×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 04:52
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
”Ca orice alt cetăţean, am avut ocazional şi activităţi...”
Scrisoarea lui Coldea către Comisia de anchetă a alegerilor din 2009

Florian Coldea refuză să se prezinte la Comisia de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009, alegând să trimită luni o scrisoare.

Fostul prim-adjunct al directorului SRI precizează că în cursul zilei de 6 decembrie 2009, cât şi anterior şi ulterior acesteia, a avut, „ocazional”, şi „activităţi cu caracter privat”.

„ Atât în cursul zilei de 6 decembrie 2009, cât şi anterior şi ulterior acesteia, în calitate de prim-adjunct al directorului SRI, am desfăşurat cu precădere activităţi circumscrise apărării (...) De asemenea, în mod firesc, ca orice alt cetăţean, ocazional am avut şi activităţi cu caracter privat – fără nicio legătură cu atribuţiile mele de serviciu sau care să implice calitatea mea profesională”, a scris Coldea.

El a menţionat că aceste activităţi, deşi private, se supun prevederilor din normele şi regulamentele militare aplicabile personalului SRI şi nu au afectat în niciun fel conduita sa profesională sau îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Coldea mai precizează că nu a luat cunoştinţă de niciun fel de date, informaţii, respectiv fapte sau împrejurări referitoare la posibilitatea afectării rezultatului scrutinului electoral sau cu privire la alte aspecte care fac obiectul activităţii Comisiei.

„Vă asigur, cu deplină responsabilitate, că şi în ziua de 6 decembrie 2009, atât în cadrul activităţilor profesionale, cât şi al celor private, am acţionat în spiritul legii şi al regulamentelor militare”, a mai scris Coldea.

Săptămâna trecută, în faţa Comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009, fostul director al SRI, George Maior recunoscut că a fost în seara scrutinului la Gabriel Oprea acasă, la un eveniment privat, dar nu a vrut să spună dacă au fost prezenţi Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi şi Coldea au fost aşteptaţi, marţi, pentru a fi audiaţi de către Comisia de anchetă a alegerilor din 2009.

Scrisoarea lui Coldea:

