×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:34
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Dezertare defazată
Demisie înregistrată înainte de a fi scrisă

Demisia deputatului PMP Octavian Goga este demnă de Cartea recordurilor. După cum se vede în facsimil, aceasta a fost scrisă la o zi după ce a fost înregistrată la registratura partidului. În plus, este nesemnată de autor.

Cu toate acestea, demisia este considerată validă. Deputatul cu nume celebru se pare că s-a ales cu dosar penal. Potrivit lui Eugen Tomac, președintele PMP, citat de Ștefănel Marin, acesta i-a făcut plângere penală deputatului dezertor ”pentru că are informații că traseistul ar fi primit niște foloase necuvenite” pentru a trece la PSD de partea lui Dragnea.

Surse PMP explică totuși această defazare prin faptul că demisia ar fi fost înregistrată la Camera Deputaților cu o zi înainte de a fi depusă la partid.

(G.D.)Publicat Duminică, 18 iunie 2017
4255
 | 1
 | 18
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
aaa
0
nu inteleg ce vina are el ca partidul piratului i-a pus data de inregistrare aiurea
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
diana_napoca @ aaa
0
Esti un bou deprimant.
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
lili
-1
Cine e traseistul Octavian Goga? O spune liderul PSD Covasna, al carui membru a fost! Uite: "Horia Grama despre Goga: „L-am dat afară din PSD de rău, nu de bun şi sub nicio formă nu mai are ce căuta la PSD” Deputatul O. Goga nu este străin de formațiunea PSD, dat fiind faptul că în trecut a mai activat în acest partid, chiar pe funcție de conducere la nivel județean. Horia Grama, președintele PSD Covasna, declara în luna Ianuarie, într-o conferință de presă, că deputatul O. Goga nu este tocmai o persoană care „să facă cinste comunităţii noastre”, subliniind că fostul consilier judeţean şi preşedinte executiv al PSD Covasna a fost dat afară din organizaţie din cauza neîndeplinirii „criteriilor de compatibilitate”, arată Agerpres. „L-am dat afară din PSD de rău, nu de bun şi sub nicio formă nu mai are ce căuta la PSD, să-şi ia gândul, pentru că am auzit din mai multe surse că vrea să se întoarcă. Nu-l adoptăm pentru că nu ne face cinste. Ar fi bine să îşi rezolve problemele penale pe unde le are, că ştiu că are, să îşi achite datoriile la bănci şi la persoanele fizice şi mai ales la cămătari şi interlopi şi să nu mai promită că împarte posturi şi bani la primari, pentru că nu are atribuţii în domeniul ăsta. Nu ne compromitem cu astfel de oameni”, spunea în Ianuarie Grama. La acea dată, deputatul O. Goga a refuzat să ofere un punct de vedere. O. Goga, în vârstă de 47 de ani, este originar din comuna Vâlcele. Si-a început cariera politică în 2000, alături de PSD. 3 legislaturi, în perioada 2000-2012, a fost consilier local în cadrul C.L. Vâlcele. Între 2012 – 2016, Goga a activat 1 mandat în funcția de consilier judeţean în cadrul C.J. Covasna. Ieșirea acestuia din PSD a avut loc în 2015, când, „din cauza unor diferenţe de opinie între mine şi dl Grama, am hotărât să mă retrag din acest partid”, spunea el în decembrie 2016. După PSD, cariera politică a actualului deputat s-a îndreptat către UNPR, iar mai apoi, la PMP Covasna
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Belphegor
+5
Dupa scris, e un mare om "de cultura" (agricola).
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
??????
0
Considerați că ar putea fi vreo "chestie" de "obstrucționare a activității justiției", dinspre inițiatori, imputabilă chiar și dinspre "partea materială" a cheltuielilor prilejuite de "eventuala anchetă" efectuată ca urmare a "plângerii penale" ,dacă plângerea penală" s-ar dovedi nesusținută de rezultatul anchetei ?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
??????
+1
Considerați că și domnul deputat și poate apăra mandatul dacă dumnealui constată că s-a comis o ilegalitate ? Care considerați că ar fi "substratul" unei eventuale "ilegalități" ?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Maria @ ??????
+13
La asa ortografie, asa deputat.Jalnic : Camera Deputatilor scris cu initiale mici, "Cunostiinta" si alte prostii de gaga in clasa a doua.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Cristachescu
+4
Pai poate fi acuzat de inselaciune...de ce? Pantru ca zice ca ademisionat si nu a facut-o !
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
??????
-1
Considerați că președintele PMP ar trebui să conteste mandatul deputatului, mandat obținut în urma unor alegeri politice și care nu ar mai respecta principiul constituțional al reprezentativității prin părăsirea formațiunii politice pentru al cărei program politic a candidat și pe listele căreia a fost ales ?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
emi
+9
Wow!Ce ,,intelectual,, ,cum sunt desemnati candidatii in alegerile parlamentare?Omul asta pare ca nu a depasit,cu indulgenta ,nivelul clasei a VIII-a.Si atunci,ce pretentii sa avem de la asemenea specimene?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Prostu' Satului @ emi
+3
In situatia scolii de astazi puteti sa-i mai acordati cateva clase!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Pixelu Albastru
+6
Cum mă Tomacule, foloase necuvenite! Omul s-a chinuit să-și măzgălească demisia, s-a pregătit sufletește să i se toarne în cap tone de lături, să fie detestat și de pemepiști și de pesediști, foloasele sunt mai mult decât cuvenite, le merită cu prisosință și se încadrează în categoria primelor de instalare.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
AURORA
+14
Pai, la PMP, asa analfabeti tradatori aveti? Cine i-a racolat , UDREA sau BASESCU? de unde, pe unde i-a adunat?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017