×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 19 noiembrie 2017, 20:08
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Subiectele zilei

Am lansat o nouă rubrică. Cotidianul prezintă zilnic Subiectele zilei din România. În numai câteva minute puteți afla câteva din principalele subiecte ale zilei în curs.

Astăzi ne-am gîndit la:

1. Aniversarea centenarului "Iaşi – Capitala Regatului României, Oraş al Marii Uniri" și discursul principesei Margareta în plenul Parlamentului.

2. Gabriel Oprea, la fel ca și Dragnea și Bombonica dorește limită la prejudiciu.

3. Fără planuri de redresare instituțională, dezastrul de la ICR se amplifică.

Dumneavoastră aveți un comentariu sau o propunere?

Publicat Miercuri, 26 aprilie 2017
1158
 | 2
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Magda
+1
Și, tot referitor la subiectul pomilor, DE CE după tăierea definitivă a unui copac, nu se plantează un altul/altele? Nu intră în atribuțiile primăriilor chestia asta?
Publicat Miercuri, 26 aprilie 2017
+Răspunde
Eduard Dracul @ Magda
0
lol La mine au avut tupeul sa incerce sa ii taie pe aia de i-am plantat eu pe spatiulk public. Numa ca intelighenti au dat de,... ghici cine... DRACU, care din pacate pentru gelatina dintre urechile lor, este INFORMAT cu toate LEGILE la ZI! SI nu au taiat nimic. Da, da, NIMIC nici macar iarba de pe spatiul public sau cracile primavara. Vin doar la vecini :))))
Publicat Vineri, 28 aprilie 2017
+Răspunde
Magda
0
Mai e CEVA care mă intrigă! Știți că s-a distrus mai mult de jumătate din spațiul verde al grădinilor de bloc, pentru asfaltare, în vederea locurilor de parcare, da? Ei, cei care n-au loc de parcare și parchează mașina lângă trotuare, dar și cei care din locurile de parcare le este adumbrită mașina de un copac, ce credeți că fac? Pe lângă că au transformat PARCAREA în service-auto, cu toată gălăgia făcută de ciocane și alte scule, plus claxonat, alături de mizeria aferentă lăsată pe jos, DAR, mi-au dezvăluit unul beat de la ”spații verzi” în timp ce nivela firul ierbii, că, pomii care MOR SUBIT, uscându-se, fără nicio logică, TOCMAI în apropierea mașinilor parcate, mor din pricina combinației de unsoare și acid de la bateria mașinii, pe care o scurg la rădăcina pomului cu pricina care astfel, MOARE sigur și precis!
Publicat Miercuri, 26 aprilie 2017
+Răspunde
Magda
0
Eu am o PROBLEMĂ de câțiva ani în privința primăriilor! A început măcelărirea copacilor...toaletarea lor se face înainte de a le da frunza, nu DUPĂ! Cei care sunt puși CU ÎNTÂRZIERE s-o facă, o fac ACUM, tăind crengile copacilor cu tot cu frunze, din trunchi! Nu știu cum se face, dar așa fac PESTE TOT! Nu e vorba de copacii vechi, putreziți, ci de cei în regulă, chiar tineri, unii, puieți! Te doare inima să vezi copaci rămași în trunchiurile lor goale, exact ca un om care nu mai are mâini, nici picioare! Ăștia își bag PICIOARELE în afacerea asta cu pomii! Ai senzația că vor să RADĂ definitiv pomii, care ne dau o brumă de oxigen. Vezi mașini de la REBU care adună crengile amputate ale pomilor...numai suport să văd așa-ceva, în fiecare an! Și, când ”toaletează” copacii ? Taman când dă căldura și ai nevoie de umbra dată de ei...
Publicat Miercuri, 26 aprilie 2017
+Răspunde
SOBOLANE
+2
DA AM O MARE DORINTA OPREA IZMENARU CONDAMNAT SI DEGRADAT !!!!!!!!
Publicat Miercuri, 26 aprilie 2017
+Răspunde
Subiectele zilei
Subiectele zilei în România
PublicatMiercuri, 10 mai 2017
Subiectele zilei în România
PublicatMarţi, 09 mai 2017
Subiectele zilei în România
PublicatLuni, 08 mai 2017
Subiectele zilei
PublicatMiercuri, 03 mai 2017
Subiectele zilei
PublicatVineri, 28 aprilie 2017
Subiectele zilei
PublicatJoi, 27 aprilie 2017
Subiectele zilei
PublicatMarţi, 25 aprilie 2017
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017