Tot ce trebuie să ştii despre Lego Lord of the Rings

Seria Lego Lord of the Rings a fost una dintre cele mai apreciate ale producătorului danez. Lego Lord of the Rings urmăreşte povestea din celebra trilogie şi a atins atât fanii filmului, cât şi pe cei Lego.

Datorită succesului de care a avut parte, danezii au decis să lanseze şi jocul Lego Lord of the Rings, în noiembrie 2012. Imediat, şi-a câştigat o mulţime de fani. Jocul este disponibil pe aproape toate consolele video, dar şi pe Android şi iOS. Bineînţeles, variantele pentru telefoane mobile sunt mai simplificate, însă nu se abat foare mult de la povestea centrală.

Gameplay-ul

Lego Lord of the Rings păstrează atmosfera şi linia din celebra trilogie. Pe tot parcursul jocului, jucătorii pot colecţiona numeroase obiecte magice, săbii, arcuri, armuri şi alte astfel de arme întâlnite în film. Acestea intră în inventarul caracterului pe care l-aţi ales şi vă sunt de ajutor pe parcursul jocului. Fiecare personaj are propriul inventar şi există mai multe caractere cu abilităţi exclusive. Sau unele abilităţi sunt disponibile doar pentru anumite caractere. Există, de asemenea, un inventar comun de arme şi obiecte, la care au acces toate personajele. Există cel puţin 80 de caractere din care puteţi să alegeţi.

Lego Lord of the Rings are 18 niveluri, la care se adaugă unul ca bonus pentru finalizarea jocului. De asemenea, după ce jocul a fost 100% terminat, se deschide şi un final ascuns. Inamicii pot fi atacaţi fie prin lupta corp la corp, fie utilizându-se arme. Una dintre părţile interesante este că s-a adăugat foarte mult amuzament la foarte multe scene, astfel că Lego Lord of the Rings este un excelent instrument de relaxare.

Lego Lord of the Rings are şi varianta „Free roam”, în care jucătorul este liber să hoinărească prin lumea jocului. Jucătorul poate controla două caractere, ce pot fi schimbate între ele. De asemenea, există şi opţiunea Fast Travel, în care jucătorul îşi poate transporta caracterul în orice locaţie doreşte. În timp ce hoinăreşte prin lumea Lego Lord of the Rings, jucătorul poate debloca şi cumpăra caractere. Pentru alte caractere, va fi însă nevoit să completeze puzzle-uri.

Jocul video Lego Lord of the Rings se combină excelent cu personajele din trilogie, pe care le puteţi găsi la Noriel.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.