Teodor Atanasiu, huiduit la şedinţa PNL

Scandal la şedinţa în care liberalii stabilesc sancţiuni pentru membrii condamnaţi de justiţie. Vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a fost huiduit.

În apărarea sa a intervenit Vasile Blaga: „Vă rog să ne respectăm. Am spus că am trecut peste toate şi mergem înainte”.

„Vrem scuze! Vrem scuze!”, a fost răspunsul la intervenţia copreşedintelui PNL.

Nefiind lăsat să îşi susţină discursul, Teodor Atanasiu a renunţat la a se mai adresa colegilor săi: „Vă mulţumesc pentru primire”.

El s-a îndreptat spre locul său de la prezidiu, unde a dat mâna cu Cătălin Predoiu.

Presa a difuzat o înregistrare, în urmă cu aproape două săptămâni, cu Teodor Atanasiu în care acesta vorbea într-o ședință a vechiului PNL despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea.

Totodată, Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ”o să dispară rând pe rând”, pentru că nu ar mai fi nevoie de ei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.