×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 04:45
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Scandalul de la Ministerul Dezvoltării
Sevil Shhaideh: Să numească urgent

Ministrul demisionar al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, îi cere premierului Sorin Grindeanu să numească urgent secretar general şi secretari generali adjuncţi la minister, după ce i-a demis pe cei care ocupau aceste funcţii, precum şi pe toţi secretarii de stat.

”Pentru deblocarea imediată a situaţiei create la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene prin demiterea, alături de secretarii de stat, şi a secretarului general şi a secretarilor generali adjuncţi, care, conform Legii nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, «asigură stabilitatea funcţionării ministerului, continuitatea conducerii şi realizarea legăturilor funcţionale între structurile ministerului; (...) colaborează cu compartimentele de specialitate din cadrul Secretariatului General al Guvernului, cu secretarii generali din celelalte ministere (...); primesc şi transmit spre avizare ministerelor proiectele de acte normative iniţiate de minister şi asigură avizarea actelor normative primite de la alţi iniţiatori (...); coordonează întregul personal al ministerului», viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene, a solicitat numirea şi emiterea deciziilor privind exercitarea cu caracter temporar a celor trei funcţii publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici, în regim de urgenţă, până astăzi la orele 12.00”, se arată într-un comunicat al ministerului.

În comunicat se mai precizează că această solicitare de urgenţă a venit ca urmare a convocării luni, la ora 12.30, a şedinţei pregătitoare de guvern, la care persoanele abilitate conform legii să participe sunt fie secretarul de stat desemnat, fie secretarul general.

Publicat Luni, 19 iunie 2017
1783
 | 1
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
vanare de vant
+4
Toate masurile luate in cadul PDNL 2 urmau sa fie puse in practica prin ordin de ministru, iar nu prin ordonanta de guvern.Un ordin pe luna.Pana in prezent nu a fost emis nici un ordin ministerial de d-na Shaidehh.Se pare ca acest plan monumental nu ne priveste pe noi, e o chestiune interna de partid.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Gelu
+1
Servil ar trebui sa se ascunda !
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
un roman
+13
Asta n-a facut nimic 6 luni de zile, si acum da ordin ce sa faca altii pina la ora 12! Penibilitate mai mare nu exista!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
alt roman @ un roman
+2
Dar de unde stii tu ce-a facut si ce n-a facut, desteptule?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
lili @ un roman
+7
@ Alt Roman: lumineaza-ne tu si spune-ne ce-a FACUT in 6 luni dna SeRvil Shaideh, Vicepremier avand ca Responsabilitate " Coordonarea interministeriala", exact ce l-a acuzat Dragnea pe Grindeanu era sarcina dnei SeRvil, care doarme in Guvern dar e laudata ptr ca tine banii si-i da dupa ordinele lui Dragnea! Atata FACE dna SeRvil, ca Minsitru in MDRAD!! Rusine!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Poli 21
+6
In ce calitate cere cetateanul servil ceva ?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
lili
+2
A prins glas dna SeRvil?! Timp de 6 luni NU i-am auzit glasciorul, desi a ocupat inalta functie de Vicepremier, unde NU a facut nimic, dupa cum a spus-o Grindeanu! O SeRvila a lui Dragnea, e din 2000 Presedinte al Asociatiei Informaticienilor din Adminsitratia publica si uitati-va cum arata de "informatizata" Administratia publica romaneasca, unde PIXul si Registrul scris de manuta domnesc la anul 2017! De mai multi ani, Banca Mondiala desfasoara un Proiect de modernizare a Administratiei publice in Romania si de fiecare data la fiecare Evaluare spun ei ca sunt intarzieri mari fata de Plan! Sa o lauzi pe Shaideh, pentru ce?! O editat ca toate muierile din jurul penalului Dragnea!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
alt roman @ lili
+2
Lilioco, iar te manca limba? Nu mai posta 10 mesaje otravite, pe nume diferite...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017