×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 04:46
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Feţele guvernării Grindeanu
Foto Lucian Alecu
Foto Lucian Alecu
Publicat Vineri, 16 iunie 2017
1854
 | 4
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
grimase
+1
si "ca si" fara numar.
Publicat Vineri, 23 iunie 2017
+Răspunde
c.g.
+2
Meciul Grindeanu -Dragnea poate sa se desfasoare in PSD numai ca domnul Grindeanu trebuie sa paraseasca functia de Premier, iar Guvernul cu noul Premier sa conduca ROMANIA ! Repet meciul amintit dintre cei doi PSD 'isti este o treaba interna a aglomerarii politice amintite tara ROMANIA trebuie guvernata de cei care au castigat alegerile in dec.2016, cine trebuie sa fie ''aga '' in PSD nu este decat o problema a poporului PSD ! Sa auzim si de mai bine !
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Pluto
-2
Daca n-ar fi de ras,ar fi de plans...Pana si "Nebunel",catelul meu renunta la os,daca-i dau ciocolata pe care-o iubeste la nebunie...Se vede treaba ca Liviuca,i-a aratat osul si l-a lasat sa-l apuce de un cap noduros si acum trag fiecare de el pana cand cad pe spate,dupa care dobermanul Klaus il apuca vartos si se duce in treaba lui pana la haita proprie...
Publicat Vineri, 16 iunie 2017
+Răspunde
Poze cu securisti tembeli
+10
Vorba aluia de la A3 parca Felix Rache,Mache: " O POZA CA-I MAI BUNA DECAT TOATE...'' Desi s-au prins greu si tarziu Dragnea si Tariceanu au inteles ca Grindeanu nu era omul lor ci al binomului. Ce n-au inteles ei este ca Johannis si el ca si Grindeanu, e nascut in laboratoarele binomului si nu va desemna in functia de PM decat tot un om al binomului, adica un securist acoperit. Daca de comunism Romaniaa scapat, de Securitate niciodata. Securitatea e demult la putere , intarita si atot stapana peste o tara tot mai amarata.
Publicat Vineri, 16 iunie 2017
+Răspunde
Ralu @ Poze cu securisti tembeli
+8
Cam gretos individul!
Publicat Vineri, 16 iunie 2017
+Răspunde
2Relu @ Poze cu securisti tembeli
+2
Primele propozitii ale astuia au fost: "Ca si guvern...", apoi, "ca si banatean". A avut dreptate.
Publicat Vineri, 23 iunie 2017
+Răspunde
EVA
+10
Vedeti, ce inseamna gestul cu degetul in SUS, CINE IL MAI FACE ? Veti avea surprize, dar si PONTA e de acolo!
Publicat Vineri, 16 iunie 2017
+Răspunde
EVA
+10
Mai, cum dracu toti au ticurile astea! chiar a fost instruit, eu ma miram ca ELITA, permite ca ROMANIA sa faca FONDUL SUVERAN DE INVESTITII, sau STARTAP -urile pt. TINERII INVESTITORI ROMANI? aici e Buba, UE a sarit ca le stricam munca , spun eu ca e tocmai invers, mai reparam ceva!ALINO, treci la loc la ANTENA 3! cine te-a detasat?
Publicat Vineri, 16 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+6
Hopa ce zice Buson, se pregateste chipurile sa fromeze guernul. te apuca rasul daca n-ar fi d eplans. "PNL, după ce mâine îşi clarifică conducerea, trebuie foarte repede să strângă rândurile, să gândească o strategie foarte clară şi să folosească această oportunitate pentru a întări forţa partidului. PSD nu mai merită să guverneze România şi PNL trebuie să încerce să construiască o nouă majoritate. Dar, sigur, în mod evident, totul depinde de ceea ce se va întâmpla în următoarele zile şi PNL trebuie să fie foarte pragmatic, eficient şi hotărât să lupte pentru binele României şi să arate cât de greşită este această strategie a PSD", a declarat Cristian Buşoi în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul PNL.
Publicat Vineri, 16 iunie 2017
+Răspunde
daca @ gelu
+1
toate lucrurile sunt aranjate altundeva si altfel, de ce iei in serios circul asta? Ce mi-e psd, ce mi-e pnl, etc.? Oameni de caracter si profesionisti in politica se numara pe cateva degete.
Publicat Vineri, 23 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017