Trupa The Doors va primi Inspiration Award

Trupa rock The Doors va primi din partea revistei britanice Classic Rock distincţia Inspiration Award în cadrul galei de decernare a premiilor publicaţiei de muzică, eveniment care se desfăşura la Los Angeles, pe 4 noiembrie, potrivit contactmusic.com citat de Mediafax.

Cei doi membri supravieţuitori ai grupului The Doors, John Densmore şi Robby Krieger, vor accepta distincţia Inspiration Award în numele colegilor lor decedaţi, Ray Manzarek şi Jim Morrison, în cadrul galei Classic Rock Awards, prima organizată în Statele Unite ale Americii în cei zece ani de când revista britanică Clasic Rock a început să ofere aceste premii muzicale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.