Top 5 seriale de văzut vara aceasta

Se anunță un sezon estival plin de surprize, cel puțin în ceea ce privește lumea cinematografică. De la mult așteptatul sezon 7 din „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor“ și până la sezonul 5 din „House of Cards/ Jocurile Puterii“, avem ce vedea în serile relaxante de vară ce urmează.

  • Orange is the New Black, sezonul 5 – 9 iunie. Noul sezon din acest serial a trecut de faza incipientă în care scenaristul Piper Kerman povestea experiențele proprii din închisoare. Asta nu înseamnă că nu va reflecta în continuare realitatea, având în vedere că în sezonul anterior personajul Pussey Washington, interpretat de Samira Wiley, moare în mâinile unui ofițer. Acțiunea începe la 3 zile după acest incident și personajul Litchfield se va revolta împotriva conducerii închisorii.
  • Suits, sezonul 7 – 12 iulie. Cel mai apreciat serial despre dramele unor corporatiste se întoarce vara aceasta. Iubita Prințului Harry, actrița Meghan Markle, joacă alături de Gabriel Macht și Patrick J. Adams, iar producătorii promit că veți sta cu sufletul la gură pe tot parcursul episoadelor.
  • The Sinner/ Păcătoasa – 2 august. Jessica Biel va juca rolul principal în această nouă producție marca USA Network. Conform US Magazine, este pentru prima dată când actrița joacă un astfel de rol dramatic, însă producătorii serialului susțin că va fi un real succes.
  • House of Cards/ Culisele Puterii – 16 iulie. Serialul relatează povestea unor politicieni însetați de putere, care recurg la orice metodă, fie ea și obscură, pentru a obține ce vor. Oare personajele principale, Frank și Claire Underwood, îi vor surprinde și de această dată pe cinefili?
  • Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor, sezonul 7 – 16 iulie. Cei de la HBO au dezamăgit milioane de fani în momentul în care au declarat că noul sezon va apărea în iulie, și nu în aprilie, așa cum se anunțase inițial. Lupta pentru Tronul de Fier va continua în Westeros și rămâne de văzut cine va fi noul rege al celor șapte regate.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.