×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:35
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Cotidianul cititorilor
Este Rusia o diversiune în analiza neîndeplinirilor lui Grindeanu?
Foto Lucian Alecu
Foto Lucian Alecu

Atunci când a ieșit să explice de ce consideră că CEX al PSD i-a retras sprijinul politic, Sorin Grindeanu a menționat reproșul că nu ar fi făcut nimic pentru dezvoltarea relațiilor cu Rusia.

"La capitolul de Politică Externa, printre nerealizări e trecută dezvoltarea relațiilor cu Rusia. Îmi asum. Știam că România e în Uniunea Europeană, iar UE a impus sancțiuni economice Rusiei. Poate că domnul Vâlcov și ceilalți știu altceva. Și de-asta trebuie să plec, probabil", a spus premierul în conferința de presă.
În nebunia ulterioară nu a mai stat nimeni să analizeze ce s-a scris în documentul de analiză al PSD. Darius Vâlcov, cel despre care s-a spus că a coordonat echipa de bilanț nu a răspuns la nici o întrebare referitoare la Rusia. La domeniul Politică Externă, măsuri neîndeplinite, a treisprezecea nerealizare menționată este: ”neîndeplinirea relațiilor economice cu federația Rusă, respectând sancțiunile UE”.

Vă invităm să răspundeți la întrebarea: Este Rusia o diversiune în analiza neîndeplinirilor lui Grindeanu?

Răspunsurile dumneavoastră ajută la înţelegerea corectă a evenimentelor. Cele neserioase sau nesemnate vor fi ignorate. Îi invităm pe cititori ca, pe lîngă nume, să adauge dacă doresc, și vîrsta, profesia, localitatea. Vă rugăm să nu ne transmiteţi adresa. Cele complexe vor fi reproduse şi în varianta tipărită a ziarului Cotidianul. Opiniile dumneavoastră pot fi trimise direct la secţiunea comentarii de sub articol.

Citește și PSD, raport cu bâlbe pentru Guvern (Document)

