×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:35
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Lovitura lui Grindeanu
Robinetul cu bani al lui Sevil Shhaideh, închis

Premierul Sorin Grindeanu a acuzat-o duminică pe Sevil Shhaideh că nu a făcut nimic timp de 5 luni în cazul programului PNDL 2 și a anunțat că i-a demis pe toți secretarii din Ministerul Dezvoltării, pentru ca Shaidehh să nu mai poată semna nimic, nici prin interpuşi.

"Programul Naţional de Dezvoltare Locală, faza a doua, este unul din obiectivele mele şi ale noastre principale, ca premier. În ultimele luni, am avut foarte multe întâlniri cu primari de comune, de oraşe, de municipii, cu preşedinţi de consilii judeţene, pentru a-i asculta şi a găsi împreună soluţiile pentru ca PNDL 2 să fie un succes şi să aducă dezvoltare în România. Din păcate, doamna ministru Sevil Shhaideh, în coordonarea căreia se află acest program extrem, extrem de important, a avut la dispoziţie cinci luni să facă ceva şi nu a făcut nimic. Acum o lună şi jumătate am avertizat-o că sunt întârzieri şi că primarii încep să îşi piardă răbdarea. Nu m-a ascultat! Acum două zile am avertizat-o şi public, aici, în sală, că sunt întârzieri nepermise. A doua zi după avertismentul meu public şi-a amintit brusc de PNDL şi a dat comunicat că îi va da drumul.
Trăim o perioadă în care nu-mi doresc ca un program de asemenea importanţă să fie folosit în scopuri politice. Pentru a înlătura orice fel de umbră de îndoială, am hotărât următoarele: înainte de asta vreau să vă spun că nu accept ca acest program să fie folosit în scopuri politice şi nu am de gând să tolerez aşa ceva. Şi tocmai pentru a înlătura orice umbră, aşa cum am spus, am semnat astăzi ordinele de demitere pentru toţi secretarii de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pentru secretarul general şi pentru secretarii generali adjuncţi. De azi, doamna Sevil Shaiddeh nu mai poate semna, nici dumneai, nici prin interpuşi, niciun fel de act care să aibă legătură cu PNDL. Am făcut acest demers pentru a bloca eventualele abuzuri şi nu pentru a bloca programul. Acesta trebuie să continue şi vă asigur că acest lucru se va întâmpla cât de curând, dar doar cu respectarea legii
", a spus premierul într-o scurtă declarație la Palatul Victoria.

Grindeanu a mai precizat că luni o așteaptă la discuții pe această temă pe Sevil Shhaiheh, ca să-i comunice stadiul tuturor programelor aflate în prezent în derulare.

"Ştiu că este un om care, în final, va respecta legea", a conchis premierul.

