×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 21 august 2017, 15:15
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5881 RON
USD ($)
+0.0013 ↗
3.9079 RON
• • •
Un "compliment" de la liderul american, aflat la Bruxelles
Trump: "Germanii sunt răi, foarte răi"

Președintele american Donald Trump a criticat Germania și vânzările sale de mașini către SUA în cursul unei întâlniri joi cu liderii UE, relatează Der Spiegel, citat de AFP.

"Germanii sunt răi, foarte răi", a afirmat Trump în cadrul întâlnirii sale cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu alți responsabili ai UE la Bruxelles, conform publicației.

"Priviți milioanele de mașini pe care le vând în SUA. Oribil. Vom opri asta", a spus liderul de la Casa Albă, potrivit "participanților la întâlnire".

Jean-Claude Juncker a intervenit, conform aceleiași surse, pentru a apăra Germania, asigurând că toți beneficiază de relațiile de liber-schimb.

În luna martie a acestui an, după o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, Donald Trump a acuzat Germania că "datorează sume mari de bani Alianţei Nord-Atlantice şi Statelor Unite".

Joi, la summit-ul NATO de la Bruxelles, Trump le-a cerut din nou membrilor NATO să crească cheltuielile pentru apărare, acuzând că state din blocul militar nu plătesc atât cât ar trebui. Liderul american nu a oferit însă și asigurările sperate privind angajamentul american în apărarea Europei.

"Membrii NATO trebuie în sfârșit să își plătească partea și să-și îndeplinească obligațiile financiare. Este nedrept față de contribuabilii americani", a spus președintele SUA.

Trump şi Merkel urmează să se întâlnească vineri, la summitul G7 de la Taormina, în Italia.

