Trei incendii în același timp

Trei incendii au izbucnit, sâmbătă, concomitent, în municipiul Botoşani, şase echipaje ale ISU intervenind pentru stingerea acestora.

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, plutonier adjutant Dorina Lupu, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că cele trei incendii au izbucnit la trei transformatoare electrice din zone diferite.

Nu s-au înregistrat victime, însă o maşină parcată în zona unuia dintre incendii a luat foc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Nicoleta Federciuc, a declarat, la rândul să, pentru agenția citată, că unul dintre incendii a izbucnit în apropierea sediului Poliţiei Rutiere.

”Este vorba de un transformator din apropierea sediului Poliţiei Rutiere Botoşani, care a făcut un scurtcircuit, cel mai probabil, acest lucru urmând să fie stabilit de pompieri. Nu sunt victime. De acolo a luat foc şi taxiul după ce au sărit nişte scântei pe el. De acolo a izbucnit şi la o conductă de gaz şi au foc luat mai multe transformatoare”, a spus Federciuc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.