Trecutul îi ajunge: Ce zicea Turcan despre Adina Vălean și Klaus Iohannis?

Noua propunere de comisar european Adina Vălean (PNL) a fost criticată dur în trecut, la pachet cu Klaus Iohannis, de către actualul vicepremier PNL Raluca Turcan.

Imagini postate de deputatul PSD Liviu Pleșoianu pe Facebook arată cum Turcan spunea că Adina Vălean „a fost cel mai mare avocat al exploatării de la Roșia Montană”.

„Suuupeeer! Sunt foarte fericit că a doua variantă de comisar european a premierului Orban e doamna Adina Vălean! Ia uite ce lucruri frumoase spunea în 2014 vicepremierul Turcan despre Vălean (și despre PNL… și despre Iohannis):

Raluca TURCAN, 2014: „PNL ni-l vântură peste tot pe Klaus IOHANNIS. Pe banner-e, pe afișe, pe toți pereții, pe toate gardurile! Dar în spatele lui Iohannis se ascunde Adina VĂLEAN! Adina VĂLEAN a fost cel mai mare avocat al exploatării de la Roșia Montană! Ea a fost avocatul Gold Corporation, a făcut LOBBY direct în Parlamentul European pentru ca în România să se folosească CIANURI!”, este mesajul postat de Pleșoianu, alături de imaginile de mai jos.

Raluca Turcan despre Adina Vălean

Suuupeeer! Sunt foarte fericit că a doua variantă de comisar european a premierului Orban e doamna Adina Vălean! Ia uite ce lucruri frumoase spunea în 2014 vicepremierul Turcan despre Vălean (și despre PNL… și despre Iohannis):Raluca TURCAN, 2014: "PNL ni-l vântură peste tot pe Klaus IOHANNIS. Pe banner-e, pe afișe, pe toți pereții, pe toate gardurile! Dar în spatele lui Iohannis se ascunde Adina VĂLEAN! Adina VĂLEAN a fost cel mai mare avocat al exploatării de la Roșia Montană! Ea a fost avocatul Gold Corporation, a făcut LOBBY direct în Parlamentul European pentru ca în România să se folosească CIANURI!"

Publicată de Liviu Plesoianu pe Miercuri, 6 noiembrie 2019

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioana Radu 8577 Articole
Author

15 Comentarii

 1. rromanul are memoria scurta… si oricum, politicienii astia fara principii, care azi se-njura maine se cununa, ii reprezinta pe multi.

 2. Asta da atitudine de martoage si marlani! Are dreptate plesoianu!

 3. -Asa da, asa mai zic si eu lovitura pt. motoarele de intoxicare: A. Valean Gold in locul lui Siegfried Berlin Muresean !

 4. Probabil de la operatiile estetice a capatat si deviatii in gandirea pentru binele romanilor.Prea multe operatii tulbura mintile si strica prestatia dupa cum se vede.Chiar nu pricepe ca nu poti fi la guvernare cu privirea de gazela inamorata ?

 5. Kill-Bill este obisnuita sa pupe dosuri, indiferent al cui e, al lui Stolo, Petrov, Udrea, joianis sau sica-mandolina! Important e sa avem un dos la dispozitie! Greatza!!!!!!!!!!!!!!! Asa arata caracteul acestor „politicieni” cara ne conduc!

 6. Ticalosii astia nu au nici un pic de bun-simt, nici un pic de rusine! Te sfideaza in fata cu ipocrizia lor!

 7. Si credeti ca le pasa cu publicarea celor spuse ieri? Nici cat negru sub unghii! Au obrazul atit de gros, sunt atit de nesimtiti ca ii doare-n fund ce spune lumea! Si unii romani sunt atit de prosti ca mai si voteaza aceste jeguri lipsite de caracter! Aata-i noii „liberali” ai Bratienilor!

 8. Tocmai de aceea avem nevoie de oameni noi in politică. Si daca se poate, fara probleme penale. Deocamdata doar USR a venit cu o astfel de oferta.

 9. Eu nu cred ca deviatiile Ralukai se trag de la operatiile „estetice” pe care si le-a facut, oricum i-au iesit „ca dracu’ „!! Toate chestiile i se trag de la excesele pe care le-a facut pentru „ascensiunea in cariera politica”, asa cum ne spunea mai deunazi, chiar „seful” ei,(actualul Emil Boc), don’ Sica-Mandolina!! C’asa e el, mai gures, atunci cand se „excita” cu o palinca!!!

 10. Turcanca Moscovita, paparuda lui Petrov turnatorul, iubitoare de kill bill udrea penala, pe cât de proastă, pe atât de ingamfata.

 11. MIZERIA IOHANNISTA. Esta de mirare ca inca acest ins, Io-hann-is, se considera DATOR lui Antonescu si Adinei Valean sa o numeasca INCA ODATA in functii importante la Brusseles !Acest ANTI-ROMAN si ANTI-NORMAL imbogateste (ca nu-i din buzunarul lui!) cuplul Antonescu – Adina Valean! Cata mizerie, antiromanism si hotie laolalta! Si unii mai vor sa-i mai dea inca cinci ani de vacanta pe banii romanilor! NU-L VOTATI PE ACEST INDIVID!

 12. Oamenii noi sunt hotii de Barna, frantuzoaica Clodette cu furtul de la Bechtel sau Chichirau?

 13. Cine-i sus pe treaba sau jos tot pe treaba. In rest arata amandoi ca 2 porumbei in calduri.

 14. Tzurcana si cei ca ea au vorbit si vorbesc in continuare doar ceea ce li se indica. Nu o consider deloc vinovata cata vreme executa (militareste) ordinele.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.