Tenis: Monica Niculescu a ratat calificarea în turul doi la Wimbledon

Monica Niculescu, locul 49 WTA, a ratat, marţi, calificarea în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, deşi a beneficiat de trei mingi de meci consecutive în partida cu Mona Barthel (Germania, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 30).

Barthel s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore şi nouă minute.

România mai este reprezentată în proba de simplu de Irina-Camelia Begu, Simona Halep şi Alexandra Cadanţu, în primul tur, în timp ce Sorana Cîrstea, a 22-a favorită, s-a calificat deja în a doua rundă.

Pentru prezenţa la Wimbledon, Monica Niculescu va primi un cec în valoare de aproximativ 27.000 de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.