×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 04:56
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Ministrul Justiției reacționează
Kovesi, dată pe mâna Inspecției Judiciare

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat duminică seară că va sesiza Inspecția Judiciară, în legătură cu înregistrarea în care șefa DNA Laura Codruța Kovesi face presiuni ca să se ajungă la "domnu premier".

"Mâine dimineață (luni -) voi sesiza inspecția judiciară în legătură cu afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la solicitarea dnei L.C. Kovesi de a se ajunge la premierul S. Grindeanu !", a scris Toader pe pagina sa de Facebook.

(I.R.)Publicat Duminică, 18 iunie 2017
3595
 | 9
 | 22
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
,,Coruptie'' sau tradare de tara ?
+4
Razboiul intre serviciile secrete romane platite de la buget(din taxele si impozitele romanilor saraci) si mituite pe scara larga de serviciile de spionaj straine (americane, islaeliene, ruse e ) continua, divizand pe gasti si mafii regionale Romania. Fostul sef SRI Bucuresti vindea informatii unui magnat EDITAT (Mosad) informatie facuta publica. Disolutia autoritatii statului continua . Dupa circul mediatizat (ultrajul impotriva a doi ofiteri de politie , acuzati si invinuiti deja de o mass media servila mafiei politice) cu Bouplavanu star anarhist impotriva autoritatii statului. Romania se pravaleste. Inflatia creste proportional cu regizarea crizei politice de catre neprietenii Romaniei. Leul se devalorizeaza dirijat, spre bucuria speculantilor masoni de rit scotian cu sediul central la Moscova ,cu vesnicul tinerel si loialul mason, guvernatorul BNR Isarescu care sta ascuns si tacut , aflat in spatele demiterii primului ministru Grindeanu. Mai este un pas pana la demonstratii violente si anarhiste, cand autoritatile judetene , divizate pe regiuni economice vor deveni stat in stat, si vor declansa autonomia locala , regionala si teritoriala , la care UDMR cu sprijin maghiar, lucreaza de multi ani , va deveni realitate. Cu propria conducere administrativa , cu propriile surse de finantare , cu propria politie , si comandanti militari , si din serviciile secrete locale unii maghiari altii corupti , UDMR va declansa revolutia pentru autonomie teritoriala a scaunelor secuiesti , cu serviciu secret si armata proprie. Nu demult Angela Merkel sa plans invocand coruptia(daca nu executa ordinele cancelarului, autoritatile romane sunt declarate corupte) ca Romania este prea mare ca sa fie administrata (jefuita de resurse), trebuie sa fie impartita in regiuni economice administrative , ca sa fie mai bine,, controlate'' .Cea mai mare crestere economica din Europa a deranjat rau pe Angela Merkel ?Cine e loial Romaniei, neamtul ? HA,ha,ha !
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eva
0
Pai sa cada dna K i-ar pica tare bine lui joiannis, sa cada guvernul G deasemenea! Dar cum va fi vom vedea! Cert e ca dnei K nu i se pot crea dosarele pt nica de sutit, nici case ca joiannis, nici prunci vanduti tot ca lui joiannis, nici flote, flore, etc! D`aia las sa stea sa ii imboldeasca pe procurorii ce-s lacheii cui stau pe la butoane sa treaca la fapte. Ce daca vb despre inculpata Udrea? asa macar s-a inteles ca e bine mersi pt ca judecatoarea unde-i e dosarul a trecut de partea ei. Astfel pricepem si noi dc udrea se benchetuieste zilnic linistita afisandu-se in lux si dezmierdari. De cate luni e blocat dosarul udrei? Unde e condamnarea si clarificarea situatiei ei?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
La Chilia-n port
+4
Mancatz-as gura ta! Limbaj elevat de plagiatoare a lui Salam!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
...a ajuns in copac .
+9
ce comentarii hazlii favorabile unei jalnice plagiatoare cu limbaj de manelista.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
str.Manilov nr. 10,
-10
facatura "made Romania TV" !daca nu mai gavareste Ghita,macar electricienii postului sa scoata pe piata :)))))))
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
constantin bostan
+4
Se poate ca inregistrarile cu acele ziceri sa fie doar trucaje ,facaturi ,dar ma indoiesc totusi de onestitatea si buna credinta a sefei DNA . Sant suficiente motive printre care si felul cum a fost instrumentat dosarul FNI ,in calitate de procuror general ...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
manarii
-13
s-a cam grabit, inregistrarea se vede din avion ca este un fals ordinar si prost realizat pedeasupra.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eva @ manarii
0
V ad dupa gaselnita asta cat de disperati sunt sa scape de puscarie. NA, acum au luat pe careva din parchet sa ii sprijine. Insa nu le merge. Fata asta nu are bube-n cap, mai ales prin comparatie cu voi inhaitatilor bubosi in capatanile voastre puse pe capatuit!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+9
Grindeanu s-a comportat normal in fruntea Guvernului pana i-a deschis Kodruta dosar cu care l-a santajat si a inceput s-o ia pe aratura. Asa se explica razmerita lui Grindeanu impotriva PSD+Alde si Dragnea. Ca Kodruta a facut aceasta din inteligenta ei debordanta-n lipsa sau i-a trasat SRI sau Presidentia acest lucru e foarte important de aflat. Dupa isteria cu care fitilistii securisti au sarit in apararea penalei Kovesi, pe forumile din Romania, se pare ca SRI este cel care trasa si traseaza ce politician cu greutate trebuia sau trebuie sa fie tarat la DNA in catuse prin fata camerelor de luat vederi. Asa ca Kodruta la psúscarie imbracata-n zeghe priponita pentru inceput la Beciul Domnesc.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eva @ gelu
0
Pai, nu! Acum se vede putregaiul politic. Asta e motiv sa plece EDITAT grindeanu care este santajabil, dar si stapanul Codrutei ce viseaza la inca un mandat. Dc sa nu plece si ea? Pt ca pun un altul care sa poa sa aibe mai multe de aparat privitor la propriile bube-n cap! Grinda asta a facut ce nu trebuia, de aceea il cauta la bube acum, nu facu tradare din santaj. O facu de buna voie muscand mana, ca se alie cu cei care il interzisera pe Dragnea ca acces la functia de PM si il vor demolat si cu ajutorul lui Grinda asta. Acum se vad urzelile, cum este G alaturi de inamicii personali ai lui D! Atata tot.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+11
Kovesi trebuie destituita si arestata imediat. Kovesi la puscarie, la puscarie!!!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eva @ gelu
0
Aiurea! Basescu la puscarie. Grinda la puscarie.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eva @ gelu
0
Lasa-o acolo ca are ea treaba buna de facut. Printre bubosii tarii e minunata lucrarea ei. Asa cum treb s-o faca, mai tragand de ei, mai stimulandu-i, las sa munceasca ca e nevoie.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
7,4 milioane
+5
In sfarsit dupa o lunga si grea cugetare (Tu)Dorel......a lovit ! Parca-si daduse demisia ? A da,uitasem ca demisia cu pricina s-a cam pierdut pe traseu. A patit exact ca saracul Tipatescu ! Cata lipsa de onoare,pana acum,din partea unuia care are pretentia ca este un formator de caractere puternice,oameni care vor face dreptate semenilor lor cu principialitate,curaj si fara partinire.Oare in 2012...cum o fi fost cu adevarat ?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017