×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:35
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
După "lovitura de stat", a mai apărut una
Apocalipsa lui Ponta: "Război atomic între PSD şi PSD"

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, acuzat de PSD de "lovitură de stat" alături de Sorin Grindeanu, a declarat duminică, la Parlament, după ce a mers la şedinţa deputaţilor partidului, că le-a transmis colegilor săi că depunerea efectivă a moţiunii de cenzură reprezintă declanşarea unui "război atomic" între PSD şi PSD.

„Am vorbit în interiorul grupului din care fac parte și din care, sincer, aș vrea să fac parte și în continuare. Decizia nu-mi aparține doar mie și mulțumesc domnului lider de grup, Marcel Ciolacu, care mi-a dat cuvântul. Am transmis colegilor mei un punct de vedere al meu, ca deputat PSD, fost președinte, fost prim-ministru, dar un punct de vedere pe care îl împărtășește și premierul Grindeanu, și anume: depunerea efectivă a moțiunii de cenzură reprezintă declanșarea unui război atomic între PSD și PSD, din care, cu siguranță, în orice variantă, va pierde PSD și cu siguranță în orice variantă va câștiga președintele Iohannis. Mai este timp, până la depunerea moțiunii, ca doar PSD să aibă de câștigat, printr-un dialog normal între premierul Grindeanu și conducerea PSD”, a spus Ponta, după ce a participat a şedinţa grupului deputaţilor PSD.

Acesta a mai susținut că niciun social-democrat nu este mulţumit de faptul că au ajuns „să se omoare între ei”.

„Eu îmi cunosc majoritatea colegilor, vă daţi seama că niciunul nu este fericit că am ajuns să ne facem de râs, să ne omorâm noi între noi”, a afirmat fostul premier.

Victor Ponta a mai transmis totodată, duminică, după ce a participat la această şedinţă, că, dacă moţiunea de cenzură nu va întruni numărul necesar de voturi, premierul Sorin Grindeanu va veni joi în Parlament pentru a discuta cu liderii PSD şi ALDE pentru constituirea unui nou Cabinet.

„De altfel, pot să vă spun în numele premierului că, dacă moţiunea de cenzură nu va întruni numărul necesar de voturi, şi eu aşa cred, şi mă pricep la voturi în Parlament, joi, domnul Grindeanu va veni să discute cu conducerea PSD şi conducerea ALDE cum se formează Guvernul Grindeanu 2”, a spus Victor Ponta.

Potrivit lui Ponta, mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota moţiunea de cenzură împotriva premierului Sorin Grindeanu.

În opinia sa, dacă moţiunea de cenzură va trece de Parlament, singura persoană care are dreptul să desemneze un nou premier este preşedintele Klaus Iohannis.

„Dacă moţiunea de cenzură trece, singura persoană care are dreptul de a desemna un nou pirm-ministru, îmi pare rău, nu e PSD, nu e Parlamentul, este preşedintele Iohannis. Şi în cele două situaţii în care domnul Iohannis a avut de desemnat un prim-ministru, în noiembrie 2015 nu a ascultat solicitarea PSD şi l-a numit pe domnul Cioloş, în decembrie 2016 nu a ascultat solicitarea PSD de a o numi pe doamna Sevil Shhaideh. Preşedintele nu e cumva un om docil în slujba PSD”, a conchis Victor Ponta.

Ponta a stat aproximativ un sfert de oră la grupul PSD de la Cameră, în timp ce Liviu Dragnea se afla la grupul PSD de la Senat. După ce a plecat Ponta, Dragnea a venit şi el la şedinţa deputaţilor. Liderul PSD nu a făcut nicio declaraţie.