Publicat Duminică, 18 iunie 2017
2391
 | 2
 | 47
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
lunetistu
-1
Din prima iesire la tv . de cind a inceput scandalul si a zis despre acuza pentru lipsa desvoltarii relatiilor cu Rusia mi-am dat seama ca-i facatura , iar grindeanu s-a predat . Nasol moment a ales . Asta primavara iesau la lupta legiunile de #rezistenti in frunte cu johanis cu canadiana rosie si vesta antiglont pe dedesupt . Acuma a zis blind de tot , parinteste : rezolvati-o singuri , e problema voastra . Sa fi fost benefica oare vizita la Wasington ?
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
Nicu Olahus
+5
Pt. Cotidianul : Atentie ....s-au reactivat brusc postacii asa zisi "sorosisti", cu speach numai anti PSD. Interesant! Se intampla odata cu refuzul dlui. Grindeanu de a demisiona. O fi doar o coincidenta ?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Constantin Moldovean
-7
Bineinteles ca 'partida ruseasca" coloana a 5-a din Romania ísi freaca alea de bucurie!In Rusia nu exista coruptie,Putin a castigat cinstit 2 miliarde de dolari bine ascunsi in Panama,toata lumea o duce foarte foarte bine,de mentionat ca rusii inca isi leaga pantalonii cu sarma sa nu cada,dar e ceva vremelnic!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
iancu de la Hunedoara
+2
Nu ati inteles! Substratul acestei afirmatii a lui Grindeanu este ca PSD ar fi rusofil, teza vecina cu "ciuma rosie", lozinca draga mitingistilor useristi, sorosisti si pedenelisti!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
revolutia si rusia
+5
rusia e mereu o diversiune. caz clasic: adevarul despre revolutie in contextul actual. astfel, ne aflam la cota de avarie in relatia cu rusia si totusi nu se face nimic pt. a afla adevarul despre revolutie. va dati seama care ar mai fi relatia cu rusia daca s ar devoala adevarul despre revolutie? adica suntem super pro americani, avem presedinte super pro european, justitie si dna la fel si totusi nu se intampla nimic. de ce? fie revolutia chiar a fost revolutie si rusia nu a avut nicio implicare, teorie pt. tinerii liberi fi frumosi, fie nu nu mai rusia a fost implicata in lovitura de stat, si atunci e mai bine pt. toti sa se tina gunoiul sub pres. nopate buna la rumegat!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Valter Cojman
+6
Nu. Este un caz concret de care Grindeanu nu s-a ocupat..., ca de multe altele. Si Germania este in UE si, cu toate acestea, are relatii politice si economice cu Rusia.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Vigilentul
+7
Nu, Rusia a câștigat Franța! Bravo, Mărețule, ești imbatabil la șah! Bieții francezi! au crezut că iepurele este amenințarea... Hahahaha!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
constantin bostan
+21
Relatii bune cu Rusia trebuie sa avem fara nicio indoiala ! Nici Basescu si nici Johanis mai ales n-au inteles importanta acestor relatii ,mai ales din punctele de vedere econonomic si al securitatii ! Santem membrii UE si NATO dar putem avea si legaturi apropiate cu Rusia . Marea Neagra este deja ,,lac rusesc '' !
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
MYSEBI
+15
Trombonist , alunecos si mistocar , rostind apasat nimicuri cu pretentie de vorbe intelepte , mieros si prefacut = iata numai citeva " calitati " caracteristice sekuristilor intalnite insa si la actualul Premier Sorin Grindeanu ...___. Cum a ajuns acest Grindeanu Premier ? ___Cine i l-a impus lui Dragnea ? ___ Stia oare Dragnea ce fel de om este S.Grindeanu ? ___ Politica de cadre in PSD = 0 .
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
marcu
+15
Bre oameni buni,văz ca dom' Grindeanu isi face un titlu de glorie din faptul ca nu a inițiat masuri pt dezvoltarea relatiilor cu Federația Rusa,c -așa vrea el ,chiar dacă în programul de guvernare se spune altceva.Dacă individu'nu e dus mai de graba la tratament,e în stare sa declare război Rusiei tot c-așa vrea el, de parca el stabilește politica externa a României. Dacă la nivel de prim ministru nu înțelegi ca trebuie sa avem relații normale cu Federația Rusa ,ca trebuie sa dezvoltam relații economice benefice pt ambele părți, după modelul tarilor occidentale,nimic mai mult ,înseamnă ca o cămașă forță fără cravata ti-ar fi de mare folos.Nu-mi plac conducătorii ruși, pt ca în mai multe randuri si-au nenoroci mai întâi propriul popor,și mai apoi au nenorocit și alte popoare. Nu vreau sa-i mai văd p-aici ,dar asta nu ma-mpiedica sa cer conducătorilor noștri, sa normalizeze relațiile cu Federația Rusa concomitent cu pregătirea tarii pt orice surpriza neplăcută ce ne-ar putea veni din est.Când discuti cu vecinii ruși trebuie sa discuți cu "pistolu' pe masa",dar trebuie sa discuți, nu sa dai cu bățu' prin gard,sa-i provoci la infinit cu gandu' ca te apară alții. Pai de un' a știe Grindeanu când el a fost luat de pe strada și pus de Dragnea prim ministru?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Ţăranul @ marcu
+6
E un bou la fel ca ceilalţi ... , Iliescu , Constantinescu , Băsescu , Năstase , Johanis ... , că ceilalţi nu au contat ...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Cotidianul cititorilor
Lobbyștii SRI-ului
PublicatSâmbătă, 23 septembrie 2017
Cine sunt lobbyștii SRI-ului?
PublicatMiercuri, 20 septembrie 2017
Cine declanșează războiul împotriva prostiei
PublicatSâmbătă, 09 septembrie 2017
Pensii speciale, în formă de șpagă legalizată
PublicatSâmbătă, 12 august 2017
De ce statul român își ignoră cetățenii?
PublicatMiercuri, 12 iulie 2017
De ce statul român își ignoră cetățenii?
PublicatSâmbătă, 08 iulie 2017
Reinstaurarea monarhiei, pro și contra
PublicatDuminică, 30 aprilie 2017
Cum comentați războiul lui Klaus Iohannis?
PublicatVineri, 24 februarie 2017
Votul popular este baza. Lăsați amăgirile
PublicatMarţi, 14 februarie 2017
Iohannis joacă un rol ciudat
PublicatSâmbătă, 11 februarie 2017
Iohannis face poliție politică
PublicatJoi, 09 februarie 2017
Iohannis, o rotiță dintr-un angrenaj
PublicatMiercuri, 08 februarie 2017
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017