Tudor Chirilă: „De candidatura acestui impostor nu se revoltă nimeni pe Facebook”

Cântărețul și actorul Tudor Chirilă a taxat dur miercuri întoarcerea lui Cristian Popescu Piedone, care a anunțat că va candida ca independent la Primăria Sectorului 4.

„De candidatura acestui impostor nu se revoltă nimeni pe Facebook. Să nu uităm că a fost părtaș la modul în care s-au obținut autorizațiile de funcționare ale clubului Colectiv. Fapte pentru care este cercetat penal. Sper că locuitorii sectorului 4 nu vor da încă o dată votul acestui specimen care acum câteva luni își punea cenușă în cap și anunța că se retrage din politică”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Cristian Popescu Piedone și-a depus miercuri candidatura ca independent pentru Primăria sectorului 4, după ce a demisionat anul trecut din fruntea instituției ca urmare a tragediei de la Colectiv.

„Mi-ați spus că vreți să vă luați primăria înapoi. Mi-ați spus că nu v-am dezamăgit și nu vreau să o fac nici acum. De ce să nu îmi pun experiența în slujba dumneavoastră?”, a scris fostul primar pe pagina sa de Facebook.

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, după ce a fost pus sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu în cazul tragediei de la Colectiv, Cristian Popescu Piedone anunţa, tot pe Facebook, că se retrage din viaţa politică.

„Aici se încheie carieră mea politică. Mă retrag! Dar mă rog însă să vină în fotoliul de primar cineva care să continue ce nu am apucat eu să termin. Am să fiu însă deschis să dau un sfat oricui mi-l va cere. Pentru că am totuşi 23 de ani în spate în administraţia publică şi cred că pot să ajut punând la dispoziţie ce am învăţat în aceşti ani. Orice sfat va fi dat însă de pe o banca din Parcul Lumea Copiilor”, spunea Piedone la acea vreme.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.