Trucuri pentru a slăbi rapid și sănătos

Oamenii vor să slăbească și să fie în condiție fizică bună. Dar la pierderea în greutate contribuie mai mulți factori, cum ar fi vârsta, genele și modul de viață. În funcție de aceștia, poți slăbi mai greu sau mai ușor. În primul rând, trebuie să renunțăm la grăsimi. În afară de faptul că sunt dăunătoare sănătății, acestea ne împiedică să ne împlinim țelul, acela de a pierde câteva kilograme în plus. Ele pot fi și o amenințare nu numai pentru siluetă, ci și pentru inimă. Astfel că toți cei care suferă de diabet, hipertensiune și boli ale inimii ar trebui să le evite. Grăsimile din alimentație trebuie înlocuite cu fructe, legume, piept de pui fără pieliță, pește, albușuri și produse din soia, precum și produse lactate fără grăsimi.

De asemenea, medicii nutriționiști recomandă proteinele, pe care le putem lua dintr-o friptură fără grăsime, în proporție de 95%.

Să facem sport

Pentru pierderea în greutate este foarte important să ardem cu 500 de calorii mai mult decât mâncăm în fiecare zi. Nutriționiștii spun: combinația de mai puțină mâncare și mai mult sport este vitală pentru pierderea în greutate cât mai rapid. De exemplu, poți acumula între 1.050-1.200 calorii pe zi și să faci sport o oră. Este foarte adevărat că acestea variază în funcție de greutatea fiecăruia. Esențial este însă consultul unui medic nutriționist, pentru a stabili cu exactitate acest raport. De asemenea, specialiștii recomandă diminuarea cantității de sare și a amidonului de porumb. Astfel, vom evita retenția apei.

Să fim constanți

Practicarea sportului în mod regulat și o dietă potrivită sunt cheia către pierderea kilogramelor în plus, cât mai rapid.

O dietă adecvată și rutina pentru a face sport vor provoca pierderea a 3-5 kilograme în primele zece zile. Apoi, dacă menținem același ritm, vom slăbi în continuare, dar nu la fel de repede.

Un astfel de stil de viață va însemna nu numai pierderea nedoritelor kilograme, dar și o stare bună, vigoare și optimism. Pentru asta, este nevoie însă de disciplină și dedicare. Dacă nu le avem, nu vom reuși să ducem la bun sfârșit ceea ce ne-am propus.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.