Traian Băsescu zice că ştie unde ar ajunge funcția de prim-ministru după alegeri

Liderul PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” că PMP nu ia în calcul nicio variantă de intrare la guvernare fără a avea funcția de prim-ministru, conform b1TV.

Întrebat de unde vine acest refuz al liderei PNL, fostul șef al statului a răspuns: ”Vine din prostie. Este realitatea pură. Cum poți să gândești să excluzi un partid de dreapta, când știi că ai avut aceeași poziție la locale și ai împins PMP în orice alte alianțe, tu pierzând din cauza asta?”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.