×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 04:44
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Acest secretar general
Ponta, şedinţă pregătitoare de Guvern

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta a convocat, luni, de la ora 12.30, şedinţă pregătitoare a Executivului, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Victor Ponta a anunţat încă de sâmbătă după-amiază, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, că, la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, va avea o listă clară a actelor normative care nu pot fi întârziate, iar luni va avea loc o şedinţă pregătitoare de Guvern.

"Astăzi (sâmbătă - nr.) am lucrat cu aparatul din subordinea Guvernului și mâine (duminică — n.r.) vom avea o listă clară a acelor acte normative care trebuie adoptate fără întârziere. E vorba aici de fonduri europene, de diverse acte ale Guvernului care nu pot întârziate până se lămurește situația politică în Parlament a Guvernului. Luni vom avea o ședință pregătitoare să vedem exact partea de avizare. Sunt miniștri care și-au delegat atribuțiile unor secretari de stat, sunt alți miniștri care nu și le-au delegat și ei personal vor face partea de avizare. Și tot ce este absolut urgent, repet, absolut urgent, și care nu suferă amânare, voi prezenta premierului (...) în așa fel încât indiferent de situația politică să nu pierdem bani pentru țară, să nu pierdem acțiuni care nu pot să aștepte", a spus Ponta la Palatul Victoria.

Publicat Luni, 19 iunie 2017
1222
 | 0
 | 9
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
gelu
-1
Daca ma clonati securistilor inseamna ca e adevarat ceeace afirm in postarile mele. "Gelu @ Gelu-1 nu e adevarat nimic!"
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Cititor
+9
Uitati-va la cei trei. Si amintiti-va ca, in ordinea importantei, de la dreapta la stanga, cei trei au aruncat Romania in haos, prin refuzul oficial al unuia de a se desprinde de scaun. Drama de prost gust. Bun-rau, PSD a castigat alegerile si e un partid, nu un om, oricat s-ar incerca sa ni se bage asta pe gat. Grindeanu zicea ca motiunea pica si apoi face guvern PSD-ALDE. Hai, ca de la PSD mai trage Ponta cativa frustrati, dar sa mizezi pe ALDE cand Tariceanu a spus clar ce avea de spus e ori prostie, ori orbire politica. Asadar, cei trei vor decapitarea ambelor partide din alianta castigatoare si crearea unei forte politice noi. Nota bene: distanta dintre Grindeanu/Ponta si Macron, caruia i-a iesit figura, dar in cu totul alte conditii si in cu totul alta tara, e ca de la cer la pamant.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
stanga caviar @ Cititor
+1
vorbesti despre Partidul Slugilor lui Dragnea, nu?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Constantin Moldovean
-9
foarte bine face,altfel Romania intra in deriva datorita unui iresponsabil ca dragnea!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
alt roman @ Constantin Moldovean
+1
Se trezi si cel "moldovean"! Caraghiosi mai sunteti...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Ghita Gazolina
+6
Puslamaua se joaca de-a guvernul. Avea dreptate Basescu cand il caracteriza cum il caracteriza. Doar el a tras sforile si l-a uns sef peste PSD la congresul ala de tot rasul, cand derbedeul a iesit presedinte pentru ca era mai tanar decat Gioana si ceilalti.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
gelu
+6
Hotii de Ponta si Grindeanu au ocupat Palatul Victoriei pentru a punea mana pe Fondurile Europene s-a jongla cu ele, adica sa fure prin inginerii financiare in mare graba zeci sau sute de milioane de euro pe care sa le transfere in conturile lor aflate in cine stie ce offshor-uri din lumea larga. Prea e suspecta graba cu care acesti doi teroristi au inceput sa actioneze cu precizie chiar pe aceste fonduri. Grindenau si Ponta neavand nici o pregatire financiara si economica pentru a derula asemenea proiecte mai ales dupa ce i-a dat afara pe toti secretarii de stat care se ocupa de Fondurile Europene la Palatul Victoriei.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Gelu @ gelu
+1
nu e adevarat nimic!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Ralu @ gelu
+1
TREI DOAMNE, SI TOTI TREI....
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017