×
×
Noi
Citite
Recomandate
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 25 noiembrie 2017, 03:39
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Subiectele zilei

Am lansat o nouă rubrică. Cotidianul prezintă zilnic Subiectele zilei din România. În numai câteva minute puteți afla câteva din principalele subiecte ale zilei în curs.

Curtea Constituțională se teme să ia o decizie. E atât de complicată alegerea, sunt judecatorii împărțiți în mai multe tabere sau se tem să-l înfunde pe Dragnea?

În România, Uber nu e primit ca în orice altă țară. Taximetriștii se opun, în vreme ce tinerii doresc un comportament civilizat și transport de calitate.

Românii încep să prindă rădăcini și să aibă succes. Soția poetului Gelu Vlașin concurează pentru Vocea Spaniei.

Dumneavoastră aveți un comentariu sau o propunere?


Publicat Joi, 27 aprilie 2017
1275
 | 4
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
SOBOLANU
+1
REFERENDUM DE IN SAU ROEXIT !!!!!!!DRAGNEA LA INCHISOARE !!!!!!!!NAVETISTUL SA SI FACA DATORIA FATA DE TARA, SA MAI LASE PLIMBARILE PE VALEA OLTULUI !!!!!!!!!!DOAMNE AJUTA !!!!!!!!!!
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Magda
0
Cel de-al treilea subiect...nu-l găsesc motiv de mândrie! Ce dacă ȘTIE să cânte? Foarte bine....doar ”ROMÂNII AU TALENT” în general, nu? La dans, la cântat, la tot felul de talente.... Iar faptul că ”românii încep să prindă rădăcini și să aibă succes” AFARĂ, nu înăuntrul României, nu mă încântă, mă îngrijorează și mă întristează! Mi-ar place să prindă rădăcini AICI, iar AFARĂ, să fie invitați pentru talentul lor, dar nu ispitiți (material) să rămână ACOLO, doar pentru că AICI, nu sunt suficient de apreciați și recompensați, încât să fie motivați să-și arate talentul/talentele și ÎN AFARĂ, dar să rămână firesc, și cu drag...AICI!
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Magda
0
Referitor la subiectul nr.2, UBER-ul pare mai O.K., mai sigur, mai civilizat...TOTAL fiscalizat, dar nu-mi place că elimină definitiv cash-ul care, e-adevărat - este SURSA baccșișurilor! Nu se poate face un abonament la ei, pe care că-l plătești cash, nu neapărat de pe card și, din suma totală , în funcție de câți km ai parcurs cu mașina, să ți se tot scadă, până ajungi la zero lei? Dacă nu mai ai bani, nu folosești UBER-ul, nu? Sunt de acord cu un transport civilizat, nu cu privirile de hiene ale șoferilor de taxi, care te-nvârt în tot Bucureștiul pentru a înregistra aparatul cât mai mulți bani...pentru ei și/sau pentru patronul lor, să nu fumeze dacă nu ești și tu fumător, să nu se bage în seamă cu tine dacă n-ai chef de discuții cu ei, și să lase la latitudinea pasagerului de vrea să asculte muzică, știri, fotbal sau manele!
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Magda
-1
Referitor la primul subiect: Cum naiba să n-o amâne? Cine compune Curtea Constituțională? Șeful Dorneanu, nu e ROȘU și-n îmbrăcăminte, dar și-n afiliere la PSD?! Nu știu cât e de roșu-n gât, poate d-aia nu poa' să se pronunțe...iar spinii nu și-i înfige în tovarășul de partid, vechi ca vinul de 27 de ani, dar....”de surcele”! În primul rând, sunt afiliați TOȚI, la câte-un partid...deci, devin subiectivi când au de judecat pe câte unul de-al lor. Doi - au state vechi de dinainte de 89, deci mentalitate comunistă. Trei - cine știe CE și CÂT din trecutul lor, nu apasă în balanța judecării după ”litera și spiritul legii”, fiind ajutați printr-un brânci profesional, apoi propulsați în posturi CHEIE, chiar de cei pe care acum trebuie să-i judece, ori sunt FRAȚI de partid(e)...chiar PĂTAȚI, ca denumirea de ceai...vindecător pentru unii, otrăvitor pentru alții!
Publicat Joi, 27 aprilie 2017
+Răspunde
Subiectele zilei
Subiectele zilei în România
PublicatMiercuri, 10 mai 2017
Subiectele zilei în România
PublicatMarţi, 09 mai 2017
Subiectele zilei în România
PublicatLuni, 08 mai 2017
Subiectele zilei
PublicatMiercuri, 03 mai 2017
Subiectele zilei
PublicatVineri, 28 aprilie 2017
Subiectele zilei
PublicatMiercuri, 26 aprilie 2017
Subiectele zilei
PublicatMarţi, 25 aprilie 2017
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017