×
×
Noi
Citite
Recomandate
Data
Miercuri, 18 octombrie 2017, 04:54
EUR (€)
-0.0035 ↘
4.5854 RON
USD ($)
+0.0087 ↗
3.8887 RON
• • •
Încă un deputat PSD îl susține pe Grindeanu

Deputatul PSD de Timiș Radu Adrian Pau a anunțat luni că îl va susține pe Sorin Grindeanu și nu va vota moțiunea de cenzură.

”...Sorin Grindeanu este prietenul meu, Liviu Dragnea este șeful meu", a spus deputatul.

"Miercuri voi face exact ceea ce a decis organizația PSD Timiș: o să-l susțin pe Sorin Grindeanu. Nu voi vota moțiunea bineînțeles", precizat Pau.

El a spus că faptul că nu susține moțiunea de cenzură nu poate fi o condiție de excludere, adăugând că în cazul în care va fi exclus din partid, se va reînscrie.

"Până la urmă, eu cred că în a vota sau a nu vota moțiunea nu există condiție de excludere. Dacă așa va decide conducerea partidului și ne va exclude, vom vedea ce vom face mai departe. Organizația PSD Timiș ne susține, ne vom înscrie înapoi în organizație, o să ne dea afară, noi o să ne înscriem, asta este. Până la urmă, în corp, organizația PSD Timiș, fără câteva persoane singulare, îl susține pe Sorin Grindeanu", a adăugat deputatul PSD.

El a apreciat că "moțiunea cu certitudine nu va trece".

"Fiecare coleg al meu trebuie să-și demonstreze verticalitatea și să spună ce are de spus. Până la urmă, în momentul de față există o dispută de idei și fiecare are dreptul la opțiunea lui", a mai spus deputatul PSD.

Întrebat de ce îl susține pe Sorin Grindeanu, și nu pe Liviu Dragnea, Radu Adrian Pau a spus: "Pentru că Sorin Grindeanu este prietenul meu, Liviu Dragnea este șeful meu".

Paul DumitrescuPublicat Luni, 19 iunie 2017
3654
 | 2
 | 11
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Charlie
+8
Pt. Lilisor si Poli 21. Mai securistilor, ati ajuns in criza...de argumente? Dezmeticiti-va pana nu va "demit" ofiterii de rang inferior care va coordoneaza. Exista limite de bun simt in orice polemica ideologica. Nu poti merge pana-n panzele albe contrar realitatilor care arata ca Ponta e un securist basist care dupa ce a blocat tara trei ani si jumatate vrea acum sa o distruga la ordin. Treziti-va flacai, nu mai e momentul disputelor pe afinitati personale in fata primejdiei grave. Nu pot doi insi bloca o tara singuri, neaparat cu sprijinul serviciilor si al mediei aliniate Nu degeaba Bogdan Chiriac si Pieleanu asuda de dimineata pana seara sa-l apere pe Ponta si mai ales pe Kovesi. Pe fata, fara rusine si teama deconspirarii ca agenti basisti.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Ypse
+9
Domnule Dumitrescu asta este o manipulare ieftina. Se stia ca toti parlamentarii de Timis il sustin pe Grindeana. Exceptie a fost unul singur care a zis ca voteaza motiunea.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Super
+5
Parca se spunea ca Timisul il sustin si acum aflam ca unul este de partea PM, deci cei 15 era unul si acela de azi se declara fan PM. In ritmul acesta ar trebui tinuta sedinta reunita peste 15 zile ca sa-i adune pe cei 15 viteji dornici de aripioare...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Tiaso
+6
Romanii l-au votat pe asta ca sa isi onoreze prietenii inainte de toate.Dar este bine ca asa se mai separa pleava.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Charlie
+6
Grindeanu a creat un cuib de viespi care vor ramane fara trompele otravitoare ce se vor frange si vor cadea la impactul cu unitatea PSD. Idiotenia argumentului cu "prietenia" cade si ea daca ne gandim la regulile aspre ale conspirativitatii si mai ales la obisnuinta multor acoperiti de a invoca "prietenii" cu mafiotii securisti din alte partide. Cu alte cuvinte, tradezi partidul care te-a facut "om"( in acest caz l-a facut om fostul sef al bandei locale) pentru a raspunde cu loialitate individului care executa in clar o tradare marsava. Nu prietenia il mana in lupta pe acest securist de rang inferior.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
lili @ Charlie
+7
Grindeanu a creat un "cuib de viespi", iar Dragnea a creat o colonie uriasa de hoti! Tot PSDul e plin de hoti, incompetenti si mincinosi, toti pe model Dragnea de Telemorman!
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Poli 21 @ Charlie
+4
Ai fost cumva prezent la sedinta in care securistii au fost impartiti in "rang inferior" si " rang superior" , ca pre le zici frumos,nene ?
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Moesia
+2
Inca o soparla. ..Dar, domnule Dragnea, aveti MARE.....MARE GRIJA LA SOPARLA VALCOV! Nu cumva este bagat special atat de aproape de dvs? De ce a bagat el in raport - asa spre gura impostorului grindeanu chestiunea cu rusia? Grija domnule Dragnea! Muncind cu adevarat pt. psd, aducandu-i castiguri pralamentare, Dragnea a avut si are de sufearit. Iata de ce - securistii de la dancu la rares bogdan si de la impostorii grindeanu si ponta la tata socru psd se dau cu fundul de pamant cu dna cu tot ca sa-l inlature pe dragnea.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
S.O.S @ Moesia
+8
Era vorba de aplicarea sactiunilor economice impuse Federatiei Ruse.
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Tiaso @ Moesia
+6
Chestiunea aia cu Rusia din raport este doar o recomandare si nu o obligatie, cum minte Grindeanu. De unde ameteala asta cu Rusia, pentru ca una este politica fatza de Rusia si altele sunt interesele noastre economice, avand in vedere ca embargoul nu este total si definitiv, fapt demonstrat de relatiile economice ale Germaniei si a altor tari UE cu Rusia. Daca se respecta embargoul si mai ai si relatii economice cu rusii, permise de embargo, ce este "de porc"? Asa ar fi fost "de porc" si cand se luau gaze de la rusi ca sa nu iti inghetze coada in timpul iernii. Si cum UE ne obliga ca in curand sa ne exportam gazele, ceea ce va mari pretul lor la noi, la nivel occidental, mi-e ca tot de la rusi o sa mai tragem daca le vor da mai ieftin. Asa ca "una-i una, alta-i alta"...
Publicat Luni, 19 iunie 2017
+Răspunde
Recomandate
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
7 articole/ Actualizat Duminică, 08 octombrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Ilie Şerbănescu

Realist privind lucrurile, actuala formulă de guvernare din România este probabil cea mai profitabilă pentru stăpânul străin al țării.

Ilie ŞerbănescuPublicat Luni, 16 octombrie 2017