×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 04:53
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Turcan rămâne la butoane
Cu cine va conduce Ludovic Orban PNL

Liberalii și-au ales, duminică, în cadrul Consiliului Național, prim-vicepreședinții și secretarul general, dar și cei 16 membri ai Biroului Executiv și cei 16 vicepreședinți, după ce sâmbătă Ludovic Orban a fost votat președinte al partidului.

Ilie Bolojan (Bihor) a fost ales prim-vicepreședinte pe strategii politice, Raluca Turcan (Sibiu) — comunicare, Iulian Dumitrescu (Prahova) — mediul de afaceri și societate civilă, iar Mircea Hava (Alba) — relații internaționale.

Cei 16 vicepreședinți, opt pe domenii de specialitate și opt pe regiuni de dezvoltare, sunt: Vlad Nistor — vicepreședinte pe politică externă, apărare și siguranță națională; Dan Leoreanu, — vicepreședinte pe administrație, ordine publică, siguranța cetățeanului, fonduri europene și dezvoltare regională; Ben-Oni Ardelean — vicepreședinte pe justiție și drepturi cetățenești; Florin Cîțu — vicepreședinte pe buget, politici fiscale, familie și protecție socială. Sulfina Barbu, vicepreședinte pe sănătate, muncă, familie și protecție socială.

Dan Motreanu a fost ales vicepreședinte pe educație, cercetare, tineret, sport, cultură, culte și minorități; Adrian Oroș — vicepreședinte pe agricultură, dezvoltare rurală, industrie alimentară și mediu, ape și silvicultură; Virgil Guran — vicepreședinte pe infrastructură de transport, comunicații și societate informațională.

Pentru regiunea Nord-Est a fost ales vicepreședinte Ioan Bălan, pentru Sud-Est — Victor Paul Dobre, pentru Sud Muntenia — Răducu Filipescu, pentru Sud-Vest Oltenia — Gigel Știrbu, pentru Vest — Gheorghe Falcă, pentru Nord-Vest — Lucian Bode, pentru Centru — Florin Roman, iar pentru București-Ilfov — Marian Petrache.

Secretar general al partidului a fost ales deputatul de Bistrița Robert Sighiartău.

Antonel Tănase a fost ales în funcția de trezorier al PNL.

(I.R.)Publicat Luni, 19 iunie 2017
2947
 | 0
 | 12
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Sandu Chira,
+7
Vai, vai ati uitat sa-i propuneti o functie importanta si sa-l rugati s-o primeasca, tinerei sperante, un politician liberal de mare viitor cum i-l considerati, nu demult, pe Cristian Boureanu. Doamne, doamne ce eroare, ce gafa monumentala ati facut. in rest sa mai auzim si de bine, cu proiecte, marete, de dezvoltare a Romaniei, in strategia viitoare. Nu numai lupta oarba cu "Ciuma Rosie".
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Cata
+1
cu stinga ca dreapta e pe schimbatorul de viteza...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
mda
+15
Pot dormi linistit, daca "marii liberali" Sulfina Barbu, Raluca Turcan si cu Falca fac parte din conducerea PDNL-ului, adica a PDL-ului vopsit galben!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Nas'ty @ mda
+4
Potzi "dormi linistit", ca din aia care erau "cu munci de raspundere" pe timpul cand "omu cu mustatza" era "secretar general' la PD au ramas doar doi, sulfinica si cu "finu" pentru ca raluca provine din vechiu PNL plecata cu "robocap". Ai inteles toarasu propagandist a ciumrirosii&fsb/svr?!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
emi @ mda
+7
Plus Laurentiu Dan Leoreanu,fost primar de Roman,cel care a slujit-o pe Udrea,fost mpatizant PMP si,in sfarsit,liberal convins!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
emi @ mda
+3
Traseul lui tizant PMP si liberal convins!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Czestochowa
+8
Just@ Viktor Orban lupta pentru poporul sau ,cresc alocatiile ,salariile si pensii ,pana cand Ludovic Orban care credeam ca scapa de Turcani ,va colabora cu ele ,atragand dupa sine oprobiul oamenilor .
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
ha,ha
+15
Turcanca tunata la comunicare? Asta este autodistrugere curata, succesuri.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
florinakis
+8
zici ca e pliant de circ ... spectacole de calitate ... lucreaza si pe ploaie ...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Procentual
+15
Cati sunt din PDL si cati din PNL? Asa ar fi trebuit sa ne spuneti, nu nume, pentru ca desi sunt zilnic pe ''sticla'' nu le putem afla profunzimea gandirii/formarii decat atunci cand ne veti spune cat ''e de la Basescu'', cat de la PCR si cat de la pepiniera care se vrea pana in strafundul oaselor de dreapta.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
just
-5
Lajos ORBAN si Victor ORBAN ,care-i mai„ROMÂN”, :/Ce ziceți (de acolo de unde sunteți) BRÂTIAN-BACI:PNL-ORBAN!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eugen
+12
O echipa de vis ! Cand credeam ca am scapat de Turcan...hop la comunicare ! Va dati seama ce cosmar va fi ? Daca avem noroc, poate vine Orban cu chitara sa ne relaxeze, Falca sa ne tina un discurs, Sulfina sa ne faca un masaj... Vai de capul nostru ! Halal alternativa la guvernare !
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017