano de Bergerac nu-și putea curta femeia adorată din pricina unui nas imens și dizgrațios, punându-și versurile în gura unui neica-nimeni, Cyrano de Teleorman se vede obligat, din motive legale, să folosească un neica-nimeni pe post de intermediar pentru a-și îmbrățișa iubita. Dacă tiradele lui Cyrano de Bergerac în care-și deplângea cu demnitate soarta sunt absolut superbe, cele ale teleormăneanului nostru sunt de un patetism ridicol. Dacă Cyrano își accepta seniorial soarta, Dragnea încearcă cu viclenie de țăran să videze de conținut instituția guvernamentală, transferând toată puterea acesteia într-o singură mână, a sa. Președinte de partid, președinte de cameră în parlament și premier de facto, el încalcă unul dintre principiile fundamentale ale unui stat de drept – separația puterilor. În atari condiții, componența Guvernului nu mai este un secret pentru nimeni: Ministru de finanțe – Liviu Dragnea Ministru de interne – Liviu Dragnea Ministrul agriculturii – Liviu Dragnea Ministrul tineretului – Liviu Dragnea ………………. Doar nu credeți că mai are vreo importanță ce tiriplici vor ocupa proform respectivele funcții”, a scris Vîntu pe blogul său. Cotidianul, va rog sa dati!
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Suciu @ lili
+4
Perfect adevarat.
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Radu Humor @ lili
+7
Unde era SOV când conducea Băsescu România ? Tot în puşcărie ! Dar nu îndrăznea să se agaţe deloc de turul căzut al pantalonilor lui Băsescu, care în afara celor aflate în posesia lui Dragnea,avea şi tot ce mişca-n ţara asta, dar mai ales serviciile ! Şi apoi, dacă acţionează spre binele Ţării, nici totalitarismul nu poate fi condamnat ! De condamnat, şi încă cu ani grei de puşcărie este ceea ce a făcut caricatura asta umană ce-şi zice foarte potrivit cu aerele care şi le dă , Băsescu ! Pfuiii !
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Ted @ lili
+2
Ce noroc pe SOV ca se mai gasesc in lumea asta indivizi gata sa-i soarba cu nesat cuvintele si sa le propulseze mai departe ca pe o evanghelie! Minti intunecate si inveninate de ura...nu-i deloc greu de intuit cine se ascunde in spatele amenintarilor, invectivelor si noroiului improscat asupra unor oameni de buna credinta care, indiferent de nationalitate sau de religia lor sunt dedicati acestui pamant si acestei tari, nu vanduti strainilor care sug sangele poporului asta al nostru.
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Ithaca
+6
Face si el ce poate. Bine ca-si pastreaza echilibrul.Cunosc oamenii din Teleorman.Nu sunt rai. Asta avem cu asta defilam. Sa dea Dzeu sa fie Bine !
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Ithaca
-3
Doresc ca fiecare mama sa aiba hrana pt. copilul, copiii ei, grija zilei de maine sa se diminueze, copiii sa fie protejati si sa nu rabde, caute in tomberoane si sa fie aruncati ca si cainii ! Imi doresc o , normala, apoi fiecare are timp si pt. ceva mai bun si sufletul sau. Barbatii Ro.trebuie sa fie constienti de obligatia lor d e protectie, fata de femeie si copil, copii, sa lupte mai mult pt.ei, impotriva celor care sustrag pt. ei drepturile cuvenite celor slabi si ce trebuie protejati ei fiind samanta viitorului si eternitatii, cum am fost si noi.Ca al fiecarie natii. Nu este Ro buricul genialitatii,dar si ea a fost capabila sa daruiasca spiritul sau,lumii ,vietii,in mod armonios.Vad pe "regele Dorin Cioaba",el si ai lui bogati -pt.ca sunt si rromi amarati-daruiti de Banca Nat, de Iliescu cu bogatii fabuloase si titluri ce ofenseaza Ro, cu imense depozite de halci de porci, afumaturi si alte camari alimentare, dar Franta, Anglia ne scuipa pt.ca trimitem cersetorii, de ce si cine este acest grasun imbecil Dorin Cioaba, adica cine a facut o suprema bogatie si o suprema saracie ,umilinta la adresa imaginii Tarii,cand un D Cioaba se scalda in oceanul bogatiei imbecile ? Suntem in aceiasi tara, cine si ce a facut sa fie CAUZA imbuibarii lui Cioaba si a suferintei in lipsuri a celorlalti ? Inconstienta, desi puterea era la Banca Nationala ce a dat aurul unora si a distrus pe altii lasati pe drumuri, acest Iliescu si BNR si Isarescu au cultivat nu inegalitatea ci insasi Ideea de Republica Romania, mama a tuturor ? Cine a muncit pe vremea lui Isarescu cand Ceuasescu il culturaliza pe sistem. capitalist, pe vremea cand Iliescu facea pe umilul lqa Ed Politica, transmisa sorosistului Liiceanu? Cine munceau , Iliescu, Isarescu, Cioaba ?Cine a taiat cozonacul "regelui cioaba ",aurul era al Romaniei,nu al TIGANILOR !AUrul era al Romaniei,nu al lui ISARESCU !
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
lili @ Ithaca
+6
Lasa-l pe Isarescu stii ca intre Ianuarie 2012 si 30 Noiembrie 2015 la guvernare a fost Guvernul Ponta, votat de majoritatea romanilor in fostul USL, cu majoritate parlamentara, de ce avem atata SARACIE?! De ce NU i-a imbogatit Dragnea pe romani in cei 4 ani de guvernare Ponta, pe care il lauda mereu ca fiind "cel mai bun Guvern post 89"???! De minciuni, d-aia! Va minte Dragnea cum vrea iar voi il credeti ca prostii!
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017