Trenuri anulate din cauza vremii

UPDATE 11.00 CFR Călători a anulat 23 de garnituri de tren cu rute spre Galaţi, Constanţa şi Bucureşti, iar pe regionala Galaţi, două trenuri sunt oprite între staţii, unul din cauza ruperii liniei de contact, iar celălalt pentru curăţarea macazurilor.

Pe raza regionalei Galaţi, circulaţia feroviară se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii şi a viscolului, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR.

Trenul Regio 7373 a fost oprit între Traian Sat şi Lacu Sărat, urmând să fie tractat cu locomotivă Diesel, din cauza ruperii liniei de contact.

De asemenea, trenul Interregio 1771 a fost oprit în staţia Făurei, pentru curăţarea macazurilor.

Trenurile Interregio 1732 şi Regio 7002, care au fost de asemenea oprite pe trasee, din cauza vremii, şi-au reluat circulaţia, a precizat sursa citată.

CFR Călători a anunțat anterior că nouă trenuri care circulă în judeţele avertizate cu coduri roşu şi portocaliu au fost anulate, luni, iar circulaţia altor trenuri poate fi modificată, în special pe rutele Făurei – Galaţi, Galaţi – Constanţa şi Ploieşti – Urziceni.

„În judeţele aflate sub avertizări de cod portocaliu şi cod roşu – Prahova, Ialomiţa, Constanţa, şi respectiv Vrancea, Brăila şi Buzău – există posibilitatea modificării circulaţiei sau anulării unor trenuri, în special pe secţiile feroviare Făurei – Galaţi, Galaţi – Constanţa şi Ploieşti – Urziceni. În acest moment, şapte trenuri Regio şi două trenuri InterRegio au fost anulate pe aceste secţii”, preciza CFR Călători luni dimineață.

Pasagerii care nu mai doresc să continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare, conform sursei citate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.