content-image

content-image

(R.C.)Publicat Luni, 19 iunie 2017
1747
 | 1
 | 14
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
moser
0
am recitit scrisoarea ; sunt doua alternative; ori o lipsa totala de respect pentru cei carora este adresata ori un elev retardat care incearca sa si motiveze absentele dela scoala .
Publicat Miercuri, 21 iunie 2017
+Răspunde
marian bucuresti
+2
nu aratati deloc bine...un control complet al sanatatii poate v-ar fi de folos...oricum,lipsa de curaj si deontologie profesionala v-a degradat civic.sincer!
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
arvinte
+2
S-a vazut ce inseamna ca un presedinte intelectual mediocru - Basescu, sa dea putere unor personaje intelectual mediocre - Coldea si Kovesi. Este exemplificarea zicalei "briciul si maimuta".
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
Ţăranul
+10
Toate ... , ca toate ... , dar cum rămîne cu ,, Servesc Patria '' ... , care patrii ... ?
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
tradatorii nemului roman!
+7
'INFUNDATI-L" PE JAVRA ASTA, TRADATOR DE NEAM, SI BAGATI-L LA MUNCA SILNICA PE VIATA CU POSIBILITATE DE ELIBERARE DUPA 15 ANI PTR. COMPORTAMENT EXEMPLAR. ZILELE DE EXCLUSIE MEDICALA VOR FI ADAUGATE LA PERIOADA! ASA VA VERIFICA ROMANIA DE PE SEAMA ZIZERIEI COMUNISTE, TOV. F.COLDEA, CA SPURCATURILE NEAMULUI VOR FI PEDEPSITI. SPER CA SLEAHTA TRADATOARE DE NEAM: T.BASESCU CU TOATA FAMILIA(INCLUSIV MUMASA DIN GROAPA!), KOVESI, GRINDEANU, PONTA, PODGEA, IALOMITIANU, S.BARBU, VIDEANU, BOC, I.OLTEAN, HOREA, STELU, TRUICA, E.UDREA, CHIARA DE LA TRANSPORTURI PDL P..., BERCEANU, SI MIZERABILII DE SOGORI CE-AU "TUNS-O" NUMAI SA SCAPE DE JUSTRITIE. LA MUNCA SILNICA CU TRADATORII DE NEAM!
Publicat Marţi, 20 iunie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+6
NU MA INTERESEAZA CE SPUNE ACEST FOST BASIST CU 4 STELE OARE V A PUTEA FI DEGRADAT NU STIU CUM SI SA FIE JUDECAT PENTRU INF DE LE DADEA DNA ,DE CAND S A OPRIT ROBINETUL DNA NU MAI MISCA !!!!!!!!!TREBUIE DAT AFARA SI DE LA ACADEMIE ASTA NU E PROFESOR SUNT ALTII MAI CAPABILI !!!!!!!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
valjean
+18
Sunt doua alternative: ori individul e prost de bubuie ori se preface. A doua variabila pare mai realista. E totusi greu credibil ca un adjunct de director SRI poate fi talamb, talamb, incat sa scrie asemenea cretinitati incredibile. Daca e totusi talamb in halul asta vai de SRI si de noi ca tara. A incaput atatia ani pe mana unui incompetent periculos. Daca se preface iar nu e in regula pentru ca inseamna ca stimabilul ne ia de prosti pe fata si face misto de noi toti: parlament, Comisie de ancheta etc. Se pare ca si el si Kovesi si Maior sunt atat de speriati si disperati, incat isi imagineaza ca declarand sus si tare ca au fost la un eveniment privat si ca au respectat regulamentele militare si nu au vazut nimic ilegal, chiar conving pe cineva. Uite asa, ei toti s-au deplasat, cu masinile oficiale, la un eveniment "privat" si ca nici usturoi n-au mancat nici gura nu le pute. Iar noi, trebuie sa-i credem, pe onoarea lor de Pristanda. Adica s-a intalnit smecherul cu prostul. Pentru unii dintre sefii de baza ai SRI tipii dau dovada de o nesimtire crasa. Daca chiar cred ca prostesc pe cineva inseamna ca revenim la punctul a). Oricum o dam rezulta un singur lucru: profesional SRI a fost si se pare ca inca este condus de niste editat. E nevoie de o curatenie zdravana pe acolo. Ce zici Klausica ai cojones sa o faci? Ca vin alegerile de presedinte si o sa vrei din nou la Cotroceni. Atunci fa-o!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
lunetistu @ valjean
+4
Inclin spre prima varianta . Nu -i trebuia cine stie ce inteligenta , consilierii `prietenilor` de linga el face-au toata treaba , el era doar cu epoletul si stelele de pe el si asa toata lumea era multumita , mai putin Tara . Ne confundam din ce in ce mai mult cu perioada anilor `47 - 59 , cind tara era plina de consilieri . la toate nivelurile
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Gusti @ valjean
0
Stelu,c'est toi,maman?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
geo
+19
asta isi bate joc de noi ?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Gelu(de la partid) @ geo
+2
de tine,sigur!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
dle coldea va rugam sa ne mintiti!
+21
Cum poti sa ceri adevarul de la unul ca asta la care minciuna e modul de viata?? pai asta nu-ti spune adevarul decit mîngaiat de o echipa specializata din Korea de Nord sub directa indrumare a frezatului la castron.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Femeia cu mustata @ dle coldea va rugam sa ne mintiti!
+7
Coldea sa nu ne mintiti,ca intru in depresie si ma sinucid!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
anado tauriga
+27
uite, vă scriu ca lu' mama: să moară ghiţă dacă n-a ieşit băsescu, că aşa a vrut muşchii mei Wellington cu sos de piper verde...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017