×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Marţi, 17 octombrie 2017, 21:32
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Ce spune Grindeanu
Ofertele pe care Dragnea le-ar fi făcut pentru postul de premier

Premierul Sorin Grindeanu a susținut duminică seara că liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a propus în ultimele zile "vreo cinci colegi" să fie prim-miniștri.

"Liviu Dragnea în toate aceste zile a propus, eu știu vreo cinci colegi de-ai mei care să fie viitori prim-miniștri. Sunt vreo 40 de miniștri propuși în viitorul Cabinet, ba, mai mult decât atât, l-ați văzut spunând un lucru, că aproape toți miniștrii din actualul Cabinet — eu cred că cei care sunt senatori și deputați, ca nu cumva să existe semne de întrebare, vor face parte și din viitorul Cabinet, adică ori au mers lucrurile bine, ori nu au mers bine?", a spus Grindeanu, la Palatul Victoria.

Grindeanu a anunțat că este dispus să aibă un dialog cu Liviu Dragnea, menționând însă că face acest lucru pentru partid și nu pentru liderul acestuia.

"Eu am încercat în toate aceste luni, cinci luni, cinci luni și ceva, să am un dialog corect și constructiv cu Liviu Dragnea, am încercat să discutăm despre guvernare, nu despre alte lucruri. Vreau să am în aceste zile dialog, chiar și acum, când până miercuri Liviu Dragnea vrea să-și dea jos propriul guvern, ceea ce face parte din teatrul absurdului. Nu o fac pentru el, să fiu foarte clar, ci pentru stabilitatea acestui partid'', a adăugat Grindeanu.

Publicat Duminică, 18 iunie 2017
4818
 | 0
 | 17
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Femeia cu mustata
-2
functia de premier este una ,care daca e spalata cum trebuie e ca noua,exact ca functia Bombonicii,a lui Carmen Dan,al Vasileascai si alte functii....Dragnea poate pune anuntul pentru functie pe OLX,sigur se baga vreo necuvantatoare sa ridice miza!Dragnea,nu uita, igiena si 2 litri de apa pe zi!Dupa ce te zboara astia din functia la PSD,cauta-ma, spal functii !
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
lili
-1
Ce evaluator mai competent al Guvernului incompetent ar fi fost mai potrivit decat dl Darius Vâlcov, cel care, nu de mult, ascundea tablouri de valoare obţinute prin mijloace suspecte, prin pereţi falşi şi cimitire? Şi să nu se mai spună că stăm prost cu ”politically correctness”! Ne bazăm, ca puţini alţii, pe mari spirite livrate de feminitate: adevărate ”femei-bărbate”, pe lîngă care de-alde Merkel, Thatcher, Hillary Clinton sunt triste embleme ale plictiselii. Ia uitaţi-vă la fîşneaţa intelectuală Olguţa, la şefa Pandele, la dna poliţist Carmen Dan! Nu pot să nu-mi aduc aminte de un cuplet cîntat pe vremuri la Teatrul ”Constatin Tănase”: ”Femei, femei, femei, o lume plină de idei…” Nimeni nu scapă întreg (la cap) din vînzoleala actualei guvernări. Păi să ajungi să-ţi placă Grindeanu?! Să te dai cu Ponta?! Să te ocupi de Dragnea, care, fie îmbufnat, fie şugubăţ, tot ca un mărunţel şef de post arată? Pe mîinile cui am ajuns? Ce i-a mînat în luptă pe cei 3 şi ceva de milioane (din 18) de români, care au luat în serios fîţîiala electorală a actualului partid de (pseudo)guvernămînt? E drept că nici spre alte zări nu se putea privi cu argumente solide… Nu ne rămîne decît să ne distrăm (înainte de înec…), după vechi modele caragialeşti. Se luptă tabăra lui Farfuridi, cu tabăra lui Caţavencu. Iar nenea Iancu rezumă astfel ce se vede: ”Zgomot, învălmăşeală, ghionteli”. Să trăiască clonele coanei Joiţica: Olguţa, Gabi, Carmen, Sevil. Că ”e dame bune!” Pacat ca nu avem azi un Caragiale! Capodopere ar scrie!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Grindeanu-oameni in guvern
