Traian Băsescu se întâlneşte luni cu şefii misiunilor diplomatice

Preşedintele Traian Băsescu are programată, luni, întâlnirea anuală cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti, informează Preşedinţia.

Întâlnirea Anuală cu Şefii Misiunilor Diplomatice acreditaţi în România este programată pentru ora 11.00 la Palatul Cotroceni.

Întâlnirea din acest an se desfăşoară în contextul în care cinci români au fost implicaţi în criza ostaticilor din Algeria, patru dintre ei fiind salvaţi, în timp ce al cincilea, un bărbat de 36 de ani, din Prahova, a fost ucis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.