Ioana RaduPublicat Vineri, 26 mai 2017
14842
 | 12
 | 59
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
un dac
+4
Sunt cei care au dat cel mai mare criminal al lunii moderne si l-au sustinut intru totul!
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
gigi @ un dac
0
unii spun ca si dacii sunt de neam germanic pentru ca au aceeasi radacina cu deutsch
Publicat Marţi, 30 mai 2017
+Răspunde
c.g.
+2
In fapt '' Trump: "Germanii sunt răi, foarte răi" '', este o fateta a zaverei euro - dolar, care este in desfasurare odata cu aparatia monedei euro in U.E. !Faptul ca haitele islamiste dislocate mai ales din tara Siria, ca asa vor muschii, justificat, sau nejustificat, ai tarii Israel este tot o fateta a sfadei dintre dolar si euro, nu cred ca aparitia STATULUI ISLAMIC a fost din spumele Marii Mediterane, precum zeita antichitatii Afrodita, care cu mintea mea de simplu condicar, lefegiu, cred ca este o creatie a unor interese oculte pe planeta asta Pamant ! Iesirea Marii Britanii din U.E. este tot o toana a '' colegilor americani '', o fateta a sfadei euro - dolar, iar plantarea acu' circa 30-40-50 de ani de haite islamiste in occidentul european, care au parazitat tarile respective si sistemele lor de protectie sociala, a fost zamislita de o oculta financiara mondiala care azi au generat asasinatele si teroarea din orasele civilizate ale occidentului european ! Nimic nu este intamplator in Lumea asta cam prost facuta, iar Donald Tramp este si el o marioneta in mana unora asa cum au fost Presedintii SUA de pana acum, nimic nou sub soare ! Sa fim sanatosi si la punga grosi !
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Magda
+2
De ce nu afișati toate comentariile? Sau numai unii/unele au dreptul ?! Cică libertatea de exprimare e garantată! Yoram credeți că leșina din pricina unuia dintre mesajele adresate ei, de către mine? Sau, sunteți în asentimentul ei ca fiind deținătoarea ”istoriei reale”...ca s-o citez!
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Santa Klaus
-2
Buni, da răi,.. Sau, răi da buni,.. Cum zice românu pribeag,..Donald e incă habarnist,..
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
gabi
+5
Oricum traducerea e proasta, Trump n-a zis ca Germania e rea, ci ca nivelul balantei comerciale dintre cele doua tari e rau - pentru americani - si ca el (Trump) va face ceva in privinta asta. A pus o carte pe masa - si in contextul afacerii Volkswagen & co (emisiile poluante falsificate), s-ar prea putea ca nemtii sa si-o ia peste nas inca o data. Trump e om de afaceri si mai degraba m-as increde intr-unul de-asta decat intr-o muhaia ipocrita, care agita drepturile omului doar ca o modalitate de aplicare a dublului - triplului standard!
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Hadrian @ gabi
+2
Se pare ca Trump a si plusat cerand lui Merkel un 4% din PIB pt. aparare ca sa acopere si emisiile de gaze !
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
un dac @ gabi
0
Cel mai pertinent comentariu! Bravo.
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Yoram
-2
Germania nu exporta o masina in SUA!Toate automobile germane cumparate in SUA sunt produse in SUA si Mexic,dand de lucru la zeci de mii de americani si mexicani! @Magda ,esti intoxicata si veninoasa ;cand ai sa citesti istoria reala,ai sa iti dai seama de imensitatea ratacirii in care traiesti!Din pacate ,oameni ca tine,care cred orbeste minciunile propagandei, nu mai au nici o sansa!
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Magda @ Yoram
+4
Concluzia pe care-ar fi trebuit s-o deduci din mesajele postate de mine: SUA, prin vocea lui Trump, pe lângă că e nerecunoscătoare, mai face și pe proasta, când de fapt, fără caietele băieților SS, nu și-ar fi îmbunătățit sistemul opresiv, FASCIST (sîc!), aplicat apoi propriilor cetățeni, și prin extensie...întregii lumi!
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Magda
+3
”Oamenii pot fi făcuți să se bucure de o stare de fapt care, după orice standarde de decență, ei ar trebui să nu se bucure și aceste metode, eu cred… sunt o reală rafinare ale altor metode mai vechi, ale terorii pentru că ele combină metode ale terorii cu metode ale acceptării. Ei bine, apoi există alte metode variate la care cineva s-ar putea gândi, există spre exemplu, metoda farmaceutică – aceasta fiind una dintre chestiunile despre care am vorbit în ”Măreața Lume Nouă” și rezultatul ar fi acela că…vă puteți imagina un dătător de euforie care ar face oamenii perfect fericiți chiar și în cele mai abominabile circumstanțe? Adică, aceste lucruri, chiar sunt posibile.” (Documentarul JOC FINAL)
Publicat Vineri, 26 mai 2017
+Răspunde
Magda
+6
”ALDOUS HUXLEY, autorul cărții ”Măreața Lume Nouă” și fratele lui – JULIEN JUXLEY, a ținut un discurs în 1962, cu puțin înainte de moartea sa. El a admis că foarte vânduta lui carte ”Măreața Lume Nouă”, scrisă în 1932 s-a bazat nu pe ficțiune ci pe ceea ce elita planifică să implementeze. Și aici mi-ar place să compar pe scurt parabola ”Măreața Lume Nouă”, cu o altă parabolă care a ieșit mai recent în cartea lui George Orwell ”1984”. Înclin să cred în dictatura științifică a viitorului, cred că vor fi dictaturi științifice în multe părți ale lumii, va fi probabil o bună afacere mai apropiată de tiparul ”Măreața Lume Nouă”, decât de șablonul ”1984”. Va exista o afacere bună mai apropiată, NU din cauza unei remușcări umanitariste din dictatorii științifici, ci pur și simplu pentru că șablonul ”Măreața Lume Nouă” este probabil o bună afacere, mult mai eficientă decât altele. Dar dacă poți obține consimțământul oamenilor la starea de fapt în care ei trăiesc, starea de sclavie, starea de a fii așa…ei bine, mi se pare mie că natura revoluției ultime cu care ne confruntăm acum, este exact aceasta: că ne aflăm într-un proces al dezvoltării unei întregi serii de tehnologii care îi vor permite oligarhiei controlatoare care mereu a existat și mereu va exista, să facă oamenii să-și iubească sclavia.”
Publicat Vineri, 26 mai 2017
+Răspunde
Magda
+5
”Aliații au introdus pe furiș, mii de oameni de știință naziști din Germania și i-au plasat în poziții științifice cheie, variind de la armele biologice până la știința rachetelor de-a lungul Complexului Militar Industrial. Fondatorul IBM, a fost un devotat adept al lui Hitler. THOMAS J. WATSON a aprovizionat computerele sale pe bază de cartele perforate și a oferit tehnicieni IBM naziștilor pentru a fi folosiți în lagărele morții. Tatuajele de pe victimele lagărelor, erau numere de identificare umane IBM, care intrau în computere. IBM a folosit cartele perforate similare chiar în 1928, într-un Studiu pe Combinări de Rasă Jamaican. Primele computere adevărate au fost la propriu inventate, de un eugenic, pentru eugenie. Liderul ONU și nespoveditul Julian Huxley, a argumentat că, din moment ce liderii eugeniei au fondat mișcările ecologiste și de conservare, atunci acestea ar trebui folosite ca instrumente pentru formarea unui guvern mondial. Exact cum a prevăzut H.G. Wells iar acest guvern ar fi controlat de o dictatură științifică și ar fi ghidată de principii ale eugeniei. Huxley a creat Fondul Vieții Sălbatice Mondiale cu fondatorul Bilderberg și fost ofițer SS, Prințul Bernard al Olandei și Prințul Philip al Angliei. ”În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării.” – Prințul Philip al Angliei, Raportat de Deutsche Press Agentur (DPA- Agenția de Presă Germană), August 1988.”
Publicat Vineri, 26 mai 2017
+Răspunde
Magda
+7
”LIGA CONTROLULUI NAȘTERII AMERICANE a devenit PATERNITATE PLANIFICATĂ. Noi termeni ca Transumanism, Controlul Populației, Durabiliate, Conservare și Ecologie au înlocuit Igiena Rasială și Darwinismul Social. Mulți eugenici din perioada precedentă s-au angrenat în ceea ce ei numeau CRIPTO-EUGENIE, ducând în mod intenționat credințele lor eugenice în subteran, ei devenind foarte respectați antropologi, biologi și geneticieni în lumea de după război.”
Publicat Vineri, 26 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Barcelona, „noua normalitate“?
Publicat acum 8 ore şi 15 minute
Brambureala pe puncte și pe notițe
Publicat acum 19 ore şi 21 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ilie Şerbănescu

Mai mulți „internaționaliști“ de seamă ai României postdecembriste, în frunte cu cei eterni de la BNR, cu contribuții majore la transformarea României într-o colonie.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 19 ore şi 8 minute