Traian Băsescu, despre Elena Udrea: Un om care mi-a fost atât de loial…

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri, la ieșirea din sediul PMP, că el crede în continuare în Elena Udrea.

„Cred în omul acesta indiferent de cât de supărați sunt toți pe mine că încă nu abandonez. Nu pot să abandonez ideea că un om care mi-a fost atât de loial, peste noapte, devine un om indezirabil. A fost partenerul meu politic, unul dintre singurii, sau printre ultimii dintre foștii lideri ai PDL. Eu o știu, se va bate să își dovedească nevinovăția. Singurul moment în care aș putea să îmi schimb poziția este dacă judecătorii vor spune altfel când se va termina procesul”, a declarat Traian Băsescu. „Justiția este corectă și nu eu voi discuta justiția care am susținut-o în independența ei și în a face ceea ce trebuie pentru a consolida statul de drept”, a mai spus pe de altă parte fostul șef al statului.

Traian Băsescu a mai precizat că doar decizia unei instanțe în cadrul unui proces l-ar face să se răzgândească în cazul lui Udrea.

„Elena Udrea, în instanță, atunci când procesul se va derula, va fi capabilă să își dovedească nevinovăția, a arătat însă Băsescu. „Se va bate să își dovedească nevinovăția”, a mai spus acesta.

Traian Băsescu a mers, miercuri, la sediul PMP, unde şi-a luat în primire biroul care i-a fost amenajat din decembrie. Fostul preşedinte a fost aşteptat la sediul PMP de secretarul general al partidului, Dorel Onaca. La întâlnire a luat parte şi preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.