×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 10:24
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Înregistrările cu Kovesi
Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu

Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu în legătură cu înregistrările difuzate duminică seară și atribuite procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IJ, Alin Alexandru.

El a precizat luni că sesizarea a fost înregistrată la Direcția de Inspecție judiciară pentru procurori, care urmează să efectueze verificări prealabile pentru a stabili dacă există indicii cu privire la săvârșirea vreunei abateri disciplinare.

Publicat Luni, 19 iunie 2017
1187
 | 1
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
gelu
-1
SRI face politie politica, o afirma un consultant politic american. "David Clark, consultant politic american, susţine, într-un raport prezentat în faţa Comisiei pentru Securitate si Cooperare în Europa – US Comitetul Helsinki, că Serviciul Român de Informaţii (SRI), "succesor al Securităţii comuniste, joacă un rol important în conducerea procurorilor anticorupţie", scrie Gandul.info. Informaţiile apar într-un raport prezentat Comisiei US Helsinki , prezentat pe 14 iunie la Washington. "Serviciul Român de Informaţii (SRI), succesor al Securităţii comuniste, joacă un rol important şi, în mare măsură, nedivulgat în conducerea procuraturilor anticorupţie. (..) SRI efectuează în fiecare an 20 000 de interceptări telefonice în numele DNA, iniţiază anchete DNA şi, consideră că sistemul judiciar este un "câmp tactic" al operaţiunilor. Aceste activităţi nu au fost examinate în mod adecvat, iar Guvernul a refuzat să răspundă solicitărilor organizaţiilor care reprezintă judecătorii români de a investiga suspiciunile că SRI a infiltrat serviciile judiciare şi de urmărire penală", susţine Clark în raport."
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+8
Rahat cu perje, ce Inspectie Judiciara. Kovesi trebuie demisa si arestata de indata. Garata la Beciul Domnesc si trimisa in judecata pentru Represiune Nedreapta in asteptarea momentului cand un complet de judecata o va condamna la inchisoare cu vreo 20 ani cu executare.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eva @ gelu
+2
Lasati, domnule sa ii bage la beci pe basescu& camarila lui mafioata! Lor le este locul acolo!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Nelu
+7
Nu stiu de ce, ma tem ca ciordutza nu va pati nimic, are protectie mult prea mare, cineva acolo sus o iubeste
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+10
Lulutei ii este interzis prin lege sa se interfereze in dosarele unui procuror, chiar daca ii este sefa acestuia. Si ea pomeneste cu propria gurita cum ca s-a implicat pana-n gatzi in dosarul Ord.13. Tot la fel cum i-a ordonat lui Uncheselu sa ajunga la Grindeanu in dosarul cu casele ciordite la Timisioara. Ca sa aiba posibilitatea sa-l santajeze pe Grindeanu si acesta sa joace ca nebunul ajungand pana la urma sa se baricadeze cu scaunul de premier in dinti al Palatul Victoriei si sa dea in Dragnea si PSD de dimineata pana seara. Numai pentru aceste doua fapte Luluta trebuie arestata si garata la Beciul Domnesc cum sustine chiar mentorul ei care a numit-o Procuror General si Sefa la DNA, belzebutu Basescu.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Eva @ gelu
+2
Totusi concluzionati prea multe. Care este legea aceea? Faptul ca cunoaste dosare nu cred ca e interzis de lege, sau ca le studiaza. Acum o fi au ba o lacuna a legii, sau au ei un regulament interior, nu stiu. Nu mi se pare ilegal sa supravizeze/ofere consultanta. Daca facea asta cu un judecator in derularea unui proces era cum spuneti dv. Dar, deocamdata acele dosare sunt in bucataria lor interna, iar daca ei o fac impreuna, ce e gresit? Ca doar legea este respectata de ea si de procurori, nu pot ei modifica vre-un articol de lege si daca pun umarul la cate un dosar. A dat exemplu de implicare serioasa doar. De rolul ei de functionar vigilent. Acum si asta e bai? Mai ales ca le spunea ca nu o poate face cu fiecare in parte si ca trebuie sa isi faca ei singuri treaba serios, acum ca s-or oprit. Ca s-or oprit va convine? Ca treb sa ii mustruluiasca, va convine? Care este legea aceea, dle Gelu? Interesul lui B ase? Dc concluzionati aiurea? Implicati gresit pe sefa DNA! Nu e vba de nicio posibilitate sa il santajeze pe Grinda, altceva facu Grinda daca vreti sa stiti! Nu trebui santajat, fu atras sa slujeasca pt bani multi, fu corupt. Mai e de condamnat atunci dna K? NU E, chiar nu e!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
cosmin
0
Si din oficiu si de la Toader si de la basescu..... Atata lupta pt putere mai rar vezi ....
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017