×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:38
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Dragnea contraatacă cu liderii locali și vorbe tari
Front comun la "lovitura de stat" a lui Grindeanu și Ponta

PSD anunță că toate organizațiile sale din țară, cu excepția a două, au votat sâmbătă o "Declarație comună" prin care se desolidarizează de ceea ce partidul numește "lovitura de stat" a premierului Sorin Grindeanu și a fostului premier Victor Ponta.

”Toate organizațiile PSD din țară au votat azi o Declarație comună prin care se desolidarizează de lovitura de stat de la Palatul Victoria. Excepție fac doar două filiale, cea din Timiș, președinte Sorin Grindeanu, și cea din Caraș-Severin, pentru că nu s-a întrunit, încă, în forurile de conducere, pentru a lua o decizie, deoarece președintele Ioan Mocioalcă nu a fost în județ. În rest, majoritatea covârșitoare a filialelor PSD condamnă categoric tentativa ilegală și neconstituțională a celor doi foști membri ai partidului, Sorin Grindeanu și Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român”, precizează PSD într-un comunicat de presă.

Formațiunea condusă de Liviu Dragnea reiterează totodată că în toate aceste "acțiuni ilegale", cei doi nu reprezintă Partidul Social Democrat și "nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice și constituționale".

"Niciun for de conducere statutar al partidului nu i-a mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acțiuni ilegale, ceea ce înseamnă că cei doi acționează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natură, pentru faptele lor", se mai precizează în comunicat.

"Declarația comună" este semnată de 39 de președinți de organizații ale PSD.

