×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 3 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 21 august 2017, 15:12
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5881 RON
USD ($)
+0.0013 ↗
3.9079 RON
• • •
Compromișii, între ei
"Trădătorul" Robert Turcescu sare la gâtul lui Băsescu

Amendamentele depuse de Traian Băsescu la legea grațierii au creat dihonie în PMP. Robert Turcescu, parlamentar PMP și un vechi și fidel aliat al lui Băsescu, se dezice de fostul președinte, iar în replică o altă aliată a lui Băsescu îl numește pe fostul ziarist "trădător".

Turcescu citează pe Facebook o declarație a lui Traian Băsescu din decembrie 2016: "Am obligația ca în numele democrației , împreună cu toate resursele politice ale micuțului PMP, să asigur o opoziție fermă, fără compromisuri, fără jumătăți de măsură. Asta este democrația. Până la urmă, acesta pare să fi fost destinul meu în politică: opoziția fără compromisuri la PSD", continuând astfel: "În ceea ce mă privește, când am devenit deputat PMP așa am înțeles să-mi asum mandatul pentru următorii patru ani: am fost, sint și voi rămâne un opozant ferm al politicilor pesediste. Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil și va duce la disoluția Partidului Mișcarea Populară. PMP este un proiect viabil, necesar democrației românești, dar numai în condițiile în care declarația președintelui Băsescu din decembrie 2016 va rămâne în permanență actualitate. Asta este democrația, adevărata democrație: sistemul în care, adeseori, e mult mai necesară o bună Opoziție, fără compromisuri, fără jumătăți de măsură!".

Postarea lui Turcescu nu a fost pe placul Magdei Bistriceanu, o aliată fidelă a lui Traian Băsescu, care l-a taxat pe Facebook pe fostul ziarist. "Observ că un fost jurnalist, ieșit pe ușa din dos din presă, ajuns în Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Băsescu, a ajuns să-i pună condiții și "să-l tragă de urechi" pe fostul președinte! Trist este să vezi cum trădătorii se pliază în funcție de interese! Apreciez oamenii corecți și-mi pare rău că am susținut și am făcut campanie unui astfel de personaj, care ulterior și-a arătat adevăratul caracter!", a replicat Bistriceanu pe rețeaua de socializare.

Ulterior, Eugen Tomac a intervenit și el în scandalul amendamentelor, spunând că acestea nu au fost discutate în formațiune şi dacă ele vor fi depuse nu vor fi considerate ca fiind ale PMP, ci ale lui Băsescu.

Vezi și Băsescu, amendamente la Legea graţierii

Ioana RaduPublicat Joi, 20 aprilie 2017
7034
 | 4
 | 21
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Omida
+1
Doua hahalere care mai sunt si in parlament . Si unde mai pui ca matrafoxatu l-a mai si umplut de bani pe cocalar ! A tunat si i-a adunat , jalnici !
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+6
CE POTI SA I CERI TRADATORULUI ACOPERIT SAU DESCOPERIT EDITAT TURCESCU SAU TOMAC UN ZERO BARAT !!!!!!!ARE BASE MATRAFOX UN DAR DE A SE INCONJURA DE TRADATORI DE MAMA FOCULUI !!!!!! TURCESCU STIE MULTE SI V A SPUNE ACUM MULTE SUNT CURIOS DACA IL PRIMESTE UN PARTID DAR NU CRED CA POATE PRIMII UN ASEMENEA EDITAT ORICUM PMP E POVESTE DEJA !!!!!!! BASE MATRAFOX SA NU UITI NICIODATA CE TI A FACUT OPREA IZMANA !!!!!!!!
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
sarpele
+12
Mai baieti, vreti sa-mi distrugeti famiglia?
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
+13
Intarite-i drace ca sa spuna tot, sa se manince intre ei, sa scapam de ei!
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Ţăranul
+18
Canibalism politic ...... , se devorează între ei ..... ! Nimic să nu mai rămînă din specimenele ăstea ...... !
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA @ Ţăranul
+10
Trebuie astupat cu var mormantul acestor specimene, precum in ciuma lui Caragea , sa nu mai razbeasca niciodata la suprafata urme de basism si lichelism . Doamne ajuta.!! Stelu
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
van gogu @ Ţăranul
+6
@JE SUIS RARINCA Stelule, subscriu, dar ramane un vis...
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
ABC @ Ţăranul
+7
II LEAGA DOAR BANUL SI INTERESUL, RESTUL E IPOCRIZIE
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
hi
-5
nu e nevoie de opozitie de la PMP, calea pesedeilor este cam aceeasi cu a regimului jucatorului, insa cu metode upgradate si extinse: au nevoie sa creeze un fel de elita, de fapt ceva care sa tina loc de elita, la o scara mai mare decat cei cativa care l-au sustinut pe jucator, ceva care cel putin sa sustina si sa justifice propaganda, si in spatele careia sa se ascunda cei din politica cu pregatire controversata si/sau doctorate cu probleme, care iau decizii si au acces la fonduri(softul de verificat a fost abandonat cel putin deocamdata). "Stimularea" unor categorii este pentru a avea sustinere si pentru justificarea regimului, declaratiile nu sunt acelasi lucru cu intentiile, interesele politicienilor sunt sa castige mai multa putere , iar specific, financiare , sa isi asigure , daca se poate cel putin pana la pensie, viitorul privilegiat, deci un trai fara griji, la standarde de lux pentru ei si familiile lor.
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Gmbplay
+16
Superb,puneti-i in aceeași celula!
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Elefantul mov @ Gmbplay
+3
...nțu !..că se înmulțesc !
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
o bila neagra in loc de cap
+13
nu-s un basist, nici un fan al turcilor, dar toata cariera tenebroasa a acestui individ albit si cu cearcane la ochi degeaba, de tanar, este o rusine precum si cea ce ii sugereaza numele Turcescu, caci pana la urma turcii au o noblete, o onoare, o consecventa si un crez si demnitate pe care nu le gasesti la acest parlit de securist, facut nousecurist din frageda pruncie, cand toti credeam ca securitatea a murit
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
??????
0
Considerați că referendumul din Turcia ,organizat de președintele Erdogan, contribuie și la "entuziasmul" domnului Robert Turcescu ?
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Krixus
+23
Vai ce gugustiuc mai e si d-l Turcescu acesta! Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil ? Pai mai neneaca, politica ESTE arta compromisului si cine gaseste compromisul inacceptabil sa-si caute o afacere cu capre si struti! Te miri, zau, cum bietul, exploatatul, spoliatul pamant romanesc mai puate suporta atatia "dastepti" care intuneca pana si soarele! Ptiu nu va fie cu deochi......
Publicat Joi, 20 aprilie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ilie Şerbănescu

Mai mulți „internaționaliști“ de seamă ai României postdecembriste, în frunte cu cei eterni de la BNR, cu contribuții majore la transformarea României într-o colonie.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 19 ore şi 5 minute