Top smartphone-uri chinezești sub 900 de lei

Cei mai mulți dintre noi ne dorim să beneficiem de tehnologia actuală, însă fără să punem la bătaie economiile de-o viață. Cum majoritatea telefoanelor mobile lansate recent pe piață au prețuri exorbitante, cei de la gadget.ro s-au gândit să realizeze un top al smartphone-urilor chinezești care costă sub 900 de lei.

 Xiaomi Redmi Note 4. Versiunea globală are 3 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, include Google Play și oferă posibilitatea de a realiza update-uri OTA. Display-ul este de 5,5 inci, cu o rezoluție 1920 x 1080 de pixeli și o baterie de 4.100 mAh. Smartphone-ul costă în jur de 845 de lei, iar la același preț puteți achiziționa și modelul Xiaomi Redmi Pro, ce dispune de cameră duală, dar cu o memorie internă de doar 32 de GB.

 Elephone S7. Telefonul este o copie a modelului Galaxy S8, a celor de la Samsung. Compania chineză a satisfăcut gusturile oricărui cumpărător, modelul având un hardware bun, un software optimizat și o gamă de culori variată: negru, auriu, albastru și verde. Smartphone-ul are un display IPS de 5,5 inci, Android 6.0 Marshmallow, cameră foto de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli ce filmează la calitate 1080p. Bateria este de 300 mAh. Acest model costă aproximativ 805 de lei.

 Lenovo ZUK Z2. Smartphone-ul este disponibil la prețul de 825 de lei și este, conform gadget.ro, cel mai bun telefon din acest top. Utilizează un procesor din 2016 și are o formă compactă. Varianta chineză are update pentru Android 7.0 Nougat și este cea mai bună alegere din punctul de vedere al hardware-ului.

 Vernee Apollo Lite (foto sus). Modelul este unul dintre cele mai reușite din portofoliul companiei Vernee și are un hardware care rulează fără probleme și cele mai pretențioase jocuri și aplicații din Google Play. Telefonul utilizează Android 6.0 Marshmallow, iar în viitor va fi disponibil și un update la Nougat 7.0. Are un display de 5,5 inci, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, protejat cu o sticlă curbată. Camera foto de pe spate are 16 megapixeli, iar cea frontală, 5. Dispune de o baterie de 3.180 mAh de 9,2 mm grosime. Vernee Apollo Lite costă în jur de 780 de lei.

 LeEco Le 2. Este un smartphone care aduce mai mult suport pe partea de update-uri software și costă 720 de lei. Acest model are procesor Snapdragon și este comercializat în India și Statele Unite ale Americii. Este bine construit, echilibrat și destul de arătos. Are un ecran IPS de 5,5 inci, cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Dispune de o memorie de 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare. Are o cameră principală de 16 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Rulează cu Android 6.0 Marshmallow și are o baterie de 3.500 mAh și 8,45 mm grosime.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.