Ioana RaduPublicat Sâmbătă, 17 iunie 2017
3864
 | 13
 | 56
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ana
0
DRAGNEAAAAAAAAAAA TARANICAAAAAAAAAAAA LASANEEEEEEEEEEEEEE SI PLEACAAAAAAAAAAAAAAAAAA BOGATASULEEEEEEEEEEEEEE DIN FURACIUNIIIIIIIIIII
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Moesia
+1
Antipatic si neloial individul Grindeanu a procedat la indemnul secu &ponta dirijati de Maior si dancu.. Cand Grindeanu a primit mesajul"CERE PAUZA' a facuto! Intelegerea asa functiona!In pauza ceruta de individ, a PLECAT , lasand conducerea psd - adica pe cei care il propulsasera tocmai in varful guvernului, cu ochii la becul de la sipa , tintuit de catre varul vearisoarei pontiste, grindeanu fiind el insusi varul primar al sotiei pontiste. Se aflase ca intr-un fel se cam hotarasera sa nu ceara acum demisia si sa faca asta dupa ce Guvernul venea in parlament si fiecare ministru spunea de ce nu a putut sa realizeze ceea ce-si propusese. Dar, din cate se stie, tatal grindeanului este - precum tata socru psd - la mare grad in securitatea trecuta si actioneaza la ceva 300 de membri (fosti si actuali informatori ) sa vina alaturi de bietul stramb fiu!!! Si sa scandeze.... evident. Greata! Acest Grindeanu spune ca ar urma modelul Tariceanu!!!??? Fals! O minciuna cat casa! Lui Tariceanu nu i-a cerut PNL-ul sa paraseasca Guvernul. A fost parasit de Basescu (pacalit de Hrebenciuc)... Daca acum Alde ar fi cerut demiterea needucatului grindeanu era situatia asemanatoare. Dar mascota Grindeanu scolit bine de tot de tata socru psd&ponta si insusi tatucul lui ,individul uita - prefacut fiind _ ca despre el nimeni nu auzise si nici nu va mai auzi pana cand psd-ul a avut grija sa-i dea osul cel mare. (Dragnea cum a avut incredere atat de mare in oamenii lui ponta!!!????) Motiunea va trece in mod cert. PSD-ul va iesi mult mai intarit si va scapa cu adevarat de cei ce se dadeau bine pe langa Dragnea, CA ACUM SA VIREZE cu nesimtire catre neica nimeni Grindeanu. Sa ramana acolo! M-as bucura sa nu-i mai vad pe Plumb si spilcuitul ala ce a afost pe la finante - balbait altfel! Succes Dragnea si psd la motiune! Dati-le peste botul de tradatori ajunsi fara documente constitutionala char si pe la secretariatul general al guvernului.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
TILICA
+1
RO ESTE ACUM IN SITUATIA ITALIEI ANILOR '80 -'90. URMEAZA GUVERN DE UNIUNE NATIONALA PT SCURT TIMP SI APOI ALEGERI ANTICIPATE. SISTEMUL POLITIC DIN RO TREBUIE REFORMAT DIN TELMELIE...........
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
MOS ION ROATA
0
Teoretic, aveti dreptate! Problema este : daca solutionarea conflictelor interne dintr-un partid trebuie sa afecteze CETATEANUL ROMAN de RAND, prin folosirea celei de a 4 puteri din stat, Guvernul Romaniei, ca instrument al acestei lupte? Nu suntem adepti ai lui Dragnea, insa in conditiile in care numirea, functionarea si indepartarea unui guvern, tine exclusiv de o sustinere parlamenmtara majoritara, este absurd si da dovada de imaturitate si inconstienta politica cramponarea de scaun. Mergi dle Grindeanu la partid, razboieste-te cat vrei si transati-va lupta acolo, dar nu prin folosirea Guvernului Romaniei! Probabil ca multi puteau fi de partea lui GRindeanu, insa vazand cum procedeaza si mai ales cu cine se aliaza, este indubitabil ca este o "marioneta"! O cutuma spune "spune cu cine te ei ca sa-ti spun cine esti"! Iar Grindeanu este clar unealta lui VVP(victor viorel ponta) nimeni altul decat plagiatorul sef al Romanicii, cel care cu surle si trambite, mai ieri, a fost indepart din "fonctii" ... guvernamentale! Dupa parerea noastra, la mijloc este cascavalul care provine din administrarea fondurilor bugetare! Lipsa acestuia si a acolitilor, de la butoanele institutiilor bugetare, care sa asigurea "dijma"(procentul din contractele publice), l-a impins pe acesta sa initieze, sa sustina si chiar, sa se implice direct in aceasta lupta politica. Cum poate o persoana care a fost si este repudiata public, macar pentru plagiat(cred ca nimeni nu a uitat ca, a folosit Guvernul Romaniei pentru a emite o OUG care sa-i asigure "palaria" impotriva plagiatului!), sa vina si sa pretinda din nou, scaune inalte? Nu putem avea pretentia la rusine din partea unui individ scolit de UTC si participant fidel la "partidele de tenis" a celor autointitulati "noi suntem statul"! Dar putem avea pretentia ca societatea sa-l repudieze si sa solicite anihilarea lui si indepartarea din toate structurile care tin de puterea de sta de la orice nivel. Altfel : PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
jartiera
+1
Dragnea asta e slab cu duhu. Adica pune pa unu ntro pozitzie keie, executiva, mai mare ca el, shi crede ca scapa nealterat, fara coaten gura? Grindeanu, de ar vrea, ar putea sai stinga microfonu, iar Dragnea ar vorbi da unu singur. Mister Dragnea e total insignificant la treab asta. Un prim-ministru e *_A-partid_*, ca atare, pentru TOATA tzara. Dragnea e un simplu, submisiv, sef de partid. Nici o branza. Tacatz clantza, Dragnea. Ai perdut shi gata. Fugi an alta tzara rapdi, ca poporul nu ta iarta. Ex can ai vrut so bagi pa sirianca aia prim-ministru. Neau tavalit spanii pan apus shi meazanoapte, prompt, shi la netrebnicia aia. Au scris pa toate canalele numele unui arab, shef da stat paste poporul Roman, anjosindune ancodata, ca nu scap ocazia.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
c.g.
+4
Meciul Grindeanu -Dragnea poate sa se desfasoare in PSD numai ca domnul Grindeanu trebuie sa paraseasca functia de Premier, iar Guvernul cu noul Premier sa conduca ROMANIA ! Repet meciul amintit dintre cei doi PSD 'isti este o treaba interna a aglomerarii politice amintite tara ROMANIA trebuie guvernata de cei care au castigat alegerile in dec.2016, cine trebuie sa fie ''aga '' in PSD nu este decat o problema a poporului PSD ! Sa auzim si de mai bine !
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Olguta si carmen da
-1
KIM JONG UN si KIM JONG DOI = dracNEA PENTRU NOI !!!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
elen
+7
PSD-ul TREBUIE URGENT SA-SI STRANGA RANDURILE, SA NU UITE CA CETATENII AU VOTAT PROGRAMUL PSD, un program de dezvoltare economic-sociala coerent ,echilibrat pt. poporul roman ! Acest program nu convine mafiotilor imbogatiti prin mijloace obscure ilegale si vor sa darame PSD-ul , evident prin partidele lor "de dreapta " , prin acest individ tradator jalnic Grindeanu si prin diversi indivizi pusi (de structuri antiromanesti) in functii inalte in stat !!!!!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Basil
-3
Nu mai conteaza, tov. Dragnea va fi numit sef de camera la puscarie. PSD ia 22% la anticipate.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Ciuma Rosie @ Basil
0
Vise de securist dna.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
7.4
+9
Primul ministru votat de parlament si-a dat singur o ...lovitura de stat. Cine a zis asta ? Basau? Macovei? Nu va place prim ministrul? Puneti motiune de cenzura si duceti-va iar la hotul de case sa va milogiti de el. Nu la hotul vechi ca nu mai in functie e ci la ala nou penalul. Io zic sa o puna prim pe Codruzza din sufrageria lui Oprea. Eroina ambasadelor din Romania ! Tehnocrata !!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017