0
Marilena Carmen Uzlău: a fost decan la Facultatea de Ştiinţe Economice de la Universitatea Hyperion. Cercetător la Institutul Naţional de Cercetare Economică al Academiei Române. Licenţiată în Drept la Ecologică, doctorand la Academia de Poliţie. Soţul este colonelul de jandarami Liviu Uzlău, care în 2016 era şeful Direcţiei de Ordine Publică din Jandarmerie.Raluca Andreea Constantin: provine din MAI, unde a lucrat la Oficiul Responsabilului cu Protecţia Datelor Personale şi la Direcţia Schengen. Soţul ei, Cristian Constantin, lucrează la Camera Deputaţilor.Alina Claudia Moldovan: avocată din Bucureşti, în 2009 era reprezentanta PNL într-o secţie de votare.Ana Maria Stăvaru: a venit în ianuarie 2016. Expert POSDRU la UEFISCDI, consilier de management la EPC Consulting, expert ARACIS. Vine din SNSPA, are un doctorat în ştiinţe politice.Iulia Teodorescu, fostă jurnalistă B1TV, a venit la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul în decembrie 2015, odată cu ministrul tehnocrat Ciprian Bucur. Din februarie 2017, a venit la SGG, conform declaraţiei de avere.Adrian Pîclişan: fotoreporter din Timişoara, colabora înainte cu Evenimentul Zilei şi Renaşterea Bănăţeană, ziar local din Timişoara. A lucrat şi pentru Mediafax.Ruxandra Noica: a fost consiliera lui Vasile Dîncu din august 2016, la cabinetul acestuia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Ar fi fiica lui Nicolae Noica, fostul ministru PNŢCD al Lucrărilor Publice.Cristina Anca Fărcaş: a fost până în 2009 ofiţer de poliţie la IPJ Cluj.Ştefan Dumitrescu: a lucrat la Camera Deputaţilor şi Guvern, în 2013 era curierul personal al premierului Victor Ponta.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Grindeanu-oameni in guvern
0
Alexandru Mihai Ghigiu, secretar de stat la SGG, este lector la SNSPA şi a fost directorul secretariatului Senatului SNSPA. I-a fost director de cabinet lui Remus Pricopie când acesta a fost ministrul Educaţiei, între 2012 şi 2014. A revenit în ministerul Educaţiei în 2016, pe un post de consilier al ministrului Adrian Curaj. Ghigiu este cel care a fost desemnat de Grindeanu să preia atribuţiile lui Busuioc în fruntea SGG, vineri seara, pentru ca apoi cu semnătura sa Grindeanu să poată emite decizia de numire a lui Victor Ponta în fruntea SGG.Florin Baranga: fost consilier şi director de cabinet al lui Grindeanu, la ministerul Comunicaţiilor.Raluca Mihaela Sandu: provine tot din Ministerul Comunicaţiilor, a fost consiliera lui Grindeanu când acesta a fost ministru. Simona Gabriela Baltag: 26 de ani, provine din Ministerul Comunicaţiilor, unde a fost consilier la cabinetul ministrului Delia Popescu şi anterior Marius Bostan. Gabriela Pintilie: fostă consilieră din Ministerul Comunicaţiilor. A venit în minister în 2012, consilieră personală a lui Dan Nica, fiind alături de el încă de când acesta era ministru de Interne şi vicepremier (2009).Marius Lucian Margasiu: a fost consilierul lui Grindeanu la ministerul Comunicaţiilor. Anterior a lucrat la firmele Genpact şi VP Holding. Soţia, Elena Isabella Margasiu, a lucrat la Senat şi apoi la Autoritatea de Audit.Monica Laura Ion: a fost secretar general adjunct la Ministerul Comunicaţiilor în mandatul lui Grindeanu, apoi în Senat, şefa la biroul de presă, responsabilă de pagina web. Provine tot din echipa lui Dan Nica, fiind consilieră a sa când era vicepremier.Zsolt Molnar: fost deputat UDMR de Timiş, 33 de ani. A fost consultant de comunicare pentru UDMR. În 2016, a candidat la Primăria Timişoara.Radu Florin Bădoiu: fotograful oficial al premierului. A venit de pe vremea lui Dacian Cioloş.Mirela Bărbulescu: fost redactor şef adjunct şi editor la Agerpres.