Trei terase din staţiunea Mamaia, suspendate temporar de ANPC

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) ce fac parte din Comandamentul Litoral au suspendat activitatea a trei terase-restaurant din staţiunea Mamaia, ca urmare a identificării mai multor deficienţe, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

Potrivit sursei citate, în cadrul acţiunilor de verificare întreprinse sâmbătă în staţiunea Mamaia, a fost dispusă oprirea temporară a activităţii teraselor-restaurant Hora, Cleopatra şi a restaurantului La Steaguri, până la remedierea deficienţelor constatate.

„În urma verificărilor au fost descoperite alimente fără elemente de identificare şi caracterizare, fără data durabilităţii minimale sau de consum şi fără a se putea stabili modul de păstrare/depozitare recomandat sau datele de identificare ale acestuia. De asemenea, au fost descoperite minusuri de până la 10% din cantitatea indicată pe porţie, lipsa indicaţiilor privind cantităţile nete/porţie din meniu, alimente depozitate la temperatura mediului ambiant de peste 30 grade C şi terase-restaurant fără autorizaţie de funcţionare valabilă”, precizează ANPC.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.