×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 04:42
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Marea Britanie, sub teroare
Nou atac cu duba la Londra (video)

Un vehicul a intrat în noaptea de duminică spre luni în mai mulți credincioși care ieșeau dintr-o moschee din Londra.

Update: Toate victimele fac parte din comunitatea musulmană, a declarat un responsabil în antiterorism Neil Basu, precizând că poliția urmează să stabilească dacă decesul unui om la locul atacului are legătură sau nu cu acesta

"Atacul a avut loc în timp ce o persoană primea primul ajutor de la oamenii de acolo și, din păcate, a murit. Orice legătură de cauzalitate între moartea lui și atac va fi parte a anchetei", a spus oficialul, adăugând că este prematur să se tragă concluzia că moartea sa a rezultat în urma atacului.

Update: O persoană a murit și cel puțin opt au fost rănite. Suspectul este un bărbat de 48 de ani care a fost prins de catre martori, iar apoi reținut de Poliție. Premierul Theresa May a precizat că Poliţia tratează incidentul de la moscheea Finsbury Park drept un "potenţial atac terorist".

"Voi prezida o reuniune de urgenţă în această dimineaţă (luni - n.r.). Toate gândurile mele sunt alături de victime, de familiile lor şi de serviciile de intervenţie în situaţii de urgenţă de la faţa locului", a mai spus May.

Primele informații indicau că există mai mulți răniți. "Poliția a fost chemată imediat după ora 00,20 (23,20 GMT) când s-a semnalat că un vehicul a intrat în pietoni", a indicat instituția într-anterior un comunicat. Martori au spus că au văzut trei oameni în dubă, dar doi dintre ei au fugit.

"Am fost informați că o dubă a lovit credincioși în timp ce aceștia părăseau moscheea din Finsbury Park. Rugăciunile noastre sunt cu victimele", a precizat la rândul său pe contul de Twitter Consiliul Musulmanilor din Regatul Unit (MCB).

(I.R.)Publicat Luni, 19 iunie 2017
2353
 | 1
 | 2
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
SOBOLANU
+1
OPERA CRIMINALA A JIHADISTILOR !!!!!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Dorel
+7
si-au inscenat atentatul musulmanii ,sa beneficieze de simpatie!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017