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Taranul roman
+1
BREEEEE ... care naiba sunt * ofertele de premier* despre care spui in titluuuuu*, unde naiba le gasim in textul articolului ????????.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Moesia
+2
Daca Grindeanu nu ar fi papusa DNA-ului, ai putea crede ca este de dus la spitalul de nebuni. Cum poti, miseleste , sa vorbesti ca vrei stabilitate, cata vreme insusi TU si numai TU (cu cheita la mana dna-ului) ai produs cea mai mare instabilitate la psd? Spui vrute si nevrute! Ai ajuns acolo urmare a PSD - ca propunere din partea presedintelui Dragnea_ ce naiba mai cauti (prins de lanturile scaunului de premier) cata vreme cei ce te-au propulsat au ajuns la concluzia ca nu vrei ceea ce s-a propus in programul de guvernare sa fie indeplinit, punand piedici? Cum poti TU sa spui stabilitate!!! Esti normal omule ? Pleaca naibii de acolo (cu toti securistii tai incepand de la tata socru psd si terminand cu tatica-tau , cu manerul de comanda pontisti si lasa tara sa mearga inainte. Te dai cu fundul de pamanat ca vai... pierde guvernarea psd daca pleci TU!!!???( In afara de securistul Bogdan Chiriac intors si el zilele astea de o cheita ceva mai mica cine crezi ca te mai crede!!!???) - Cum de uita el Chiriac despre legile justitiei ce trebuiau rezolvate si depuse de catre acest min. al justitiei si acuza parlamentul ? PSD-ul a pierdut imens ca a facut dintr-un individ stramb la uitatura un premier... adica ai avut parte de incredere imensa, cand tu erai un delator cu gandire minuscula! Pleaca nene, lasa tara, psd-ul sa respire! Sictir Grindene!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
PL '93
+5
Grindoiule, cand v-ati pozat stiucile, prin Delta, era bine? Ma inainte, boul baltii, Dragnea, care stia exact al cui caine esti, de ce te intreba daca nu ai cheita, daca nu esti conserva, etc... Ma refer la emisiunea TV de la Antena 3, cand te prezenta ca facand parte din lumea asa-zis buna, imediat dupa numire ! Tu si mimica ta de cauciuc, spuneati, in aceeasi emisune TV, cu mana pe maner si pipota ca esti cel mai ascultator valet la care s-ar fi putut gandi dobitocul Dragnea. In paranteza, tu esti si mai dobitoc. Uleiurile de pe par si cremele de pe fata sunt sugestive. Si neamurile te vor scuipa, nu pentru ca poate il vei belei pe Dragnea, paguba-n ciuperci, ci pentru samanta ta de tradator!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
VIOREL
+16
Măi copilu serviciilor, dar cine ai vrea să facă propuneri? Ginerică Victoraș, prin vie, la întâlnirile cu Luluța? Același om, Dragnea ți-a făcut și ție propuneri, nene Cîrpaci de Timișoara. Nu ți-e rușine să te fereci de scaunul ăla, în care ai fost NUMIT? Nu l-ai câștigat la loterie sau la alegeri!! Te credeam ,,ardelean deștept” așa cum vă place unora dintre voi, din afara regatului, să vă credeți, dar...ești un mare MITICĂ, măi Sorine! Ești doar un băiat fără anvergură, așa de pe la județ... Ești o mare dezamăgire!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Nae @ VIOREL