Ioana RaduPublicat Duminică, 18 iunie 2017
1596
 | 2
 | 12
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
soldatu
0
Ponta-ofiter acoperit in slujba unor agenturi straine! "Na, eu stiu ce spun.".
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Prostu' Satului
+2
Oare cand a parasit postul din fruntea guvernului sau, fara o declaratie demna, de un prim ministru ca sa aiba o activitate politica de "curca ratacita" nu s-a gandit ca "Preşedintele nu e cumva un om docil în slujba PSD”?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
-3
DEJA M AM SATURAT SUNT STITI PENSIONAR SI NU MAI SUPORT MAGARIILE LUI FA DRAGNEA VIITORUL PUSCARIAS LA JILAVA DE MOARE DE FRICA PUSCARIEI ,FELICITARI DOMNULE PONTA SUNTETI HARSIT IN ASTA ATI TRECUT PRIN MULTE STITI MULTE SI AJUTATIL PE PRIMUL MINISTRU !!!!!!!!! NICI O INSTITUTIE DIN TARA NU SE IMPLICA DE CE FA DRAGNEA VIITORUL PUSCARIAS ESTE MILIONAR IN EURO CA BUGETAR SI MAI ASTEPT SA I VAD PE ASTIA DE I PUPA PANTOFII LUI FA DRAGNEA CE VOR FACE DUPA CE FA DRAGNEA V A INTRA ODATA LA PUSCARIE ATUNCI E ATUNCI DECI TIME AUT !!!!!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Ţăranul
+3
Aoleuuu , ce ne facem ... ? Ioana , tu ai mască de protecţie ... ?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Johanna @ Ţăranul
+1
Am, am, de cand cu aviara, vreo douazeci! Sa-ti dau si tie, tarane? Daca-mi dai niste dude la schimb... da' de-alea rosii.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Ţăranul @ Ţăranul
+2
Oh , Johanna ... , ce tot aveţi cu roşul ăsta ... ? Se pare că nu prea ţi-au folosit măştile ... ! Dudele roşii provoacă pîntecarie ... , şi o doamnă ... , ştii ... , nu e cazul ... !
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Cc
0
Nu-i nici o apocalipsa,albanezul si sustinatorii trebuie dati afara din partid si va fi liniste.Cat timp se taraganeaza, situatia devine favorabila tradatorului Ponta.Asa ca,actionati in consecinta ,afara cu tradatorii in frunte cu Ponta si ai lui,plus cei de la Cluj ,miezul tuturor relelor pentru romani !
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Lamuritorul
-1
De data asta presedintele va nominaliza un premier de la PSD, pentru a se convinge lumea ce le poate capul paparudelor de la PSD. Ca altfel, la urmatoarele alegeri, iar fac aia pe lovitii, sa vedeti ce-am fi facut noi, va dadeam marea, va dadeam sarea, dar n-am mai putut, asa ca votati-ne iar ca niste isti!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Csalas
+1
Razboi intre doi atomi si PSD. De retinut ca Grindeanu nu citeste discursurile scrise de Ponta pentru el de aceea nici el nu-ntelege ce citeste. Ha, ha, ha !!!!!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
ILeo
-1
Acest individ si-a pierdut simtul ratiunii, nu s estie pe ce considerent ameninta ministrii demisionari ca dac anu vin "15"zile la munca ii face el "penali"-ne arata ca stie si el carte relativ la termenul de preaviz.Apoi ameninta ca dep.motiunii de cenzura declanseaza un "razboi atomic" ,amenintarile si minciunile faac parte iata din arsenalul lui fan-Erdogan ; eu zic ca declanseaza eliminarea acestui toxic ce prin contagiune a ajuns pana la ruda Grindeanu si mai departe transmite contagiuni periculoase in viata publica.Ponta e una gent, nu avea de ce sa apara la "guvern",politic era un parlamentar, a sarit parleazul sa faca hartiile pt. mai putin pregatitul Grindeanu...El faCE TOTUL PT.iOHANNIS SI STATUL PARALEL,PT.SISTEM PT.CA PE AC.NU LE INTERESEAZA DECAT PUTEREA de a IMBROBODI IN CONTINUARE ROMANIA. pE ORICE CALE SI iOHANNIS SI REZIST SI SOROSISTII ACUM PONTA AU PUS PIEDICI UNUI PROGRAM SOCIAL-DEMOCRAT-ASTA I-A INSPAIMANTAT. VEDEM PUNCTE D EFORTA dANCU,RUS,IOHANIS,HELVIG COAGULATE IN MODUL DE A IMPIEDICA VOINTA ELECTORATULUI .Pina si de acest PSD asa criticat,schiop, corupt cum este le este frica,este explicabil d ece au ruinat un partid zis national liberal- cum sa se libereze, liberalizeze Romania pe propriile picioare, acum cum sa isi permita electoratul un program social democrat ?Si asa este extrem de greu de a descalci baricadele cu care s-au inconjurat sugativele straine si chiar romanesti, cum sa mai faci treaba cu latraii astia securisti capabili de puciuri odioase,absurde ?Ce drept are acest plagiator lacom, acest alunecos ca si basescu, acest pion al lui George Maior,Coldea sa latre ca si basescu odinioara la un program, o investire de premier si membrii ai guv.,carora li se retrage increderea ?Este extrem de curajos ca PSD pune piciorul in prag si nu permite eroarei de serviciu secret Grindeanu sa-si faca directia trasata de sefii secreti.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
gigel
0
asa e intre hotzi...cind nu mai e de furat se omoara intre ei..se intimpla si la ceilalti nici o problema...asta e rezultatul tradarii si al faptului ca distrugi fara sa pui nimic in loc
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
gelu
0
A fost odata in Romanica o cioara care se visa vultur in somn iar cand se trezea se credea taur. Si cioara in urma viselor a vrut sa se inscauneze vataf peste tara. Dupa o saptamana de vise cioara s-a trezit ca-i cad penele, saraca de ea nici a cioara nu mai semana acum. Oamenii milosi cand au vazut ca cioara a naparlit au imbracat-o in zeghe, ca sa nu moara de frig la iarna.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017