Citește și Replica lui Sevil Shhaideh

Ioana RaduPublicat Duminică, 18 iunie 2017
2991
 | 2
 | 35
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
doi mincinosi: ponti si grindi!
-3
Intre doamna Sevil Shaiddeh si d-nul Grindeanu EU merg pe mana doamnei. "Interesantul" asta de domn Grindeanu, pana acum un catelus, si-a aratat adevarata fata. Eu cred ca-i un tradator asociat cu-n alt tradator, d-nul Victor v. Ponta. SA NU UITAM CA PONTA SEMNA IN ACEEASI SEARA, DUPA CE USL-UL FUSESE ALES CU 70%, PACTUL CU DUSMANUL NATIUNII ROMANE: TOV. T.BASESCU. MAI MULT DECAT ATAT, AVAND 70% SUFRAGIUL ELECTORATULUI ROMAN, PONTA IN ACEEASI SERA I-I CO-OPTEAZA PE CEI DE LA UDMR? OARE CE SMEN A FACUT TRADATORUL ASTA SECVRIST? PONTA L-A "FACUT" PE 'BUNUL SAU PRIETEN" C.ANTONESCU! GRINDEANU SI PONTA SUNT DOI ACOPERITI AI SERVICIILOR SI TREBUIESC ELIMINATI!!!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
ILeo
+3
Ferice de dv.doamna Ioana Radu ca erati in preajma "robinetului"inchis de "premier" si asa ati scris aceste randuri tamaiate, de ,tamaie in loc de ...apa chioara..."premierul"s-a facut ca taie "robinetul",dv.ca faceti ziaristica...Suntei una dintre ziaristii care cenzurati comentariile. Bafta !
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Delia
+5
Acum,ca Nas'ty,Lili si UNU au sarit din baie sunt convinsa ca am dreptate:e vorba de santaj de jos in sus:de la primari catre parlamentari.Mai ales ca Grindeanu a recunoscut acum un sfert de ora ca de asta a demis secretarii(numiti politici)de la dezvoltare.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Un roman
+3
Dupa ce a fost la Paris (o fi vorbit cu rudele lui Ciolos ?) s-a repezit ca un apucat,s-a blindat in cladirea guvernului si a inhatat doua ministere internele si cel cu banii tarii unde a reusit sa blocheze finantarile si,posibil,atragerea fondurilor europene.Daca ne uitam in urma,nu cu mult timp,si guvernul ciolosist a fost pus tot cu misiunea "sacra" sa nu deranjeze Bruxelles-ul cerand banii care se cuvin de drept tarii.Asta tot asta face. Internele le-a luat,probabil,sa nu fie "deranjat"cumva cat timp isi executa misiunea. Sau nu ?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Functionarii sa-l ignore
-1
Grindeanu asta pare ca a innebunit de tot. Spune si face numai tampenii. Pana il cauta un doctor cred ca ar fi bine ca functionarii de la palatul Victoria sa-l ignore pur si simplu.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Fonduri europene
0
Ministrul dezvoltari a afirmat ca este vorba de blocarea fondurilor europene. Ne intoarcem la ZERO ABSORTII.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili @ Fonduri europene
+12
PNDL 2 NU este un Program cu fonduri europene! Este un program cu bani de la Bugetul de stat, bani acordati Autoritatilor locale pentru dezvoltarea comunitatilor locale: alimentare cu apa, cu gaze, canalizari, parculete cu panselute, scoli....Sunt banii acordati discretionar de Dragnea, de la MDRA si care se pot cheltui cum vor cei care ii primesc! NU da nimeni socoteala pentru modul de cheltuire a banilor, asa cum ar trebui! Si cum se face cu fondurile de la UE, unde insa Autoritatile locale din Romania, adica Primarii si Presedintii de Consilii judetene NU se inghesuie, pentru ca ultimul cent e urmarit si trebuie justificat! La PNDL 2, banii se dau la discretie, parculetele pline de ierburi la marginea comunelor patriei si piscinele cu lacate ruginite si multe altele sunt cu bani de la MDRA, la fel a facut celebra dna Udrea! Operele ramase dupa maretele ei realizari le puteti gasi in ADEVARUL sau le vedeti la Antena 3 la Carmen Avram sau la "Romania te iubesc" la PRO TV sau la "Romania furata" la DIGI 24! Aia-s bani de la MDRAP!! D-aia i-a blocat Grindeanu, ei merg de regula, prioritar, catre clientela politica de partid sumele mari(din care se intorc cumva si la partid din contractele cu firmele de casa!) si ceva ciosvarte la restul!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
AURORA
+9
Robinetul cu bani era al lui SHAIDECH, sau al ROMANIEI? Daca e asa , de ce PREMIERUL nu a iesit sa ne spuna ca un MINISTRU, deturneaza FONDURI? Sant curioasa , cine are DREPTATE? E u, nu stiu, astept sa vad ce va face PROCURATURA, cine TRADEAZA ROMANIA? Cine o saboteaza? Nici daca as muri de foame, eu nu mi-as trada TARA, ca una e , ACOLO unde te-ai NASCUT, indiferent de etnie.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
0
FELICITARI PENTRU MASURA DOMNULE PRIM MINISTRU GRINDEANU PACAT DE DOAMNA CA S A BAGAT IN ASEMENEA PORCARIE !!!!!!!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
marcu
+5
Bre oameni buni,doamna Sevil Shhaideh îl are pe Grindeanu la destiu-al mic de la picioru' stâng al câinelui din bătătură în ce privește priceperea în materie de administrație publica locala și dezvoltare.Grindeanu e supărat pt ca doamna Shh aideh i-a făcut în mod magistral portretul în numai doua cuvinte.Doamna a spus foarte clar ca individu' "fuge de munca",adică în traducere ,i-a spus ca e un puturos,un tarâie-brau. Vine târziu la servici,obosește repede,pleacă repede ,nu e de gasit,dar in schimb gandeste-ncet ,nu e-n stare sa ia decizii și sa coordoneze activitatea ministerelor.Asta-i omu' care nu știe meserie și da vina pe alții pt blocaju' sau mental.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
McAbel @ marcu
+9
Mare putere de munca are Sevil, dar numai cand e vorba de furat bani de la stat pentru construit moschei sau pentru investit in Brazilia lui Dragnea.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
lili @ marcu
+10
Ia lumineaza-ne tu si spune-ne ce-a FACUT dna Shaideh de cand e Vicepremier in acest guvern?! Apoi,ce-a facut din anul 2000 incoace de cand e Presedinte al Asociatiei Informaticienilor din Adminsitratia publica? Ti se pare ca e Informatizata Admisnitratia publica din Romania, unde PIXul si Registrul scris de manuta domnesc! De ani de zile, Banca Mondiala desfasoara un Program de modernizare a Adminsitatiei publice din Romania si de fiecare data la fiecare Evaluare sesizeaza Intarzieri fata de Planul stabilit! Ce FACE dna SeRvil sefa informaticicienilor din Adfmisnitratia publica?! NIMIC, il apara pe penalul Dragnea. La fel a facut cand lucra la Constanta, cat a fost mana dreapta a penalului Nicusor Constantinescu! Astea-s "performantele" de care e in stare dna SeRvil, slugarnicie la partid, ATAT.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Abuz de putere
+6
Daca nu ti se cera demisia mai destitiai niste secretari de stat? Oare ce vina au functionarii ca sa fie demisi pentru dorintele de preamarire a unui exclus? Cate persoane se gandesc acum la situati lor financiara/familiara din cauza acestui abuz?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
a nu se plange @ Abuz de putere
0
Secretarii de stat nu sunt functionari de stat , sunt functii politice.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017