+4
Moftangiule ,vorbesti pe nas...o luati pe cocoasa miercuri.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
serban @ VIOREL
+4
Daca il credeai un ,,ardelean deștept” iar acum a devenit "o mare dezamagire", probabil ca ai niste nemultumiri referitoare la guvernare... Ca n-a colaborat cu Rusia?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
A fost odata @ VIOREL
+1
Serbane cu Marile puteri colaboreaza intre ei si doar cu tarile ce pot sta la masa lor, firimiturile sunt pentru altii, nici de acelea nu poti beneficia fara aprobare. O singura data in istorie Napoleon al III lea ne-a sustinut in fata reginei Victoria si asa s-a recunoscut Unirea din 24 ian. 1859 in rest altii ne-au hotarat soarta si dreptul de a avea relatii economice. Ei pot avea intre ei, noi nu, spre exemplu China, ei au contracte si uzine pe teritoriul ei, noi suntem criticati daca am incerca sa negociem o investitie.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Lily
+13
O nulitate intr-ale politicii habar n-are ca propriul tau partid iti da vot de neincredere (motiune de cenzura) cand nu mai esti bun sa-ti faci treaba. Mai pune mana pe carti de istorie si mai invata. Poate il ajuta si varul Ponta, micul Titulescu, cum i se zice de catre cunoscatori. Pentru opozitie, flacaul timisean a devenit peste noapte mare erou ca se opune propriului sau partid, facand pe rebelul, ducand chiar la scindarea pesedeului si pierderea guvernarii. Oare o fi chiar rebel sau o biata marioneta, jalnica si ridicola ?
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Noe @ Lily
+9
..si ce,se scindeaza Uniunea Europeana?...este clar ca avem a face cu o adunatura de oportunisti de gen mafiot.Nu doctrine,nu idealuri doar averi trecute peste noapte in buzunarele sefilorlor si celor ce le sunt slugi .
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
dacia
+1
Dragnea, acum dupa ce am vazut CASETA cu DNA, va rog sa SALVATI GUVERNUL PSD, pt. ca PRIM MINISTRU , la fel ca Ponta, au fost speriati, de UNCHESELU, ca vor fi INHATATI. Au 2 copii mici fiecare, le e frica, la fel ca tie, ASA CA FACETI PACE, aparati-va TOTI, altfel, pe rand VA TERMINA.Nu mai se poate continua asa, ELIBERATI-VA, cred ca GRINDEANU, la TIMISOARA, asta a vrut sa spuna: NU VA FIE FRICA! Acum va spun tuturor, salvati GUVERNUL PSD-ALDE, e GUVERNUL ROMANIEI!
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Poli 21 @ dacia
+4
Esti mai decrepit decit dacia 1300.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Lamuritorul @ dacia
+5
Dupa ce-ai vazut caseta trebuia sa tragi concluzia ca PSD-ul e un partid de escroci, penali, santajabili, unul mai mare ca altul (si care se cearta intre ei), partid care n-ar mai trebui votat in veci.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Tiaso @ dacia
+15
Daca ar fi asa ceva atunci sa vorbeasca ei si sa spuna cine le-a dat indicatii si tot ce li sa impus.Altfel nu ne imbatam cu variante si pareri.Pana una alta IN scandalul guvernarii,Dragnea are EXPLICATII,Grindeanu nu are EXPLICATIE.Explicatia lui Grindeanu ca Dragnea vrea el "toata puterea",asta nu este un raspuns la acuzatiile lui Dragnea si ale celorlalti ci este o impresie sau o vrajeala a lui Grndeanu si atat.
Publicat Duminică, 18 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017