×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 24 noiembrie 2017, 14:44
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Turcia, la trecerea dintre ani
În ce film mai joacă Erdogan

Turcia duce un "nou război de independență", la 93 de ani de la fondarea țării, a declarat sâmbătă președintele turc Recep Tayyip Erdogan în mesajul său cu ocazia Anului Nou, transmite Agerpres, citând DPA.

''Unitatea națională, integritatea teritorială, instituțiile, economia, politica externă, pe scurt toate elementele care ne susțin ca stat se află sub un atac dur'', a spus Erdogan.

''Organizațiile teroriste sunt numai fețele vizibile și instrumente în acest război. Noi luptăm în mod esențial cu puterile din spatele acestor organizații'', a afirmat el. Șeful statului turc nu a precizat însă la ce puteri face referire.

Erdogan a calificat puciul din 15 iulie drept "cel mai abominabil atac terorist" din istoria Republicii Turcia.

(I.R.)Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
13046
 | 2
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
John
-1
E instabil psihic. Da semnale contradictorii ceea ce arata si ca e dezorganizat mental. Pe de o parte vrea sa restabileasca Imperiul Otoman, asta e un semnal de putere. Apoi zice ca tara e in pericol sau ca vrea sa-si cistige independenta, astea sunt semnale de slabiciune. Ori esti putenic si vrei imperiu ori te simti slab, amenintat si vulnerabil. Iar puterea ta e pusa sub semnul intrebarii si in pericol, dovada fiind puciul. Cind esti puternic nu te milogesti la UE si la nimeni ci vin altii sa se roage de tine.
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Tony
+12
Oare de ce mai trebuie sa ne intrebam cine se afla in spatele marionetelor? Cam tot aceiasi papusari au pus pe butuci si nepastuita noastra tara natala!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
EVA
+2
Asta, ba vrea sa refaca Imperiul Otoman, ba vrea sa elibereze Turcia. Ca si Imp. Britanic, se plange ca vin in Anglia, din alte tari, cand ei au invadat si cotropit Jumatate de lume! Au devenit Imperiile mai revolutionare decat COLONIILE?
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
nicu cohen
+14
Trebuie explicat .Turcia este si ea o corporatie care functioneaza pe credit ...creditul este creat din nimic ,nu e bazat pe nimic , este o datorie falsa deoarece nu e bazata pe nimic ,sint niste bipuri ,bip ,bip ... si il "investesc " la fraieri care tiparesc niste hirtiute in contul acelor bipuri (lei ,lire etc ) si pentru care muncesc sa le replateasca in bunuri si servicii reale o eternitate , plus extra bunuri si servicii reale gratis pentru asa zisa dobinda ........adica atacul este dat de Corporatii care vor impartirea placintei Turcia intre ele ,iar poporul turc sclavi numerotati ca vitele . Erdogan doreste re-nationalizarea Turciei , recucerirea dreptului de a bate moneda reala libera de taxe si dobinda usury , nu fictiva cum e acum . Turcia este in aceasi situatie ca Romania , Grecia si celelate colonii incorporate in sistemul financiar al escrocilor fmi ,world bank , berd ,bird , european bank etc ....
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
%
-11
E NEBUN TIPU' ! PE BUNE! ÎI DĂM CERTIFICAT, VA AVEA NEVOIE DE EL !
Publicat Sâmbătă, 31 decembrie 2016
+Răspunde
Suciu @ %
+2
Are nevoie la pensie, pentru un spor pentru conditii de lucru periculoase.
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Leonidas @ %
+8
Erdogan nu e nebun -tu esti!, sau esti EDITAT...!
Publicat Duminică, 01 ianuarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017