×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 14 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 19 august 2017, 08:37
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Violențele din Virginia
Trump, găsit vinovat

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a pus la zid duminică dimineaţă pe preşedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum şi pentru violenţele generate de militanţii de extremă-dreaptă şi de grupurile antifasciste pe străzile din localitatea din Virginia, conform The Independent.

Signer s-a declarat dezamăgit că militanţii pentru supremaţia albilor au ajuns pe străzile din Charlottesville şi a susţinut că o parte din vinovăţie îi revine lui Donald Trump, care a inflamat tensiunile rasiale în timpul cursei pentru Casa Albă.

”Nu voi evita să spun clar ceea ce cred. Arunc vina chiar la pragul Casei Albe şi pe oamenii din jurul preşedintelui Trump pentru multe lucruri pe care le vedeţi astăzi în America”, a spus edilul.

Preşedintele Trump a condamnat anterior violenţele din Virginia: ”Urmărim îndeaproape evenimentele îngrozitoare din Charlottesville, Virginia. Condamnăm în termeni duri acestă manifestare îngrozitoare de ură şi violenţă. Se întâmplă de prea mult timp în ţara noastră. Nu este vorba de Donald Trump, nu este vorba de Barack Obama. Se întâmplă de mult, mult timp, peste tot în America. Ceea ce este vital acum este o rapidă restaurare a legii şi ordinii pentru protejarea vieţilor nevinovate. Niciun cetăţean nu ar trebui să se teamă pentru siguranţa şi securitatea sa în societatea noastră. Niciunui copil nu trebuie să îi fie teamă să iasă afară şi să se joace sau să fie cu părinţii lor şi să se simtă bine. Ura şi divizarea trebuie să înceteze şi trebuie să înceteze chiar acum!”

”Trebuie să fim toţi uniţi şi să condamnăm tot ceea ce reprezintă ura. Nu este loc pentru violenţă în SUA. Haideţi să fim uniţi”, a mai scris pe Twitter Trump.

Publicat Duminică, 13 august 2017
1663
 | 0
 | 12
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Andrei
+1
Politica "corecta" e de vina ca in loc sa faca pace sociala punind egalitate in drepturi intre oameni, a schimbat o nedreptate cu alta. Inainte albii erau mai egali decit negrii iar acum negrii sunt mai egali decit albii. Au inlocuit o prostie cu alta. Inainte rau nemultumiti negrii iar acum sunt nemultumiti albii. Parca ar fi avut conducatori din Teleorman asa de prost e gindita politica "corecta".
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Amy
+2
@ Citadin...astia au fost candidatii...Killary si Trump...nu cred ca Killary era mai Trump este ce este...sper sa nu faca nefacute, e impulsiv ..aproape tot timpul face bluff....sper.
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
scott
-1
Trump ar trebui sa il demita pe bou
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Ileana,Suceava @ scott
+1
"Boul" are dreptate. Ai urmarit cat de cat campania lui Trump?
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Conu Leonida fata cu rectiunea @ scott
+8
Domnule Scott, ca primarul este ceea ce afirmi dumneata nu poate fi indoiala, el este membru al partidului democrat. Din pacate Trump nu il pote demite deoarece primarii sunt organe alese. mai este unul, tot ca asta, primar al Londrei...
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea @ scott
+11
Pentru Ileana, Suceava: nu degeaba imnul Romaniei este :" Desteapta-te romane..." ti se potriveste de minune.Pai Trump in campania electorala a fost impotriva ILEGALILOR de orice culoare a pielii ar fi ei si nu a fiecarui negru sau galben sau ciocolatiu....ILEGALILOR, care datorita lui Obama si acestui " bou " si altii ca ei sunt milioane in SUA..... este o mica diferenta ! Dar pentru ca nu a cistigat Clintoneasa acum il ataca din toate partile. Ca Obama a adus la Casa Alba un fel de Ku Klux Klan format din NEGROTEI asta nu vede nimeni !
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Sa semnam "ca primaru'" !
+13
Bun, am inteles ca Trump este rasist si ca ruşii au adus pe galere sclavi din Siberia in America, da' poate ne dati si noua, domnu' primar, niste exemple de "inflamare" a tensiunilor rasiale de catre Trump, in timpul campaniei electorale !
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Crocodilul
-8
Educatia lui Strumphi este precara. 80% din americani il ignora. Politica si securismul sunt cancerul omenirii. Gainarii extremistii ne fac viata mizerabila.
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Revista satirica Krakadil @ Crocodilul
+11
Un crocodil din Nil zicea ...
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea @ Crocodilul
+6
Crocodilule, cred ca ai facut baie in Nil si un Croco ti-a mincat outele ca vorbesti pe nas ineptii.....
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Amy
+10
V A X ! Au orchestrat democratii circu' asta de care nu e straina nici Killary. Ce jartele prabusite!
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Citadin @ Amy
+5
Dc il consideri pe mitocanul de tramp ceva mai bun? E tot un badi mindless, deci gunoi ambalat cu sforicele de maini si labe. Nus ce caracter aveau alti prezidei USA, dar asta e zero barat, nici om nu mai e, nici nu merita sa fie prezidel, ata de jigodit si mic in suflet este!- e ceva sub specia gorilelor pe care nu le poate suferi si le ataca in campania electorala: gipsi, mexicani... el e dedesupt acum
Publicat Duminică, 13 august 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017